Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fga gerekli cevabı sana verdi zaten. siyaset yapmaymış he tamam.

şunun derdi bansa banlayın 3 gün içi rahat etsin, adam yanlış konuştum bilgilendirdim özür dilerim demiyor milleti kışkırtıyorum demiyorda gelmiş bana laf atıyor töbe yarabbim yaa [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] haklısın hocam da işte. Yasal dinleme demek bile siyasetmiş.

Bosver diyorum ya iste. Sen adami videoya cekip koysan onada bi bahane bulurlar. Hatta tut kolundan gotur canli canli izlet onada montaj bu derler.

teğet geçti beni desem yeridir, yabancı çalışıyorum ve dns ile girebiliyorum tabi ödemelerde bir sıkıntı olurmu orasını da çok merak ediyorum

Hala siyaset yapanlar ceza alacak deniliyor yazık

her yerde sindirin bakalım burdada ceza verin ne olacak ceza tuşuna basmak çok kolay zaten.

Konu karşılıklı dalaşmaya gitmediği sürece kimsenin banlanması söz konusu değil... Eğer öyle birşey olursa bende yazarım hep beraber ban yermiyiz bakarız...

Forumdan uçurulma pahasına da olsa bunu yazmadan duramam:

Madem kayıtlar montaj, neden bu tarz siteler kapanıyor? Bırak paylaşsınlar montaj ya hani.

Yaran var ki gocunuyorsun....

korkunun ecele faydası yok, interneti tamamen kapatın.. durmak yok, yola devam.

beyler siz siz olun sürekli farklı iplerden girmeyin hesaplarınıza bütün hesaplarınızı kaybedersiniz.

30 marta kadar sabredelim bakalım

ordan sonrada olmazsa vps mecbur kullanacaz artık.

Vatan millet sakarya yapanlar gerçeklerle yüzleşmeli biz internetin yasak olduğu 3. bir dünya ülkesinde yaşıyoruz. Kendimi diktatörlüğün hüküm sürdüğü bir ülkenin vatandaşı olduğum için ayıplıyorum. Nüfus cüzdanım da Türk yazmasından o kadar utanıyorum ki, bir Almanla karşılaşsam direk yolumu değiştiririm. Şuan youtube sadece Libya,Kuzey Kore ve Türkiye'de yasak. çok yakında Türk Berberleri, Kuzey Kore devletinin tosun diktatörü "Kim Jong Un'un" saç stili gibi traşı yapmaya başlayacaklar.

Türkçe çalışıyordum kanalıma yazık oldu umarım yakın zamanda bu durum ortadan kalkar

Beyler detayına indiğimde Mahkeme kararı yokmuş sadece idari tedbir olduğu söleniyor kısacası tib 24 saat süreylemi ne kapata biliyordu sanırım yeni yasa aklımda değil okumadımda zaten öle :D ama Mahkeme kararı olmadığı için kısa süreli kapalı kalır Mahkeme kararı gelirse sonu neolur bu işin bilemem .

Forumdan uçurulma pahasına da olsa bunu yazmadan duramam:

Madem kayıtlar montaj, neden bu tarz siteler kapanıyor? Bırak paylaşsınlar montaj ya hani.

Yaran var ki gocunuyorsun....

bu son paylaşılan montaj fln değilim ortam dinlemesi yapmışlar. ülkenin içine casuslar sızmış ortamı dinliyor servis ediyor yada ajan gibi birileri oraya yerleştirip çekmiş kaydı sonrada buraya servis etmişler

Beni etkilemez ingilizce bütün içeriklerim

Siyaset yasak, olmassa neler neler yazardımda.

Recep **** beklediğim beni şaşırtmayan gelişme oldu

Türkiye'nin sağı solu belli olmaz Türkiyeye bel bağlamayın artık.

Gelişmiş ülkelerin izinden gitmek oralarda çalışma yapmak lazım.

Yıl olmuş 2014 yaşadığımız duruma bak Dünyada bu kafayla bir yere gelemeyiz. Hristiyanlar aldı başını gidiyor maalesef müslümanlar olarak çok gerideyiz adamlardan.

Edit : Reyiz kabile liderlerine denir . Uslubumuza dikkat edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri