Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben diyorum ki o 1 eylül günü gelecek ve sistemde hiçbir değişiklik olmayacak![]()
Büyük ihtimal bu kurallar eylül'den önceki kanallar için geçerli olmayacak eylül'den sonra aldıkları kanallardan sorumlu olurlar
Hocam quiz'in inbox'unda da var bu konu.1 eylülden itibaren spamlar alınmıcak gibi duruyor.Mecbur herkes adsense geçicek.freedom zamanında ödüyordu sonra spam istemiyorum diye politika değiştirdi. hadi en kötü senaryo olsun quiz, freedom gibi yapsın kapananları ödemesin. ne olur sürümden kazanma devri biter. yt to yt devri biter. adsense çalışırık diyen arkadaşlar olmuş sizin adsense'den quiz'e geçmenizin sebebi zaten adsense'nin sürüm mantığını kabul etmemesi değilmiydi. adsenseyi bir kere unutun derim quiz'e çalıştığınız gibi çalıştırmaz adamı. quiz biten diyen arkadaşlar size quiz gibi partner lazım adsense değil.
neyse quiz'in yada life'ın yetkilisini davet edin foruma yada ingilizcesi iyi olan bir sorsun bakalım dertleri neymiş ona göre pozisyon alırız.
---------- Spam Engelliyici 08:58 ---------- Önceki Mesaj 08:57 ----------
quizin alternatifi adsense değil bi gerçekci olun.
1 eylülden itibaren manuel kontrol edicekler hocam zaten." quiz çalıştığım gibi adsenseye çalışırım diyen hayatının hatasını yapar." mecbur kalınca öyle bir çalışılır ki[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION]
ben quiz'in mailinden bir şey anlamadım adamlar spam politikasını değiştireceğiz diyorsa kanal alımlarını ya manuel kontrol edecekler yada freedom gibi kapananları ödemeyecek zaten spamcılar gelmeyecek. quiz çalıştığım gibi adsenseye çalışırım diyen hayatının hatasını yapar. adsense de sürüm mantığıyla çalışanın ya para kazanmasını kapatıyor ya hesabını işleme almıyor. quiz bitti diyorsanız bir tane partner bulun ama quizin yetkilisiyle konuşmadan bir şey yapmayalım diyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.