YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkı olan odur zaten ama şöyle bir şey var bu program bize satılırken full lisans olarak satıldı aksi olursa bu haksız kazanca girer kanımca yani fırsattan istifade etmek olur. Yoksa evet programın hakkı o para değil daha yüksek bir mebla ama Murat hoca bunu layık görmüş. En azından bağış şekli düşünülebilir. Eminim o zaman ben dahil bir çok arkadaş böyle bir programın yapımcasını madur etmez. Bu arada güncelleme için teşekkürler hocam.

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

@Bio33 güncelleme yapılamadı hatası alıyorum hocam?

Xv62G0.jpg

Hocam https://yadi.sk/d/auEBt8begtZAv buradan indireceğiniz dosyaları eskisiyle değiştirin.

Hocam değiştirin derken, rardaki dosyaları kendi dosyamızın içine mi atıcaz, bu kadar mı?

Evet hocam aynen dediğiniz gibi. Her ihtimale karşı kanaltakipdb dosyanızı ayrı bi yere yedeklemenizi tavsiye ederim. Kanal bilgileriniz o veritabanı içindedir. Başına bi iş gelmesin yanlışlıkla :)

Hakkı olan odur zaten ama şöyle bir şey var bu program bize satılırken full lisans olarak satıldı aksi olursa bu haksız kazanca girer kanımca yani fırsattan istifade etmek olur. Yoksa evet programın hakkı o para değil daha yüksek bir mebla ama Murat hoca bunu layık görmüş. En azından bağış şekli düşünülebilir. Eminim o zaman ben dahil bir çok arkadaş böyle bir programın yapımcasını madur etmez. Bu arada güncelleme için teşekkürler hocam.

hocam size haksız kazanç olarak gelebilir, ben böyle düşünmüyorum,

sadece hoşuma gitmeyen, böylesine harkulade bir programın tek seferlik çok ucuz bir meblaya satılması, bence program kesinlikle bundan çok daha fazlasını hakediyor,

ben bunları neden söylüyorum size ilerde olacakları tahmin edeyim
eğerki ölmezsek ve yutub işi bitmezse atıyorum 1 sene 2 3 sene yada belli bir süre sonra artık bu programı alan pek kimse kalmıyacak ve yutub yeni bir api vs güncelleme çıkardığında murat kardeşimiz belki programı güncellemez, ozaman derizki keşke aylık ücretlendirilseydide murat kardeşimiz hep programı mevcut güncellemelere göre editleme yapsaydı

yinede takdir sizin, ben hertürlü 5 1 lirada olsa aylık ücretlendirmeden yanayım

Evet hocam aynen dediğiniz gibi. Her ihtimale karşı kanaltakipdb dosyanızı ayrı bi yere yedeklemenizi tavsiye ederim. Kanal bilgileriniz o veritabanı içindedir. Başına bi iş gelmesin yanlışlıkla :)

Aynen dediğiniz gibi yaptım, yedekledim ve yeni versiyonu attım şuan çalışıyor ve güncel. Çok sağolun, bu arada bağış sistemini düşünebilirsiniz. Canı gönülden destek oluruz hocam iyi geceler. ;)

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

sadece hoşuma gitmeyen, böylesine harkulade bir programın tek seferlik çok ucuz bir meblaya satılması, bence program kesinlikle bundan çok daha fazlasını hakediyor,

eğerki ölmezsek ve yutub işi bitmezse atıyorum 1 sene 2 3 sene yada belli bir süre sonra artık bu programı alan pek kimse kalmıyacak ve yutub yeni bir api vs güncelleme çıkardığında murat kardeşimiz belki programı güncellemez, ozaman derizki keşke aylık ücretlendirilseydide murat kardeşimiz hep programı mevcut güncellemelere göre editleme yapsaydı

yinede takdir sizin, ben hertürlü 5 1 lirada olsa aylık ücretlendirmeden yanayım

Hocam programın ücreti vs. hiç önemli değil yani aylık 50 tl bile olsa öderiz problem yok. Problem olan yığınla ödemenin her ay yapılması sürekli neye ödeme yaptım ne kadar yaptım unutuyorum. Bankada paramız var kredi kartından arıyorlar avukata vericez diye. Kafa kalmadı sen düşün işte. :) En azından 6 aylık vs. ödeme yapılabilir gayet makul ya da dediğim gibi bağış sistemi.
Şöyle ki çok beğendiğin pantolonu aldıktan sonra üzerinde çok güzel durdu böyle duracağını düşünmemiştim deyip fiyatın arttırılması durumu sizinkisi. :D

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

Güncelleme yapılamadı hatası alıyorum hocam? @bio33

Xv62G0.jpg

Hocam bazen özel programlar alıyorum kendime 500 tlye full lisans diye aldığım bir programa çıkıp 5-6 ay sonra adam projeyi sildim artık ilgilenmiyorum diyebiliyorsa 25 tlye program satan biri rahatlıkla söyleyebilir ki şükür @bio33 yoğun olduğu halde vakit ayırıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben çok gördüm biraz para kazanmaya başlayınca çevresindekileri tanımayan kendisinden yaşça epey büyük insanlara panpa kanka muhabbeti yapan..
Düşün ki her güncelleme ayrı bir zaman emek işi kolay değil. Kanal Takip Aylık ücretli olursa yine alırım sorun yok benim için.. Program olmazsa olmazlarımızdan. Özellikle Adsense çalışanlar için velinimet.. Adsensenin çöpe dönmesindense böyle bir programa para vermek çok daha iyi.. Aylık 10 tl falan uygun bir fiyat bence bizim milletimiz pek bağış olaylarına girmez :) varsa yoksa lisanssız programlara yöneliriz
Tabi Bio33 ün böyle bir talebi olmadı ama düşünen arkadaşlar var bende o nedenle yazdım.. Bağış olayı daha mantıklı duruyor ama :) Yeni bir güncellemeye bağış ikonu eklenebilir ki zaten hesapları belli Murat hocanın konuda var.

Son düzenleme:
bencede program aylık 100tl olsun,forum uyelıgıde aylık ucretlı olsun,garibanlar avcunu yalasın

Hocam program ilk çıktığında çok basitti. Gün geçtikçe sizlerin sayesinde sürekli yeni özellikler ekleyerek güncellemeye çalıştım ve program oldukça kullanışlı hale geldi. Yeni özellikler eklendi ama fiyat artışına gitmedim hocam. Belki ilerleyen zamanlarda ufak bi artış yapabilirim diye düşünüyorum. Bu artıştan yine mevcut müşteriler etkilenmez.

Güncelleme konusunda, Allahtan bi mani olmadığı sürece ve müsait olduğum her zaman güncellemeler yapacağım. Bazen işlerimden dolayı müsait olamayabiliyorum ve güncellemeler gecikiyor. Bu konuda arkadaşlar kusuruma bakmasınlar.

Herkese bol kazançlar inş. :)

Hocam bazen özel programlar alıyorum kendime 500 tlye full lisans diye aldığım bir programa çıkıp 5-6 ay sonra adam projeyi sildim artık ilgilenmiyorum diyebiliyorsa 25 tlye program satan biri rahatlıkla söyleyebilir ki şükür @bio33 yoğun olduğu halde vakit ayırıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben çok gördüm biraz para kazanmaya başlayınca çevresindekileri tanımayan kendisinden yaşça epey büyük insanlara panpa kanka muhabbeti yapan..
Düşün ki her güncelleme ayrı bir zaman emek işi kolay değil. Kanal Takip Aylık ücretli olursa yine alırım sorun yok benim için.. Program olmazsa olmazlarımızdan. Özellikle Adsense çalışanlar için velinimet.. Adsensenin çöpe dönmesindense böyle bir programa para vermek çok daha iyi.. Aylık 10 tl falan uygun bir fiyat bence bizim milletimiz pek bağış olaylarına girmez :) varsa yoksa lisanssız programlara yöneliriz
Tabi Bio33 ün böyle bir talebi olmadı ama düşünen arkadaşlar var bende o nedenle yazdım.. Bağış olayı daha mantıklı duruyor ama :)

Hocam bu forumda kazanandan çok, kazanamayan insan var bunu unutmayalım. Bizim için 100 tl veya 200 tl olması farketmeyebilir ama yt den ayda toplam bu paraları kazanan insanlarımızda kullanıyor bu programı ve forumu. Zaten Murat hoca kazanana da kazanamayana da büyük bir iyilik yapmış bulunuyor. Paradan ziyade hayır duvamı çok aldı benim. ;) Bağış olayına herkes yanaşmayabilir evet ama bizde hatrı sayılır bir bağışta bulunabiliriz hiç sorun değil. Gene paşa gönlü bilir hocamızın o ne derse peşindeyiz. :)

@jackhalcarloss hocam. Kodlarda bi sıkıntı yok. Ama sanırım kanal url si yerine programa video url si eklediniz. Çünkü deneme amaçlı ben de bi video url si ekledim ve aynı hatayı aldım. Bi kontrol eder misiniz hocam.

Kodları hemen gözden geçiriyorum hocam. Belki gözden kaçırdığım bir yer olmuş olabilir.
Hocam o seninde uğraşıp programı kuramadığınız arkadaş onun bilgisayar sorunlu bence ben dün halledip kurdum programı da şimdi yine hata almış :) bilgisayar tam güncel değil sanırım

hocam ben bi kanalı izlenmeye göreye sıralayıp o linki eklemiştim. ondan öyle yaptı. o linki silince düzeldi bende :)

edit: şimdi bi kanal ekleyince, kanal profil resimleri X oldu. Güncelle diyince düzeldi profil resimleri.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri