YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Otomatik para kazanma, telif silme, ünlem silme, bunarın hepsi iki şekilde de aktiftir.
1-) isterseniz sistem üzerinden otomatik sildirebilrsiniz
2-) isterseniz uygulama ile kendi bilgisayarınız üzerinden sildirebilirsiniz.

Deneme hesabınız gönderildi

Her botun iyi kötü yanı var :D şu anda videoyap kullanıyorum, ikinizde işini hakkıyla yapıyorsunuz (iwocan hocamın botunu deneyemedim daha ) ilerleyen günlerde 2 botu beraber kullanabilirim :D hocam sınır olmaması güzel bişey video haklarında , ama video yüklenirken yükleniyor diye bir belirti yok videoyapta sayfa falan dönüyor , ama bunda da zamanlı yükleme özelliği çok güzel görünüyor, incelediğim kadarıyla api key otomatik almıyor heralde ? otomatik telif kontrol bölümünde 2 seçenek var adsense , partner diye ben genelde hesaplarımı 2 gün içinde bağlamam hiç birine bunun yerine hangi seçeneği seçecez ? Kendisine deneme süresi verdiği için teşekkür ederim.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Her botun iyi kötü yanı var :D şu anda videoyap kullanıyorum, ikinizde işini hakkıyla yapıyorsunuz (iwocan hocamın botunu deneyemedim daha ) ilerleyen günlerde 2 botu beraber kullanabilirim :D hocam sınır olmaması güzel bişey video haklarında , ama video yüklenirken yükleniyor diye bir belirti yok videoyapta sayfa falan dönüyor , ama bunda da zamanlı yükleme özelliği çok güzel görünüyor, incelediğim kadarıyla api key otomatik almıyor heralde ? otomatik telif kontrol bölümünde 2 seçenek var adsense , partner diye ben genelde hesaplarımı 2 gün içinde bağlamam hiç birine bunun yerine hangi seçeneği seçecez ? Kendisine deneme süresi verdiği için teşekkür ederim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. ancak diğer botları kullanmadığım için tam olarak "dönüyor " dediğiniz kısımı anlayamadım hocam.

yüklendiği an ne kadar indirildiildi, ne kadar yüklendi onu belirtmiyoruz. işlem bittiği an yüklendiğini belirten mesaj çıkıyor.

Api key ile yükletme yapmıyoruz oı nedenle sadece otomatik aldırma vs. bizim işimize yaramaz. Developper key kullanıyoruz sistemimizde.

Otomatik telif silme kısımını isterseniz deaktif konuma getirebilirsiniz.
adsense hesabınıza bağlı olmasa bile adsense i seçerseniz bot para kazanmayı aktif eder.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. ancak diğer botları kullanmadığım için tam olarak "dönüyor " dediğiniz kısımı anlayamadım hocam.

yüklendiği an ne kadar indirildiildi, ne kadar yüklendi onu belirtmiyoruz. işlem bittiği an yüklendiğini belirten mesaj çıkıyor.

Api key ile yükletme yapmıyoruz oı nedenle sadece otomatik aldırma vs. bizim işimize yaramaz. Developper key kullanıyoruz sistemimizde.

Otomatik telif silme kısımını isterseniz deaktif konuma getirebilirsiniz.
adsense hesabınıza bağlı olmasa bile adsense i seçerseniz bot para kazanmayı aktif eder.

Anladım hocam , dönüyor dediğim toplu yüklemelerde sayfa yenileniyor kaç tane kaldığı yazıyor , tek tek yüklerken de % kaç yüklendiğini gösteriyor .

Anladım hocam , dönüyor dediğim toplu yüklemelerde sayfa yenileniyor kaç tane kaldığı yazıyor , tek tek yüklerken de % kaç yüklendiğini gösteriyor .

Dediğini anladım hocam. şöyle birşey yapılabilinir. Anasayfada Yüklemeyi Bekleyen Video Sayısı diye göstertebiliriz. dediğiniz sanırım bu değil mi?

yt kazan botunu yanlış hatırlamıyorsam 5 gündür kullanıyorum ve sonuç bu
kanalları otomatiğe bağladım ben hiçbirşey yapmıyorum
şuan sadece ünlem sıkıntısı var oda youtubenin sorunu zaten
x8Bpqn.png

Eminim ilerleyen günlerde bu görüntünündeki istatiklerin katbekat üzerine çıkacaktır hocam kanallarınız.

Dediğini anladım hocam. şöyle birşey yapılabilinir. Anasayfada Yüklemeyi Bekleyen Video Sayısı diye göstertebiliriz. dediğiniz sanırım bu değil mi?

Kullananlar için güzel olur böyle bir şey. kanal takip yeri de güzelmiş 'aragon' hocamın attığı resimden gördüğüm kadarıyla :)

Kullananlar için güzel olur böyle bir şey. kanal takip yeri de güzelmiş 'aragon' hocamın attığı resimden gördüğüm kadarıyla :)

bu sitedeki kanal takibi isterseniz üyelik veriyor yoksa ücretli sanırım bu .

öneriniz için sağolun.
o kanal takip uygulamamız farklı bir alanda olup kanal ekleme sınırı koymadık. sadece kanaldaki istatiklere bakar, mail ve şifre ile giriş yaparak detaylara inmiyor yani. abone, izlenme sayısı felan yani.
YTKazan.com Üstün Özellikli Kanal Takip Sistemi (İstatik - Popüler videolar) Üstelik Ücretsiz.

öneriniz için sağolun.
o kanal takip uygulamamız farklı bir alanda olup kanal ekleme sınırı koymadık. sadece kanaldaki istatiklere bakar, mail ve şifre ile giriş yaparak detaylara inmiyor yani. abone, izlenme sayısı felan yani.
YTKazan.com Üstün Özellikli Kanal Takip Sistemi (İstatik - Popüler videolar) Üstelik Ücretsiz.

10 liralık paket alsak bile bu sisteme sahip olabiliyormuyuz 1 ay ?

10 liralık paket alsak bile bu sisteme sahip olabiliyormuyuz 1 ay ?

Maalesef hocam. ilk mesajımdaki fiyat tablosunda belirttiğim üzre 10 tllik pakette kanal takip yok

Merhaba

R10 dan sonra ilk üye olduğum forumunuz da başarılar ve bol satışlar dilerim.
İlk mesajım size nasip oldu.
Sisteminizi 1 günlük denemek istiyorum.
Göndereceğiniz bilgilerle birlikte paypal detaylarınızı da yollarsanız sevinirim.
Deneme sonrası iki işi birden yapmayalım.Beğendiğim takdirde hemen satın alma şlemini gerçekleştirelim.

Teşekkürler

otomatik etiketleme yapıyormusunuz

Merhaba

R10 dan sonra ilk üye olduğum forumunuz da başarılar ve bol satışlar dilerim.
İlk mesajım size nasip oldu.
Sisteminizi 1 günlük denemek istiyorum.
Göndereceğiniz bilgilerle birlikte paypal detaylarınızı da yollarsanız sevinirim.
Deneme sonrası iki işi birden yapmayalım.Beğendiğim takdirde hemen satın alma şlemini gerçekleştirelim.

Teşekkürler
forum bizim değil hocam :) ytpara forumun adı. bizim sistem ytkazan. ama forumun neredeyse ilk üyelerinden sayılırım bende çok seviyorum forumu.

otomatik etiketleme yapıyormusunuz

özgünleştirme sistemiyle birlikte video ile alakalı etiketleri girebilirsiniz ya da belirttiğiniz etiketleri Her videoya girmek istiyorsanız sadece bir sefer eklemeniz belirtmeniz yeterli oluyor.

YTKazanda Bulunan Haber sitelerine ait botlar aşağıdaki gibidir.
Bu Botlar ile TEK TEK, TOPLU OLARAK KATEGORİ ÇEKİMİ ve OTOMATİK YÜKLEME TALİMATI ile siteye uğramadan bile kanalınıza video gönderebilirsiniz.

Bu özellikleri / Bu botları başka bir botta bulamayacaksınız.

TÜRKÇE-YABANCI SPOR HABER SİTELERİ
interia.pl
SkorerTV
Skysports
Sporx

TÜRKÇE HABER SİTELERİ
Sondakika
Bugün Gazetesi
Bursadabugun.com
Timsah
TvHaber
Videotif
Vidivodo
VOA Türkçe Haberler
Kemalistgazete
Milliyet
Mynet
izle7 UlkeTV
İzlesene.com
iha.com.tr
Haber365.com
haber7.com
Haberturk
Ensonhaber
Beyaz Gazete
A Haber
Ht Program

YABANCI HABER SİTELERİ
VOA News
eonline.com
Abc News Go
CBS News
Web.de
Bloomberg
Break.com
Wired
Videobash
The Daily Beast
Guardian.com
Spiegel
Vidwor
Ochevidets
R7
Kgw
Liveleak
Metacafe
reuters.com
ITN.co.uk
RT
NewsSky

Emin Olun ki YTKazan ile Çok daha fazla kazanacaksınız!!!

YTKazanda Bulunan Haber sitelerine ait botlar aşağıdaki gibidir.
Bu Botlar ile TEK TEK, TOPLU OLARAK KATEGORİ ÇEKİMİ ve OTOMATİK YÜKLEME TALİMATI ile siteye uğramadan bile kanalınıza video gönderebilirsiniz.

Bu özellikleri / Bu botları başka bir botta bulamayacaksınız.

TÜRKÇE-YABANCI SPOR HABER SİTELERİ
interia.pl
SkorerTV
Skysports
Sporx

TÜRKÇE HABER SİTELERİ
Sondakika
Bugün Gazetesi
Bursadabugun.com
Timsah
TvHaber
Videotif
Vidivodo
VOA Türkçe Haberler
Kemalistgazete
Milliyet
Mynet
izle7 UlkeTV
İzlesene.com
iha.com.tr
Haber365.com
haber7.com
Haberturk
Ensonhaber
Beyaz Gazete
A Haber
Ht Program

YABANCI HABER SİTELERİ
VOA News
eonline.com
Abc News Go
CBS News
Web.de
Bloomberg
Break.com
Wired
Videobash
The Daily Beast
Guardian.com
Spiegel
Vidwor
Ochevidets
R7
Kgw
Liveleak
Metacafe
reuters.com
ITN.co.uk
RT
NewsSky

Emin Olun ki YTKazan ile Çok daha fazla kazanacaksınız!!!

hocam 10tl lik paket 10 kanal - logo intro ve kanal takip dışında kısıtlama yok değilmi ?

hocam 10tl lik paket 10 kanal - logo intro ve kanal takip dışında kısıtlama yok değilmi ?

10 TL lik pakette yalnızca Tek link yükleme mevcut. onda da limit yoktur.

Logo, intro eklemede mb sınırı olmaması çok iyi olmuş, :) Gerçekden çok başarılı.
Botu hiç kullanmamış arkadaşların 1 gün ücretsiz deneme alarak sistemi mutlaka denemelerini öneririm, Pişman olmucaksınız
Teşekkürler Rigobert

Bende bir gün lük deneme hesap alabilirmiyim. 3 aylık almayı düşünüyorum.

YTKazan ilk göz ağrımdır...
Bu ay gelişmeleri test etmek için süre satın alayım...
kayıtsız kalamadım,eline sağlık. [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri