Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] ilgin için çok teşekkür ederim.yüklü video işlemleri olması gerek ama sizde göremedim @mexis
%100 ünlem geç işlemi yüklü video işlemler sekmesinde. tabi bende pek işe yaramıyor. .....[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] ilgin için çok teşekkür ederim.
@Rigobert hocam sizden aldığım botta eksik menüler var, lütfen tekrardan kontrol edip eksik olan menüleri ekleyebilir misiniz ?
Acil cevap bekliyorum sizden.
iyi çalışmalar
Deneme hesabınız gönderilecekbot sahbinden deneme süresi istiyorum mümkünse...
PM gelmedi hocam16.05.14, 10:52 özel mesaj atmıştım @Rigobert. Önemseyen olmadı heralde.
ekledim hocam, Hesabınıza tanımlardım.Hocam toplu video düzenleme, ünlem geçme felan yok 25 tllik pakette ? 75 liralık pakettemi o özellikler ? Ünlem sorununu aşabiliyor diye almıştım botu, 1 tane video yüklesem bile hep ünleme düşüyor. Bilgi verebilir misiniz.
yüklü video işlemlerinde %100 ünlem i denediniz mi eğer halen geçmiyorsa ünlem yeni kanal açın
hata olarak ne alıyorsunuz ? 1 saat sorunu var ise eğer yt kaynaklıdır pek birşey yapamayız o konuda. ama yakında oraya süre kesme ekleyeceğim oradan süre seçerekte mozaikleştirebileceksiniz.Hocam ünlem gec sistemi suan hata veriyor. 50 video da unlem gec dedim islenmeye basladi sonra diger 50 videoya unlem gec dedim uyari veriyo 20 dk dir islem yapmiyo.
Birde unlem gec mozaik isleminde uzerine yaz diyerek unlem gec dedin 1 saat altindaki videolarda mozaikleme yapmamis 1 saat altindakileri yapmis sadece .
HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet %100 ünlem geçme çöp Oldu.%100 ünlem geç işlemi yüklü video işlemler sekmesinde. tabi bende pek işe yaramıyor. .....
Ünleme düşmüş ya da Eşleşen uyarısı vermiş olabilir. Sistemde kanal eklerken Telif sil ve Ünlem sil aktif ise silmiştir.54 video yüklendi işlemdeydi bunlardan 40 kadarı tüm yüklemeleri yapıldı. Ancak az önce birden yüklü video sayısı 24e düştü. Sebep nedir sizce?
Deneme hesabınız gönderilecek
Aynı anda youtube bendede açıktı. Para kazanmaları daha açmamıştım. Ve sadece telif sil aktifti. Ama hiçbir telif eşleşen v.s olmadığı halde sistem videoları sildihata olarak ne alıyorsunuz ? 1 saat sorunu var ise eğer yt kaynaklıdır pek birşey yapamayız o konuda. ama yakında oraya süre kesme ekleyeceğim oradan süre seçerekte mozaikleştirebileceksiniz.
evet %100 ünlem geçme çöp Oldu.
"Toplu ünlem Geçme" var onu kullanır mısınz.
Ünleme düşmüş ya da Eşleşen uyarısı vermiş olabilir. Sistemde kanal eklerken Telif sil ve Ünlem sil aktif ise silmiştir.
Aynı anda youtube bendede açıktı. Para kazanmaları daha açmamıştım. Ve sadece telif sil aktifti. Ama hiçbir telif eşleşen v.s olmadığı halde sistem videoları sildi
Hepsi 0 gözüküyor. Youtube yine işler çeviriyor hayırlısı artık"Kanal Listesi " bölümünde videoları silinen kanalın orada rapor yazar orada silinen videoların sayısı yazıyor mu *
PM gelmedi hocam
şu videoda: Youtube Ünlem Sorunu ve Çözümü YTKazan - YouTube
Kanaldaki bütün videoları seçtik diyelım ornek 200 video karşıık yarısı para kazanma yarısı ünlem . neyse butun videoları seçtik alayını kopyaladı dıgererını otomatık silicekmi? bunu yazmamasınız ?
Hocam şimdi baktım 54 yüklemeden kalan video sayısı 0
Hiçbir telif, eşleşen v.s yok. Para kazanmalarıda açık değildi
Ancak videolar birden yok oldu ortada
Açtığım kanal sağlam duruyor.
Ben hiçbirşey anlamadım bu işten
bildiğim kadarı ile bu gösterdiğin video eski hali.
ünlem geçme yerindekinde video id kopyalamaıyorsunuz para kazanmayan videolar geliyor kaşıma oradan ünlem geç diyorum kopyasını oluştuur a da üzerine yazar onu biz seçiyoruz bekliyoruz işlenecek sonra gelsin paralar.
bence herşey gayet yerine alışmak gerekiyor sadece tanıtım videosunu da hazırlamak zor olmasa gerek @Rigobert
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.