YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] dostum boyle olmaz. 2 gun once yazdigim maile cevap gelmedi anca düzeltebildim .. 7/24 olayı yalan herhalde ..

50 video sıraladım saat 8 gibi şuana kadar yükledigi video sayısı 1

Bakım bitince buradan bilgilendirme yapılırsa güzel olur

YTkazanda şuanda yükleme yapabilirsiniz. Otomatik yüklemeleri hızlandırmak için ek yerleri aktif ediyorum. ondan sonra Destekteki mesajlara cevap vermeye başlayacağım.

Öncelik destek mesajlarına sonra deneme sürelerini vereceğim.

Manuel olarak yükleme yapabilirsiniz. ek yükleme yerlerini aktif ediyorum şuanda.

vdsi aktif hale getirdim. +1 hafta ekledim süreye.

durum nedir arkadaşlar sıkıntılar giderildiyse ona göre satın alacağım.

botu aldık adamın bizimle işi bitti cevap yok desteği okuyan yok buda son alışım olsun .. 50 video sıray koydum 24 saate 6 tanesini yükleyebildi .. aralık filanda koymadım
[MENTION=10232]omer45[/MENTION] bekle adaş daha şimdi alma çektiğim bir youtube kanalından 50 video da 6 tanesini tek yükleyebildi

hocam şuanda işlem bitti demedim zaten devam ediyorum.

Desteğe henüz bakamadım bugün komple bitireceğim ve yeni bir alan ekliyorum. Sistem kanala video yükleyemezse(yüklerken sürekli hata alırsa ) 2 saat bekleyecek. Diğer yüklenecek videolara etki etmeyecek böylece daha çok video yükleyecektir.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] destekten cevaplar veriyorum. sadece işlemler devam ettiğinden ötürü cevap veremiyorum hepsi bu. Parayı alıp müşteriyle işimi bitirseydim bu kadar zamandır bu piyasada olmazdım.

Toplu ünlem geçme olaydı iyidi sürekli manuel kontrolde kabul ediyo ssafya yenileyince eski olay

Toplu ünlem geçme mevcut zaten hocam. Otomatik ünlem geçme yok sadece.

+5 Gün Tüm üyelerimize eklenmiştir. Destek kısımında mesajlara cevap vermeyi sabaha bıraktım çok yoruldum arkadaşlar.

Toplu yüklemeler aktiftir. Henüz yeni sistemi aktif etmedim. yüklemeleri yapmaktadır.

Tüm üyelerimize iyi geceler.

Arkadaşlar sistemi kullanabilirsiniz artık. ben arka planda güncelleme yapacağım sadece.

hemen ünlem geç yapalım :P
----------------------------------
Kanalınızın Şifresi ya da email adresi yanlıştır. lütfen tekrar kontrol ediniz.

Bu mesaj sistem tarafından otomatik oluşturulmuştur. Lütfen cevaplamayınız.

Kontrol Et dediğimde aldığım hata, ünlem geç yapamıyorum bunu yapmadan

Son düzenleme:
botun özgünleştirme kısmı sıkıntılı, geliştirilmesi gerekiyor, çok fazla topluluk sebebi olan kelime atıyor, kanallar aynı gün topluluk ihtarı alıyor

botun özgünleştirme kısmı sıkıntılı, geliştirilmesi gerekiyor, çok fazla topluluk sebebi olan kelime atıyor, kanallar aynı gün topluluk ihtarı alıyor
aciklamalari YouTube videoları üzerinden aldirdigimiz için öyle bir sorun olmakta.

Simdi sisteme etiketsiz ve aciklamasiz yukle diye bir seçenek koyacagim.

Ozgunlestirme için önerimiz var ise seve seve uygularim.

hemen ünlem geç yapalım :P
----------------------------------
Kanalınızın Şifresi ya da email adresi yanlıştır. lütfen tekrar kontrol ediniz.

Bu mesaj sistem tarafından otomatik oluşturulmuştur. Lütfen cevaplamayınız.

Kontrol Et dediğimde aldığım hata, ünlem geç yapamıyorum bunu yapmadan
sifrenizde + var ise ondan kaynaklı bir sorun yasiyor olabilirsiniz.

Destek teki mesajlara cevap verdim. Deneme suresi isteyenlere sureleri eklendi.

Telefondan yaziyorum. Tazim hataları için özür dilerim şimdiden.

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

botu aldık adamın bizimle işi bitti cevap yok desteği okuyan yok buda son alışım olsun .. 50 video sıray koydum 24 saate 6 tanesini yükleyebildi .. aralık filanda koymadım
@omer45 bekle adaş daha şimdi alma çektiğim bir youtube kanalından 50 video da 6 tanesini tek yükleyebildi
hocam sistemdeki o SQL hatalari, yavaslamalar vs düzene girdi. Destek teki mesajiniza cevap verdim

aciklamalari YouTube videoları üzerinden aldirdigimiz için öyle bir sorun olmakta.

Simdi sisteme etiketsiz ve aciklamasiz yukle diye bir seçenek koyacagim.

Ozgunlestirme için önerimiz var ise seve seve uygularim.

hocam şu an tek tavsiyem etiket kısmına 8-10 kelime sınırı getirin, böylelikle ilk baştakiler en alakalı keyler çıkarken, devamındaki tehlikeli keyler sisteme eklenmemiş olur.
onun dışında hem site hızı hem yükleme hızı şu an rayına oturmuş durumda, verilen saniye aralıklarına birebir uyuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri