YTkazan Kullanarak Kanalında Sıkıntı yaşayan var mı?

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sıkıntı yok merak etme :) Bu zamana kadar bot yazıp satanlar arasında en ilgilisi sensin her soruna anında çözüm üretebiliyorsun ve insanları mağdur etmiyorsun. Böylelikler umarım kazançlarında gün geçtikçe artar.

Sıkıntı yok herşey güzelde şuan tek sıkıntı bi türlü giriş yapamamam giriş derken siteye hiç girememem yükleniyor diyo öyle kalıyo her tarayıcıyı denedim ip değiştirdim pcyi kapattım açtım yok açılmıyo

Sıkıntı yok herşey güzelde şuan tek sıkıntı bi türlü giriş yapamamam giriş derken siteye hiç girememem yükleniyor diyo öyle kalıyo her tarayıcıyı denedim ip değiştirdim pcyi kapattım açtım yok açılmıyo

aynen saldırı mı alıyor acaba?

[MENTION=335]yakamoz01[/MENTION] bilmiyorum ki sahibi bilgilendirir sıkıntı olacağını sanmıyorum :)

çok sağlam kardeş yaa.sorun cıkmadı hiç.sagolsun gece gunduz ılgılenıyor

Arkadailar bende Ytkazan.com botu çöktü sanırım. giremiyorum bile bota. sizde durum nedir. sahibi yasin arkadaş sanırım. Skypeden arıyorum cevap vermiyor. Video yüklicem yükleyemiyorum.
sizde durum nedir

Açtım Sunucu tekrardan bir sıkıntı yok. Yoğunluktan dolayı bir bağlanamama durumıu vardı. Hallettim.

hocam ben gerekli izinleri verdim ama atmıyor kaç defa denedim ? Sorun yok mu sende ?

Bu sorunlar hep bana mı denk geliyor yav ? Bir atıyor bi atmıyor.

Bot düzgün çalışmıyor.

Bende de aynı sıkıntı var.. geçen ay inan 10 gün kullanamadım bu yüzden bir atıyor bir atmıyor.. atmıyor diye tekrar videoları seçip yükle diyorum bu sefer 2 şer 2 şer atıyor..

bu ay yeniledim üyeliği ama dakka 1 gol 1 yine yükleme yok.. yaw sorun bende desem ayar mayar bişeye ellemeden bir yüklüyor bir yüklemiyor ha bazı arkadaşlarda sorun yokmuş galiba, bot ya adam seçiyo :confused: veya TC Kimlik No ya göre yüklüyor :eek:

Ama botu satan arkadaş çok ilgili ve yardımsever eminim kısa sürede çözer sorunları :)

Bende de aynı sıkıntı var.. geçen ay inan 10 gün kullanamadım bu yüzden bir atıyor bir atmıyor.. atmıyor diye tekrar videoları seçip yükle diyorum bu sefer 2 şer 2 şer atıyor..

bu ay yeniledim üyeliği ama dakka 1 gol 1 yine yükleme yok.. yaw sorun bende desem ayar mayar bişeye ellemeden bir yüklüyor bir yüklemiyor ha bazı arkadaşlarda sorun yokmuş galiba, bot ya adam seçiyo :confused: veya TC Kimlik No ya göre yüklüyor :eek:

Ama botu satan arkadaş çok ilgili ve yardımsever eminim kısa sürede çözer sorunları :)

edit.

valla arkadaşlar tıkır tıkır çalışıyor. Bir sorun olduğunda hemen ilgileniyor arkadaş saolun.

hocam token hatası alıyorum video yüklemiyor.

Tşekkür ederim hocam
Sorunlar Api kaynaklıdır arada sırada olması çok normaldir.
ama iki videoda bir atıp bir atmıyor ise sıkıntı demektir. sizde Durum Tam anlamıyla nasıl hocam?
hala mı aynı sorun ben denemedim kardeşim yok böyle birşey ya.

Bir de aylık ücreti var.
istersen ben bu sistemi kullanman için sana para ödeyeyim nasıl olur

hocam bot çok sorunlu bir bot her gün ayrı sorun.

[MENTION=1599]masklow[/MENTION] kardeşim süre zaetn fazla kalmamış süren bitince hiç uzatmaya yeltenme güzel kardeşim.

Yüklemeler ise tıkırında çalışmaktadır bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri