Sıkıntı yok merak etme
Bu zamana kadar bot yazıp satanlar arasında en ilgilisi sensin her soruna anında çözüm üretebiliyorsun ve insanları mağdur etmiyorsun. Böylelikler umarım kazançlarında gün geçtikçe artar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sıkıntı yok herşey güzelde şuan tek sıkıntı bi türlü giriş yapamamam giriş derken siteye hiç girememem yükleniyor diyo öyle kalıyo her tarayıcıyı denedim ip değiştirdim pcyi kapattım açtım yok açılmıyo
Açtım Sunucu tekrardan bir sıkıntı yok. Yoğunluktan dolayı bir bağlanamama durumıu vardı. Hallettim.
hocam ben gerekli izinleri verdim ama atmıyor kaç defa denedim ? Sorun yok mu sende ?
Bu sorunlar hep bana mı denk geliyor yav ? Bir atıyor bi atmıyor.
Bot düzgün çalışmıyor.
Bende de aynı sıkıntı var.. geçen ay inan 10 gün kullanamadım bu yüzden bir atıyor bir atmıyor.. atmıyor diye tekrar videoları seçip yükle diyorum bu sefer 2 şer 2 şer atıyor..
bu ay yeniledim üyeliği ama dakka 1 gol 1 yine yükleme yok.. yaw sorun bende desem ayar mayar bişeye ellemeden bir yüklüyor bir yüklemiyor ha bazı arkadaşlarda sorun yokmuş galiba, bot ya adam seçiyoveya TC Kimlik No ya göre yüklüyor
Ama botu satan arkadaş çok ilgili ve yardımsever eminim kısa sürede çözer sorunları![]()
edit sorun düzeldi..
-----------------------------------------
şu an bende youtube araması çalışmıyor. Ne keyword yazarsam Hiç Video Bulunamadı ! hatası alıyorum.
Tşekkür ederim hocamBende de aynı sıkıntı var.. geçen ay inan 10 gün kullanamadım bu yüzden bir atıyor bir atmıyor.. atmıyor diye tekrar videoları seçip yükle diyorum bu sefer 2 şer 2 şer atıyor..
bu ay yeniledim üyeliği ama dakka 1 gol 1 yine yükleme yok.. yaw sorun bende desem ayar mayar bişeye ellemeden bir yüklüyor bir yüklemiyor ha bazı arkadaşlarda sorun yokmuş galiba, bot ya adam seçiyoveya TC Kimlik No ya göre yüklüyor
Ama botu satan arkadaş çok ilgili ve yardımsever eminim kısa sürede çözer sorunları![]()
istersen ben bu sistemi kullanman için sana para ödeyeyim nasıl olurhala mı aynı sorun ben denemedim kardeşim yok böyle birşey ya.
Bir de aylık ücreti var.
hocam bot çok sorunlu bir bot her gün ayrı sorun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.