YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Cevap: YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Telefon ile Onay...

Harun hayırlı olsun sistemin geliştirilme aşamasında bir kaç deneme şansım oldu sistemi ve sorunsuz bir şekilde çalışıyordu şuan daha stabil olmuştur uzun süre test edilmiş zaten tekrar hayırlı olsun bol kazançlar :)

Bu arada Not düşeyim, Gelen SMS leri 10sn de bir kontrol eden Kod test aşamasında Fightclub tarafindan kodlanmıştır. Sisteme katkısından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Diger siteler blokladiklarina gore yuzde yuz gercek numara degiller

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

US telefon numaraları 10 haneli oluyor.
YTP SMS

Bu resimdekiler 10 haneli değil veya ben yanılıyorum

Bu arada Not düşeyim, Gelen SMS leri 10sn de bir kontrol eden Kod test aşamasında Fightclub tarafindan kodlanmıştır. Sisteme katkısından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Ufak da olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana :)

Sisteme gelen sms adeti başına Numaraları sağlayan operatöre ödeme yapıldığından dolayı. Diğer sitelerden gelecek SMS ler talebimiz doğrultusunda bloklanmıştır.

US telefon numaraları 10 haneli oluyor.
YTP SMS

Sistemdeki Numaralar 10 haneli Gerçek ABD Ve kanada Numaralarıdır. Saat geç olduğundan yanlış saydınız sanırım. Aldığınız numaraların hangi ülke ve şehire ait oldukları panelinizde Numaralarım kısmında yer almaktadır.

işte bu harika. sabah ayık kafayla bir daha bakıcam :D

10 Numara olan paket'den 2 adet almak istiyorum skype adresinizi ekledim.

вαттυѕαу;142357' Alıntı:
Haklıymışsınız. pardon

+1 US ve bağlı bulunduğu ülkelerin uluslararası kodu.
Sonraki 3 rakkam eyaletlerin kodu.
Geri kalan 7 haneli kod ise sabit veya cep telefonu oluyor.

+1 (586) 335 26 56
Buda sizin kullanmış olduğunuz bir kod.

Tekrar pardon.

Arkadaslar bu sistemi 6 ay'dir test eden ve surekli kendi gmail hesaplarimda ve kanallarimda kullanan birisiyim.Yanlis,hatali ise yaramayan yada farkli birsey olsa onunuze servis etmem veya ettirmem.Bunu bilmenizi istiyorum.Hem cok hizli sms gelmesi olsun,hem sistemin kullanis ve kolayligi gercekden 4x4 luk.

Bu sistemi bastan sona hatalari ile ugrasan her dedigimizi uygulayan yapan Harun kardesimin ellerine saglik diyorum.

Arkadaslar bu sistemi 6 ay'dir test eden ve surekli kendi gmail hesaplarimda ve kanallarimda kullanan birisiyim.Yanlis,hatali ise yaramayan yada farkli birsey olsa onunuze servis etmem veya ettirmem.Bunu bilmenizi istiyorum.Hem cok hizli sms gelmesi olsun,hem sistemin kullanis ve kolayligi gercekden 4x4 luk.

Bu sistemi bastan sona hatalari ile ugrasan her dedigimizi uygulayan yapan Harun kardesimin ellerine saglik diyorum.

hocam bazen doğrulama yaptığımız kanallara girdiğimizde tekrar doğrulama kodu istiyor
ve vds den actığımız kanalları trden girdiğimizde de doğrulama istiyor bu tür durumlarda yine sisteme sms geliyor mu, yani bu aldığımız numaraları ilelebet kullanıyor muyuz

hocam bazen doğrulama yaptığımız kanallara girdiğimizde tekrar doğrulama kodu istiyor
ve vds den actığımız kanalları trden girdiğimizde de doğrulama istiyor bu tür durumlarda yine sisteme sms geliyor mu, yani bu aldığımız numaraları ilelebet kullanıyor muyuz

Kontrol panelinizde size gelen sms ler Tarih-saat ve hangi numaraya geldiği bilgileriyle kaydediliyor. Sizden tekrar onay istediğinde kullandığınız numara halen aktif olarak sms almaktadır.

Free sistemleri kullanıp emeklerinizi riske sokacağınıza alın size 10 numara sistem.Moonspell sağolsun banada hesap verdi test sürecinde.Sorunsuz kanallar hala ve kodların arşivi falan hala duruyor.Başarılı sistem inşallah emeğinin karşılığını kazanır moonspell kardeşim

Hayırlara vesile olsun inşallah :)

Hayırlısı olsun :)

Hayırlı olsun güzel bir sisteme benziyor
fakat biraz pahalı gibime geldi :)

Hayırlı olsun güzel bir sisteme benziyor
fakat biraz pahalı gibime geldi :)

10 tane hesap ile 50-60 tane onay alınabiliyorsa bence pahalı değil :). Yani zaten 1 hesabı 1-2 tl arası satıyorlar onda da ne olacağı belli değil. Kaliteli hizmet sonuçta en fazla 10TL pahalı olsun, kafan ağrımasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri