YTPARA.COM | Değerli Üyeleri Beklenen Klibim Yayınlandi!

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Tebrik ederim güzel olmuş. Devamını dilerim. :)

Öncelikle Hayırlısı olsun.

Şarkıyı uzun tutman lazım.
Birde nakarat gibi sözler yazman lazımki insanların diline dolansın.
Klip renkli olmalı.

Ben zaten rap dinleyen biri değilim, ama bu dediklerimi yaparsan rap dinleyenlerin ilgisini daha fazla çekersin.

4k mı türkiye için çok erken biz ki 1080p de bile internetten sıkıntı yaptıüğı zamanlar çok oluyor. 4k da resmen piksel piksel oynattı pc. ama başarılar dlerim.

Kardesim klip siyah-beyaz olmasaydı 4K kalitesi görsel olarakda daha iyi anlasılırdı.
Nacizane kendi fikrim sadece :)
Ellerine saglık, güzel olmus.

O yönden haklısınız herkes siyah-beyaz kullanmasaydin dedi fakat ben renkli olsun diye yapmak istedim güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)

---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:02 ----------

ben apo yu severim sesinide benzettim bir an sanki ama sende çok başarılı ve ritimli bir rap şarkısı yapmışsın şarkında düşüklük yok.
A.p.o ft 9Canlı - Deli Dediler Sözleri - YouTube

Bu güzel yorum için teşekkür ederim elimden geldigi kadarının fazlasını yapmaya çalıştım kısa bir şarkı ama intro yani demo olarak sürdüm bunu ki diyerlerini merak etsin herkes diye hocam inş. diyerler sarkılarımda en kısa zamanda yapmaya planlıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 12:24 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

4k mı türkiye için çok erken biz ki 1080p de bile internetten sıkıntı yaptıüğı zamanlar çok oluyor. 4k da resmen piksel piksel oynattı pc. ama başarılar dlerim.

Valla hocam internet kaldırmıyor gerçekten 4k yi ama ben izleyebiliyorum intim hızı çok yüksek ama 4k kaldıracak bir media player programımda yok o yüzden bende pc de izleyemıyorum türkiye 4k da çok geride ama inş. ben ilk yaptım devamıda gelir umarım iltifatlarınız ıcın teşekkür edeirm ::)

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:24 ----------

şu arabayı alıcam arkadaş ya

al kardeşim :D

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Tebrik ederim güzel olmuş. Devamını dilerim. :)

Sagolun hocam Allah razi olsun herkesden ytpara forumu olarak çok büyük destek çıktınız bana :)

Rap dinlemem fazla ama güzel biraz uzun olsa iyi olur başarılı olmanı diliyorum :D

Hayırlı olsun kardeşim, 4k izleyemedim bilgisayar donduğu için kusurumuza bakma :)

Rap dinlemem fazla ama güzel biraz uzun olsa iyi olur başarılı olmanı diliyorum :D

Demo olarak yayınladım için kısa olur hocam demolar o yüzden yoksa dahada uzatmak isterdim inş ilerde ki kliplerime nasip diyelim güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:54 ----------

Hayırlı olsun kardeşim, 4k izleyemedim bilgisayar donduğu için kusurumuza bakma :)

Allah razi olsun hayirlısıyla birgün izlersınız hocam 4k'yi :)

Merhaba Kardeşlerim , dostlarim , sevdiklerim , beni destekleyen bütün insanlar..

Dün size bahsetmiş oldugum klibim sonunda yayınlandi işte türkiyenin ilk 4k yani Full HD'nin tam 4 kati çözünürlügünde ki videom yayında !
Video: 4K'da açma imkanınız zor bunu şimdiden söylemek isterim bilgisayarlarını kaldırmayabilir ve 4K netliği bilgisayarlarda görmeniz bile imkansız sadece 4K olan Televizyon Sistemlerinde anlaşılabilmektedir.

Şarkıci ve şarkı adi: Payro - Killa (Official Ultra HD 4K Video)

Direk Link:

PAYRO

Hocam Müzik Pek Tarzım Değil ama Klip İzlenebilir Seviyede. Klibin Mersinde Çekilmesi de Ayrı Bir Güzellik. Hanım Köylü Olduğumdan Mersine Karşı Ayrı Bir Hayranlığım Var... :) ALLAH Şansını Açık Etsin...

Bence kliplerinde karakterini tek düzen kıyafetlerinle ortaya koymalısın baştaki gömlek daha iş görürdü sanki devamlı olsaydı üzerinde klip sonuna kadar,imaj çalışması gerekli ve tavsiyedir, mümkünse kameraya bakmadan söyle kameranın 30 santim sağına yada soluna bakarak söyleyebilirsin, bunun nedeni sanki başka birine daha kararlı söylüyormuş imajı yaratır, cümlelerin daha oturaklı anlaşılır manidar olursa Sagopa yolunda, Hit yapar zıplatır alır adamı tavana vurursan Ceza yolunda yol alır gidersin, başlangıç için güzel kolaylıklar dilerim.

4k ya çevirdim.Web browser kapandı, pc ekranı kapanıp açılmaya başladı modemden dumanlar tütüyor.TTNET aradı dedi siz yok 4k siz 140p 240p 360p dedi. Sağlık olsun devam 360p 'den.

Kardeş sana dostça bi tavsiye vereyim yanlış anlama. bende lise 2 den lise 4 e kadar Rap yaptım arabesk-slow tadında. 2 tane kız meslek bir tane de anadolu lisesinde 200tl için konserler verdim :) Grubum 3 kişiydi 2 kız bir erkek. Ankara da bazı partilerde çıktım vs. Hepsi iyi güzel hoştu ama ergenlik bitince napıyom dedim bi an vazgeçtim. Ama tabi bundan 6-7 yıl önceydi. O zamana göre çok tecrübeliydim bu işte. Bende sana tecrübelerimle yorum yapayım ona göre dikkate alması sana kalmış.

Birincisi Ragga oktaya benzemeye çalışma kendi tarzını yarat kardeş. ikincisi sana bu tarz gitmiyo. Kızgın bile bakamıyon sen , Basa göre de sesleri yavaş vuruyosun hangi mix programını kullanıyosan sesine bas kısımlarında efektler kat. Ama bana sorarsan slow rap çeşitleri denersen daha çok iyi gider sesin. imkanların , kameran vs güzel. Bi tane solist bulursan sesi güzel olan. Türkiye de slow raple çok güzel yükselirsin. Eleştiri kabul ediyorsan bu hiphop-rap karışımında berbat söz yazmışsın. Kafiye sıfır olmuş kelimeleride sokak dilinden seçmemeye gayret edersen daha iyi olur. Klip şarkının kötülüğünü kapatmış sende öyle düşünüyosundur inşallah. Bence tarzın daha farklı bi dene slow rap yapmayı. Şarkılarıda stüdyo da kayıt ediyosan , o stüdyoyu değiştirmeni tavsiye ederim yada daha iyi bi mik kullanabilirsin.

Siyah beyaz olmasa daha iyi olurmuş. Ben klibe değil genelde hep şarkıya söze sese bakarım. Sözleri çok güzel şarkıda sadece belli yerlerde patlama yok. Yani dinleyeni çok fazla yakalayamıyor. Ama iyi yerlere geleceksin bu sinyali verebiliyor.

Sadece kliplere bu kadar takılma 4k çekicem diye felan uğraşma. Sen güzel söz yaz güzel oku 240p bile izler ve dinlerler :) Hayırlı olsun
BAŞARILARININ devamını dilerim hocam yalnız dogru diyo valla
ben sahsen bunu 240p dinleye dinleye bıkmadım :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=4l_8UFz4nY4

Hocam Müzik Pek Tarzım Değil ama Klip İzlenebilir Seviyede. Klibin Mersinde Çekilmesi de Ayrı Bir Güzellik. Hanım Köylü Olduğumdan Mersine Karşı Ayrı Bir Hayranlığım Var... :) ALLAH Şansını Açık Etsin...

Allah razi olsun hocam bu güzel yorumunuzdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum size :)

---------- Spam Engelliyici 07:22 ---------- Önceki Mesaj 07:15 ----------

Kardeş sana dostça bi tavsiye vereyim yanlış anlama. bende lise 2 den lise 4 e kadar Rap yaptım arabesk-slow tadında. 2 tane kız meslek bir tane de anadolu lisesinde 200tl için konserler verdim :) Grubum 3 kişiydi 2 kız bir erkek. Ankara da bazı partilerde çıktım vs. Hepsi iyi güzel hoştu ama ergenlik bitince napıyom dedim bi an vazgeçtim. Ama tabi bundan 6-7 yıl önceydi. O zamana göre çok tecrübeliydim bu işte. Bende sana tecrübelerimle yorum yapayım ona göre dikkate alması sana kalmış.

Birincisi Ragga oktaya benzemeye çalışma kendi tarzını yarat kardeş. ikincisi sana bu tarz gitmiyo. Kızgın bile bakamıyon sen , Basa göre de sesleri yavaş vuruyosun hangi mix programını kullanıyosan sesine bas kısımlarında efektler kat. Ama bana sorarsan slow rap çeşitleri denersen daha çok iyi gider sesin. imkanların , kameran vs güzel. Bi tane solist bulursan sesi güzel olan. Türkiye de slow raple çok güzel yükselirsin. Eleştiri kabul ediyorsan bu hiphop-rap karışımında berbat söz yazmışsın. Kafiye sıfır olmuş kelimeleride sokak dilinden seçmemeye gayret edersen daha iyi olur. Klip şarkının kötülüğünü kapatmış sende öyle düşünüyosundur inşallah. Bence tarzın daha farklı bi dene slow rap yapmayı. Şarkılarıda stüdyo da kayıt ediyosan , o stüdyoyu değiştirmeni tavsiye ederim yada daha iyi bi mik kullanabilirsin.

Şimdi hocam ben size kısa bir şey söylicem eleştirmeni güzel ama video eleştirin bana akıl vermeyin ben 13 yaşımdan beri rap müzik yapıyorum + Pro Tools ve Cubase Kullanıyorum + Bu mixi Referans hoparlörlerinde dinleyın türkiyede ki çogu mixten çok kaliteli + ben ghetto rap yapıyorum kendi tarzım ragga oktay benzedıgım falan yok bu senın uydurman ben hayatımda ragga oktay dinlemiş bi adam değilim , studiom gör ondan sonra konuş derim , klip çekimde kullandıgım kamera 20 bin tl lik kamera , türkiyede bugune kadar iş yapmadım hep ben almanyada çalıştım almanyada çevrem çok fazla , son olarak 4 dil bilyorum ALMANCA TÜRKÇE İNGİLİZCE ARAPÇA FRANSİZCA'da çok az bilgim var onu saymıyorum.. Berbat söz yazmıssın demişssin ghetto gangsta türkiyede yapan yok ghetto tarzı budur kendi tarzımdır ben gerçekleri yazdım en azından millet gibi sallamasyon yapmadım klipte onayan insanlar babam ve kuzenım öncelıkle bu konuşman babam karşı saygısızlıktır ve babama yapılan bir saygısızlıgı bende affetmem bilesin.
Türkiyede işte bu yüzden rap müzk yapmıyorum sebebi buydu ve istedigim şeyde oldu senin sayende çok sagol bu yüzden TÜRKÇE RAP İÇİN HİÇ BİR ZAMAN RAP YAPMICAM HER ZAMAN GERİ BİR RAP OLACAK.

Sanırım burda bir yanlış anlama var ben yeni falan degılım internette 2002 yılında yaptıgım şarkılarda mevcut ilk kayitlarım bu yüzden bunca eleştirilerınızı benım hayatım ile yapmayın bu bana karşı saygısızlıktır benım kimseden akıl almaya niyetim yok ben sadece şarkım iyi mi kötü mu diye yorum almak istedim burda çogu insan begendı ve begenmedı ama bu kadar detayli aşşalamaya kalkışmadi yorumlarınızi dikkat ederek yaparsanız sevınırım.

---------- Spam Engelliyici 07:28 ---------- Önceki Mesaj 07:22 ----------

4k ya çevirdim.Web browser kapandı, pc ekranı kapanıp açılmaya başladı modemden dumanlar tütüyor.TTNET aradı dedi siz yok 4k siz 140p 240p 360p dedi. Sağlık olsun devam 360p 'den.

:D ahahahaha sabah sabah güldürdünüz hocam

Son düzenleme:
Allah razi olsun hocam bu güzel yorumunuzdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum size :)

---------- Spam Engelliyici 07:22 ---------- Önceki Mesaj 07:15 ----------

Şimdi hocam ben size kısa bir şey söylicem eleştirmeni güzel ama video eleştirin bana akıl vermeyin ben 13 yaşımdan beri rap müzik yapıyorum + Pro Tools ve Cubase Kullanıyorum + Bu mixi Referans hoparlörlerinde dinleyın türkiyede ki çogu mixten çok kaliteli + ben ghetto rap yapıyorum kendi tarzım ragga oktay benzedıgım falan yok bu senın uydurman ben hayatımda ragga oktay dinlemiş bi adam değilim , studiom gör ondan sonra konuş derim , klip çekimde kullandıgım kamera 20 bin tl lik kamera , türkiyede bugune kadar iş yapmadım hep ben almanyada çalıştım almanyada çevrem çok fazla , son olarak 4 dil bilyorum ALMANCA TÜRKÇE İNGİLİZCE ARAPÇA FRANSİZCA'da çok az bilgim var onu saymıyorum.. Berbat söz yazmıssın demişssin ghetto gangsta türkiyede yapan yok ghetto tarzı budur kendi tarzımdır ben gerçekleri yazdım en azından millet gibi sallamasyon yapmadım klipte onayan insanlar babam ve kuzenım öncelıkle bu konuşman babam karşı saygısızlıktır ve babama yapılan bir saygısızlıgı bende affetmem bilesin.
Türkiyede işte bu yüzden rap müzk yapmıyorum sebebi buydu ve istedigim şeyde oldu senin sayende çok sagol bu yüzden TÜRKÇE RAP İÇİN HİÇ BİR ZAMAN RAP YAPMICAM HER ZAMAN GERİ BİR RAP OLACAK.

Sanırım burda bir yanlış anlama var ben yeni falan degılım internette 2002 yılında yaptıgım şarkılarda mevcut ilk kayitlarım bu yüzden bunca eleştirilerınızı benım hayatım ile yapmayın bu bana karşı saygısızlıktır benım kimseden akıl almaya niyetim yok ben sadece şarkım iyi mi kötü mu diye yorum almak istedim burda çogu insan begendı ve begenmedı ama bu kadar detayli aşşalamaya kalkışmadi yorumlarınızi dikkat ederek yaparsanız sevınırım.

Saygısızlık yaptığım falan yok. Babanla ne alakası var. imkanlarının güzel olduğunu daha güzellerini çekebileceğini söyledim sadece. Evet Türkiye'de yapma zaten tutmaz bu tarz. Türkiye'de bayılmıyo sana yalvarmıyo nolur burda da rap yap diye..Kardeşim bu ne havalar. Sen eleştiriyi aşşağılama olarak algıladığın sürece zaten uzak kalırsın Türkiye'ye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri