YTPara Forum Kuralları

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Saçma gelebilir ama bence ticaret dolandırıcılığının önüne geçmek için ytpara da güvenilir biri aracı olarak atanılabilir. Ve bu kişi her ticarette aracı olarak herşeyin düzgün işlemesi sağlanabilir. Her zaman yormamak içinde belli bi miktar ücretten sonra aracılık yapılıyor denilebilir.

Saçma geldiyse forumdan özür dilerim :D

17-) Skype adresleri vermek adına konu açmak yasaklanmıştır. Grup kurma vs, yardımcı olacak iseniz, bilgilerinizi forumda yazarak genele yardım edin herkes faydalansın.
Bu tur konu açanlar 7 gün uzaklaştırılacaktır.

Ben bundan birşey anlamadım. :D

17-) Skype adresleri vermek adına konu açmak yasaklanmıştır. Grup kurma vs, yardımcı olacak iseniz, bilgilerinizi forumda yazarak genele yardım edin herkes faydalansın.
Bu tur konu açanlar 7 gün uzaklaştırılacaktır.

Ben bundan birşey anlamadım. :D

Konu açıyorlar, şu konuyu paylaşacağım skype adresim bu ekleyin paylaşalım tarzında. O yasak hocam.

Yeni kural eklenmiştir, detaylı bilgi:

http://www.ytpara.com/site-hakkinda...-vds-satislari-hakkinda-guncel-9-agustos.html

Hocam şu konu baltalayanlarada bir ceza verseniz ..
Örneğin bir malı ben kaça istersem satarım 5000 lirayada 5 lirayada forumda sürekli bakıyorum birileri sırf post kasmak için bu fiyata olur mu - yok burda şu kadar gibisinden mesajlar atıyor.
Ayrıca konuyla alakası olmayan kişiler alakasız şeyler yazıyor.bazen inanın sabır falan bırakmıyorlar bende.
Ya eğer bir konu seni ilgilendirmiyorsa bak geç. kimse mesaj yazmak zorunda değil..
ama burda böyle değil..bu konuyada çare bulmanızı istiyorum.

Güncel kurallar herkes için hayırlı olsun.. 6. ve 29. şıklar biraz aynı gibi geldi bana. :)

Merhaba hocam,

26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

Yazım hatası oluşmuş. Tek tek okudum umarım bir sıkıntı yaşamam. :)

Merhaba hocam,

26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

Yazım hatası oluşmuş. Tek tek okudum umarım bir sıkıntı yaşamam. :)

Forum kurallarına 08.09.2015 tarihinden itibaren yorum atmak yasaklandı yorum atanlar sınırsız banlanacaktı.Kötü oldu bu daha da yeni gelmiştiniz valla üzüldüm şu an.

Forum kurallarına göre yorum yasakmış.Konu editlendi.

Son düzenleme:
konuları kilitleyen altına kilitlemeden açıklama yapsın...
her yeni gelen konu açacak....Bizde bilelim nedenmiş.siyaset değil ülke meselesi olay.

konuları kilitleyen altına kilitlemeden açıklama yapsın...
her yeni gelen konu açacak....Bizde bilelim nedenmiş.siyaset değil ülke meselesi olay.

Aynen hocam. Şu an her hangi bir partinin muhabbeti yapılmıyor. Olay büyük. Baktığın zaman kim kime sıkıyor. Silah sesleri geliyor diyor. Asker, Polise. Polis kimin asker kimin?

Er ne yapsın. Almış emiri. Olayı sadece siyaset diye kısıtlamayın.

Forumun report özelliğini kullanarak bir kişiyi report ettim.

1.Cevap gelmedi
2.Cevap gelmedi + mesajım da ban yemez ise neden yemediğini pm atmasını rica ettim
3.Cevap gelmedi + mesajım da ban yemez ise neden yemediğini pm atmasını rica ettim
4.Cevap gelmedi + mesajım da ban yemez ise neden yemediğini pm atmasını rica ettim

Şimdi bakıyorum üyenin konudaki mesajı silinmiş hiç bir işlem yapılmamış.

Böyle düzenlemeler yapılabiliyorsa bir sürü üye boşa ban yemiş

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam soruma cevap bekliyorum belki görmemişsinizdir diye etiketliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri