Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
edit1eki bi soru [MENTION=114]FGA[/MENTION]
Adam neden kendi atmıyor da başka biri için çalışıyor?
a-) O kayırdığı adamın yakını.
b-) Kayırdığı adamın ta kendisi.
c-) BÖYLE Bİ ŞEY İMKANSIZ.
not:d-) hiçbiri şıkkı yoktur.
[/B]
Allah aşkına bu mümkün mü?
Gormedigim seyleri soylemiyorum ki BonnaBunlar zaten yasaniyor Turkiye Yt'unda.
Bu tarzda telif atanin baska birisi icin calistigini dusunmekte yanlis. Soylemis oldugum durumda bir kistas var idi. GICIKLIK. BOS gezerlik. BASARISIZLIK.
E - Kisinin kazanc elde etmek icin yapmis oldugu tum girisimler basariz olmus yt'da ve bu basarisizligin , acizligin acisini bu tur seyler yaparak cikarmak istiyor.
Yukarida yazdigimi gercek hayatta yapan hasta ruhlu kisiler var. (Psikolojik hastalar) Maalesef yt da Turkiye mecrasinda bu kisiler mevcut.
Bu dedigim durum cok kucuk ihtimaller iceriyor fakat bu kisileride gorduk . Gorecegizde.
Benim demek istedigim su. Illegal davranis sergileyen kisiler bir cok ipucu biraktigi gibi hic birakmayabilirde. Bu illegal davranislari sonucu sucsuz kisilerin yaralanmasini sanirim hicbirimiz istemeyiz. Buna sende dahilsin biliyorum. (Iyi niyetinden suphem yok)
Tamam da peki ne yapabilirim sen söyle.Adam geçen hafta ve ondan önceki hafta tüm kanalları telifledi aynı kanaldan.Şimdi sana özelden atacağım.2 haftadır bu adam milleti telifleyip kendi costuruyor.Ne yapabiliriz birisi GICIKLIGINA bize telif atıyor,ama bu adama atmıyor napalım mı diyelim.Bi çözüm sun bana![]()
Karar sizin Bonna . Ben sadece olabilecek bir ihtimali soyledim . Cozumu yok bunun. Her suclu bir ipucu birakir ama o ipucunu yakalayana kadar sucsu kisilerin caninin yanmasi vicdani olarak sizleri rahatsiz eder. Biz bu durumda , kucuk bir ihtimalde olsa boyle kisilere rastlar ve yardim ederiz diyor iseniz gazaniz mubarek olsun simdiden.
Sanirim bu ihtimale karsi getirilebilecek en iyi cozum bu olur.
düşünsenize kendi kanalımızı telifledigimizi![]()
![]()
kötü niyetli bonna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.