Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
edit1:Peki bi soru [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Adam neden kendi atmıyor da başka biri için çalışıyor?

a-) O kayırdığı adamın yakını.

b-) Kayırdığı adamın ta kendisi.

c-) BÖYLE Bİ ŞEY İMKANSIZ.

not:d-) hiçbiri şıkkı yoktur.
[/B]
Allah aşkına bu mümkün mü?

Gormedigim seyleri soylemiyorum ki Bonna :) Bunlar zaten yasaniyor Turkiye Yt'unda.

Bu tarzda telif atanin baska birisi icin calistigini dusunmekte yanlis. Soylemis oldugum durumda bir kistas var idi. GICIKLIK. BOS gezerlik. BASARISIZLIK.

E - Kisinin kazanc elde etmek icin yapmis oldugu tum girisimler basariz olmus yt'da ve bu basarisizligin , acizligin acisini bu tur seyler yaparak cikarmak istiyor.

Yukarida yazdigimi gercek hayatta yapan hasta ruhlu kisiler var. (Psikolojik hastalar) Maalesef yt da Turkiye mecrasinda bu kisiler mevcut.

Bu dedigim durum cok kucuk ihtimaller iceriyor fakat bu kisileride gorduk . Gorecegizde.

Benim demek istedigim su. Illegal davranis sergileyen kisiler bir cok ipucu biraktigi gibi hic birakmayabilirde. Bu illegal davranislari sonucu sucsuz kisilerin yaralanmasini sanirim hicbirimiz istemeyiz. Buna sende dahilsin biliyorum. (Iyi niyetinden suphem yok)

yazın gitsin benide, genelde gerçek telif alıyorum ama sahte aldığımda oluyor. En azında şu sahte atanları bir süre engellesek iyi olur.

Gormedigim seyleri soylemiyorum ki Bonna :) Bunlar zaten yasaniyor Turkiye Yt'unda.

Bu tarzda telif atanin baska birisi icin calistigini dusunmekte yanlis. Soylemis oldugum durumda bir kistas var idi. GICIKLIK. BOS gezerlik. BASARISIZLIK.

E - Kisinin kazanc elde etmek icin yapmis oldugu tum girisimler basariz olmus yt'da ve bu basarisizligin , acizligin acisini bu tur seyler yaparak cikarmak istiyor.

Yukarida yazdigimi gercek hayatta yapan hasta ruhlu kisiler var. (Psikolojik hastalar) Maalesef yt da Turkiye mecrasinda bu kisiler mevcut.

Bu dedigim durum cok kucuk ihtimaller iceriyor fakat bu kisileride gorduk . Gorecegizde.

Benim demek istedigim su. Illegal davranis sergileyen kisiler bir cok ipucu biraktigi gibi hic birakmayabilirde. Bu illegal davranislari sonucu sucsuz kisilerin yaralanmasini sanirim hicbirimiz istemeyiz. Buna sende dahilsin biliyorum. (Iyi niyetinden suphem yok)

Tamam da peki ne yapabilirim sen söyle.Adam geçen hafta ve ondan önceki hafta tüm kanalları telifledi aynı kanaldan.Şimdi sana özelden atacağım.2 haftadır bu adam milleti telifleyip kendi costuruyor.Ne yapabiliriz birisi GICIKLIGINA bize telif atıyor,ama bu adama atmıyor napalım mı diyelim.Bi çözüm sun bana:)

Hocam sahte telifcilerden çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim. Bende varım + 7/24 onlineyim.

Tamam da peki ne yapabilirim sen söyle.Adam geçen hafta ve ondan önceki hafta tüm kanalları telifledi aynı kanaldan.Şimdi sana özelden atacağım.2 haftadır bu adam milleti telifleyip kendi costuruyor.Ne yapabiliriz birisi GICIKLIGINA bize telif atıyor,ama bu adama atmıyor napalım mı diyelim.Bi çözüm sun bana:)

Karar sizin Bonna . Ben sadece olabilecek bir ihtimali soyledim . Cozumu yok bunun. Her suclu bir ipucu birakir ama o ipucunu yakalayana kadar sucsu kisilerin caninin yanmasi vicdani olarak sizleri rahatsiz eder. Biz bu durumda , kucuk bir ihtimalde olsa boyle kisilere rastlar ve yardim ederiz diyor iseniz gazaniz mubarek olsun simdiden.

Sanirim bu ihtimale karsi getirilebilecek en iyi cozum bu olur.

Karar sizin Bonna . Ben sadece olabilecek bir ihtimali soyledim . Cozumu yok bunun. Her suclu bir ipucu birakir ama o ipucunu yakalayana kadar sucsu kisilerin caninin yanmasi vicdani olarak sizleri rahatsiz eder. Biz bu durumda , kucuk bir ihtimalde olsa boyle kisilere rastlar ve yardim ederiz diyor iseniz gazaniz mubarek olsun simdiden.

Sanirim bu ihtimale karsi getirilebilecek en iyi cozum bu olur.

Bak geçen seferki telifçiyi yakaladım.Konuyu okumuşsundur,ispatladım hatta.Adama mail atıyorduk gidiyordu.Kanalı kapandı mail hata vermeye basladı.O adamın da kanal url'sinin sonunda hd vardı bu adamında var.Yani bu kadar da tesadüf olmaz.

Ama dediğim gibi bu kadar tesadüf olacaksa (olmaz da ) 100 kişiyi bu dertten kurtaracaksam 1 kişinin de canı yansın ama di mi?

düşünsenize kendi kanalımızı telifledigimizi :) :) :) kötü niyetli bonna :D :D :D :D :D :D

Bende bu time katılmak isterim eğer ki bizler için çözüm olacaksa her daim hazırım. Telif atmayı bilmiyorum hiç denemedim de. Ancak suistimalin önüne geçip adil bir kurul olması, bu hizmetin kırmızı çizgisi olacak. Hayırlı olsun

Mükemmel bir konu :). Destekçinizim.

Arkadaslar bu ekibin kimsenin ekmegi ile oynama,kimsenin durduk yere kanalini kapatma gibi islerde olmayacagini bastan diyeyim.

Forumda sahte telif aldim isimli bir kategori acilacak ve o kategoride sahte telif yedigini belirten kisilerin ne derece dogru olduguna bakilarak arastirilarak gozlemlenerek gereken neyse yapilacak.Oyle kimse kimseye durduk yere temizlik adinda telif atmaz atamazda.

Bir kanal ucurulacaksada bu forumda belli kategoride alanen sebebi ile yazilacak.Kanal sahibi diyelimki sucsuz,diyelimki hatali bir is oldu,atilan telifler geri cekilir kanalida acilir ki is bu duruma gelmez sanmiyorum..

bende katılabilirim. sahte telifçilerin gözünü bir nebze korkuturuz belki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri