[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=4288]ilkerrrrr34[/MENTION] , [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] , [MENTION=520]rey[/MENTION] , [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Arkadaşlar kusura bakmayın ben şuan dizi çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kategoride çalışmayacağım anlamına da gelmez.
"o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz."
yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben bu cümlede nifak ararım. Sizin samimiyetinize güveniyorum fakat biri gelip sizi çok rahat kandırabilir. Diyelim ki benden şüphelendiniz ve saldıracaksınız. Siz tam olarak ispat etmeden saldıracaksınız ama ben kendimi savunamayacağım çünkü olaydan haberim olmayacak. İster istemez yanılgıya düşebilirsiniz.
Benim de bazı kanallarım durduk yere flaglandı ve ben şimdi sizi suçlasam, sizin ispatlayamadığınız gibi ben de sizin yaptığınızı ispatlayamam. Umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar, selamlar, bol kazançlar dilerim.