Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Forweb TV - YouTube

yukarıdaki kanal tam anlamıyla bir baş balası uğraşmadım ama getirisi yükselen günlük 3-4 k hit alan bir kanalım bunlardan dolayı kapandı (3 telif ile)
ardındanda kendisine uğraştığımda aklınca kendini tüm filmlerin yayın haklarını almış gibi kandırmaya çalıştı

eymuzik tekrar peydah oldu.

eymuzik at eymuzik.com

Forweb TV - YouTube

yukarıdaki kanal tam anlamıyla bir baş balası uğraşmadım ama getirisi yükselen günlük 3-4 k hit alan bir kanalım bunlardan dolayı kapandı (3 telif ile)
ardındanda kendisine uğraştığımda aklınca kendini tüm filmlerin yayın haklarını almış gibi kandırmaya çalıştı

o kanal banada telif attı :S

Ne enteresan bir cadı avı başlatmışsınız. Nasıl bulacaksınız telif atan kişiyi. İnsanlar bot ile her gün binlerce kanal açıyor. Kime telif yollayacaksınız? Nasıl bir adalet arayışı içerisindesiniz, yanlışı daha büyük bir yanlışla mı düzelteceksiniz? Herkes saçma sebeplerle telif yemiştir bu sitede bunun çözümü çeteleşip gözümüze kestirdiğimiz kişiyi telife boğmak mıdır?

Sürülerce de insan katılmış fikri sorgulamadan etmeden. Zaten sürü mantığı da bu şekilde işler.

Eyleminiz son derece itici ve mantık dışıdır. Her hakkı yenen hakkını yiyenden daha zararlı yöntemlere başvuracaksa kimse işin içinden çıkamaz.

Birisi telif atar ve bu telif sahtedir ama bilirsiniz kanalını kişiyi o zaman emin olup yaparsınız bunu fakat sadece tahminler üzerinden çeteyle beraber birilerinin kanalına saldırmak hiç ahlaklı değil. Kaç kişinin hakkını yiyeceksiniz belki uyarmış olayım ben.

Ben sizler gibi binlerce post kasmadım bu sitede ancak bu başlığı görünce dayanamadım böyle bir olaya seyirci kalamam görüşlerimi de söylerim.

Size tavsiyem anlamadan sorgulamadan bir fikre direkmen katılacağınıza bir sorgulayın ne kadar doğru ne kadar yanlış diye öyle davranın.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=4288]ilkerrrrr34[/MENTION] , [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] , [MENTION=520]rey[/MENTION] , [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Arkadaşlar kusura bakmayın ben şuan dizi çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kategoride çalışmayacağım anlamına da gelmez.

"o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz."

yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben bu cümlede nifak ararım. Sizin samimiyetinize güveniyorum fakat biri gelip sizi çok rahat kandırabilir. Diyelim ki benden şüphelendiniz ve saldıracaksınız. Siz tam olarak ispat etmeden saldıracaksınız ama ben kendimi savunamayacağım çünkü olaydan haberim olmayacak. İster istemez yanılgıya düşebilirsiniz.

Benim de bazı kanallarım durduk yere flaglandı ve ben şimdi sizi suçlasam, sizin ispatlayamadığınız gibi ben de sizin yaptığınızı ispatlayamam. Umarım anlatabilmişimdir. :)

Saygılar, selamlar, bol kazançlar dilerim. :)

Kardeşim hemen herkes telif yedi,biri yemedi ÇÖKÜN tepesine yapmayacağız ki.Takip edeceğiz sürekli,er yada geç anlaşılacaktır.

Bende varım geçen film kanalıma telif attı birisi :D

Edit: Belki bana atılan telif gerçek olabilir cünkü youtube da hiç Hükümet Kadın 2 full filmi yok :D

Bonna bende katılmak istiyorum.Ytpara eski üyesiyim çok gördüm böle sahte telifciler artık bunların kökünü kazımalı

İlk sıraya çıkabileni kıskanma timi kurulmuş sanki. Size ne söylense boş, kendinizce yine haklı çıkacaksınız nasıl olsa. Yine de şunu belirtmek isterim. Kanalımdan 50 kopya oluşturulmuş (bizdeki gibi çılgınca spam yapan bir millet daha var mıdır?) , umurumda olmadı bile, ne telif attım ne de flag, kim çalışırsa o kazansın dedim. Bot kullanmıyorum, etiketleri de açıklamayı da kendim girdim tek tek. Ama ne oldu, dün gece flag geldi tertemiz kanalıma. Sorumlusuna hakkımı helal etmiyorum...

İlk sıraya çıkabileni kıskanma timi kurulmuş sanki. Size ne söylense boş, kendinizce yine haklı çıkacaksınız nasıl olsa. Yine de şunu belirtmek isterim. Kanalımdan 50 kopya oluşturulmuş (bizdeki gibi çılgınca spam yapan bir millet daha var mıdır?) , umurumda olmadı bile, ne telif attım ne de flag, kim çalışırsa o kazansın dedim. Bot kullanmıyorum, etiketleri de açıklamayı da kendim girdim tek tek. Ama ne oldu, dün gece flag geldi tertemiz kanalıma. Sorumlusuna hakkımı helal etmiyorum...

Konuyu okudunmu arkadaşım? Bence okumamışsın önce bir konuyu oku sonra yorumunu ona göre düzelt. delil ispat olmadan hiçbir şekilde hiçbir kanala müdahele edilmiyor.

eymuzik için delile ihtiyaç var mı? bi veled yıktı orlalıgı yıkmaya da devam ediyor. tim uyuyor

Hadi bakalım hayırlı işler, çok iyi bir iş yapıyorsunuz, sakın bırakıp vaz geçmeyin. İşin en acısıda, tüm bu terbiyesiz ve seviyesiz mahluklar malesfki bu forumda. Hele ki ben bir tanesinin peşindeyim, yaradan onu benden sakınsın... Kolay gelsin...

Saygıyla...

arkadaslar temızlık tımınden kım var burda cok acıl

adı : habib ey
maili : eymuzik at eymuzik.com

o kadar trşbe sekiyonuz eymuzik denen veledin bile işini göremiyor sunuz. belki de eymuzik de sizin grubun içindedir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri