YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@iwocan Hocam Para kazanmada yer paylaşımlı video içi reklamlar seçildiğinde sunucu hatası veriyor ve kaydedilmiyor.Bundan dolayı video içi reklamlar çıkmıyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Konuyu bildirdim, cevabini alinca size donus yapacagiz hocam.

Dashboard maili gelen var mı beyler benim 20 saat olmuş kanalı bağlıyalı ?

başvuru linkinde yönlendirme kodu tekrarlanıp durmuş,1 tanesiyle zor başediyoruz hocam onu bi düzeltseniz....

Kazançları açma kısmı için ayrıntılı bir açıklama yapılsa gayet iyi olur gibi . Hayırlı uğurlu olsun forumumuza

Dün başvurduğum kanalıma bugün davet geldi. Bu kanalı daha önce awe ye sokmuştum ertesi gün çıkarmıştı. Ünleme düşme korkusuyla tekrar para kazanmaları aktif edememiştim. bugün ytparaya bağladım. teşekkürlerimi sunuyorum.

Tesadüfe bak adamlarla sürekli skype ile sohbetdeyim öylesine :) reklam birimlerin hepsi acilmiyabilir simdilik cünki yeni network bende sordum youtubedan cevap bekliyoruz dediler :) hata bana ve herkeze virtual network teklifi yapiyorlar(hub network) ..tek fark kanallari kendiniz de bagliyabiliyorsunuz. Skype suppport da Josh diye biri var ona denk gelirseniz boş kanalinizi anında baglar severim onu :) en son bana almanca kanall getirebilirmisniz dediler almcan var biliyorlar
Bence her network icerik konusunda bireysel hareket ediyor. 2ay once acik acik sordum film aticam video aticam supportan farkli cevaplar aldim biri diyor videolari kontroll etmiyoruz diyeri ise kanali anında ağımızdan atariz diyor. Digeri ise ortada kalan bi cevap veriyor.
Neyse bunlar yeni ve ac. Denemekde fayda var :) Skype: [email protected]

bu music nations network, zorla kanalları kendi bünyesine geçiren ve bir çok kişinin parasının üzerine yatan bir firma değil miydi?

Dashbord bilgileri hala gelmedi.Ben kayıt olmaya çalıştığımda Unknow channel hatası alıyorum

bu music nations network, zorla kanalları kendi bünyesine geçiren ve bir çok kişinin parasının üzerine yatan bir firma değil miydi?

zoomin network de alt bayisi arkadaşım kanallar zoominden geçmişti musical networke serkan abi arada olmasa bende girmezdim bu işe ama bakalım bekleyip göreceğiz bir bildiği vardır dashboard daha gelmedi 1.5 gün oldu unkonow hatası alıyorum

bu işe giren arkadaşların çok ekmeğini yedik. ben güveniyorum. 2 kanal için bugün başvuru yapacağım hayırlısıyla.

Allahım utandırmasın emeği geçen ve geçecek herkese şimdiden başarılar dilerim
bende 1 dk önce 1 kanalla başvuru yaptım

teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri