YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olumlu olumsuz hiçbir yanıt gelmedi.

1 kanal ile başvuru yaptım. hayırlısı artık. abone sayısında 50 olmazsa olmaz mı?

6 10 kanal arası baglamayı dusunuyorum pratik bir yol var mı hocam ya :D [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocama yazdım da yok galiba :S

Yok hocam başvuru yapanlar varmışta daha cevap yok o yüzden başvuralım o zaman gitsin :D red yada cevap gelmeyince sorun olmuyor dimi başka partnere sokabiliriz yani?

Yok hocam başvuru yapanlar varmışta daha cevap yok o yüzden başvuralım o zaman gitsin :D red yada cevap gelmeyince sorun olmuyor dimi başka partnere sokabiliriz yani?

soruna gelince 4 kişiden oluşuyor ya ekip.. çevrim içi oldukları saatlerde yolla isteği .d anında bile gelebiliyor..cevap vermeme nedenleri de içeriği düzeltme ya da izlenimin biraz daha artması kanal tasarımı falan olabilir..bunları yap diye bekletiyolar..baktın yapmadın msj yolluyolar..şu şu sebeplerden almadık diye..bende böyle en azından
başka partnere sokmana mani olacak tek şey bu partnerde olman..davet gelse bile daveti kabul etmedikçe bonservisin elinde sayılırsın .d

şimdi benim merak ettiğim konu şu: şimdi bu network alt bayi ya ödeme alırken ödemenin atıyorum %20 sini ana bayi kısıp alt bayiye ödeme yapıyor alt bayide %30 unu kısıp bize mi ödeme yapıyor. Yoksa sadece %30 kesiliyor bunun 15 i ana bayiye 15 i alt bayiye mi gidiyor?

merhaba bugün 2 kanalımı ytr networke soktum kontrol panelinden daveti onaylayınca yeşil dolar işaretleri gri oldu :D şimdi toplu para kazanma sçeneği gözükmüyor tek tek para kazanmayı açabiliyorum 500 tane video var toplu para kazanmasını nasıl açarım

Ayrıca dashboard başvurusu yapamıyorum "Unknown channel" uyarısı veriyor

merhaba bugün 2 kanalımı ytr networke soktum kontrol panelinden daveti onaylayınca yeşil dolar işaretleri gri oldu :D şimdi toplu para kazanma sçeneği gözükmüyor tek tek para kazanmayı açabiliyorum 500 tane video var toplu para kazanmasını nasıl açarım

Ayrıca dashboard başvurusu yapamıyorum "Unknown channel" uyarısı veriyor

cevap 1 : tümünü seç videoların...kullanım politikasını monetize bilmem ne olanı seç , reklam seçeneklerini de tümünü tikle bas göndere yansın yeşiller

cevap 2 : başvurun yeni kabul edildiyse yaklaşık bir hafta bekle..dashboardın bi numarası yok.kazançlarını youtube kanal ayarları falan olan yerde analitiks bölümünde görebilirsin..dashboard sadece paypal girmek için.onun için de en az 1 ay beklemen gerekeceğinden acelen yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri