Yurtdışında yaşam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TLnin değeri koyunlardan mı düştü kardeş?
Aynen dedigin gibi ustad.

Egitimli,bilgili,ulkenin ve milletin gelecegini dusunecek kadar bilgi sahibi bir toplum olsak.Oy atarken,basimiz kapali diye,namaz kiliyoruz diye Akp'ye,Cagdas bir insaniz,Ataturkcuyuz diye dusunurek Chp ye yada farkli partilere oy atmaz,Ulkenin ve milletin nasil daha iyi bir sekilde yonetilecegini,kimin daha iyi milleti icin calisacagini dusunerekden oy atariz.

Bu konudan dolayi kimsenin banlanmamasini istiyorum.Lutfen asiri derecede siyaset,karsit goruslu mesajlar,kisisel ciddi atismalara girmeyin.

Dusuncelerinizi,fikirlerinizi duzgun bir dille dile getirin bunu 1 ay bu konuda tartisalim yazisalim.Kimse kimseyi kiracak uzecek turden mesajlar yazmasin.Ne sizin kafaniz agrisin nede bizim.

Saygilar.

Valla benimde banlanmak hosuma gitmez üstelik bu kadar yeni bir üyeyken ama sizin Forum sahibi olarak baska bir üyenin burdaki forumdaki üyelerin yüzde 90lık bir kısmına koyun demesini ve sizinde bunu desteklemeniz sizden beklenilen bir davranıs değil hocam

Aynen özür bekliyoruz !! Türk insanı ve Türkiyede yaşayan Vatandaşlarımız Hakkında Koyun gibi kelimesini kullanan arkadaştan özür bekliyoruz ! Aksi Halde kendisini dava edeceğimden şüpesi olmasın !

вєякαη;235837' Alıntı:
Abiciğim güzel konuşuyorsun ben sana hak veriyorum o konuda bişey demiyorum.
Şu anda durumlar böyle Türkiyede malesef ama Türkiye gelişmekte olan bir ülke.
Ama Kullandığın cümleler çok ağır, resmen hakarettir bu ben üzerime alınmıyorum şimdi diyorsun ki Söylediğim şey Türkiyeye karşı değil, Türkiyede yaşayan insanlara karşı, Bu ne demek şimdi ? Türkiyede yaşayan vatandaşlarımıza koyun diyorsun o zaman ?

Yahu diyorum evet, koyun olanlara koyun diyorum bunda yanlis olan ne var? Serkan abi ustte bi cevap yazmis bak onu oku. Neden bahsettigimi daha iyi anlarsin. Ulkenin %30 u ulkeyi gelistirmeye calisirken geri kalan %70 i koyunluk yapiyor sen hala bana hakaret ediyosun diyosun. Bu milletin uyanmasi lazim anliyomusun? Bende bunun icin elimden geleni yapmaya calisiyorum. Olurda bu yazimi okuyup 1-2 kisi fikrini degistirirde koyun gibi yasamaktan vazgecerse ne mutlu bana!

Sen bu devran boyle gelmis boyle gider diyip oturur sabahtan aksama kadar evlilik programlari, dizi, vs izlersen bu ulkenin neresi nasil gelissin? Dusun bi millet tvde dizileri izlemek yerine gidip 2 kitap okusa bu millet bu haldemi olur? Zamaninda Rusya'da millet fazla stres yasamasin, problem cikartmasin diye votkayla uyuttular. Ayni seyi suan Turkiye'de televizyon aracigiyla yapiyolar. Samimi soyluyorum 21 yasindayim ama son 8 yildir televizyonun yuzunu dahi gormedim. Suan yurtdisindayim ve bi sekilde kendimi gelistirmeye bakiyorum.

Sen, ben ses cikartmadikca bu is dahada kotu hale gelecek. Yahu dunyanin en pahali benzini, interneti, pasaportu bizde. Daha bunun gibi bi cok sey var. Herkes susarsa bundan 20 yil sonra artik ulke nufusunun tamami beyni uyusmus robot gibi yasayan insanlar haline gelecek.

Yahu diyorum evet, koyun olanlara koyun diyorum bunda yanlis olan ne var? Serkan abi ustte bi cevap yazmis bak onu oku. Neden bahsettigimi daha iyi anlarsin. Ulkenin %30 u ulkeyi gelistirmeye calisirken geri kalan %70 i koyunluk yapiyor sen hala bana hakaret ediyosun diyosun. Bu milletin uyanmasi lazim anliyomusun? Bende bunun icin elimden geleni yapmaya calisiyorum. Olurda bu yazimi okuyup 1-2 kisi fikrini degistirirde koyun gibi yasamaktan vazgecerse ne mutlu bana!

Sen bu devran boyle gelmis boyle gider diyip oturur sabahtan aksama kadar evlilik programlari, dizi, vs izlersen bu ulkenin neresi nasil gelissin? Dusun bi millet tvde dizileri izlemek yerine gidip 2 kitap okusa bu millet bu haldemi olur? Zamaninda Rusya'da millet fazla stres yasamasin, problem cikartmasin diye votkayla uyuttular. Ayni seyi suan Turkiye'de televizyon aracigiyla yapiyolar. Samimi soyluyorum 21 yasindayim ama son 8 yildir televizyonun yuzunu dahi gormedim. Suan yurtdisindayim ve bi sekilde kendimi gelistirmeye bakiyorum.

Sen, ben ses cikartmadikca bu is dahada kotu hale gelecek. Yahu dunyanin en pahali benzini, interneti, pasaportu bizde. Daha bunun gibi bi cok sey var. Herkes susarsa bundan 20 yil sonra artik ulke nufusunun tamami beyni uyusmus robot gibi yasayan insanlar haline gelecek.

Bu %30 kimmiş çok merak ettim koyunluktan çıkıp oraya gidelim

Valla benimde banlanmak hosuma gitmez üstelik bu kadar yeni bir üyeyken ama sizin Forum sahibi olarak baska bir üyenin burdaki forumdaki üyelerin yüzde 90lık bir kısmına koyun demesini ve sizinde bunu desteklemeniz sizden beklenilen bir davranıs değil hocam
Ben bu tartismada bir forum sahibi olarak degil,bir insan olarak,Turk olarak yorum yapiyorum.Siz forum sahibi yada admini olarak goruyorsaniz bilmem.

Yalanmi arkadasim,turkiyedeki tv kanallarinda 500'den fazla dizi var.Her gun yeni bir dizi basliyor ? Niye ,neden bu diziler var.Avrupada kac ulkede bu kadar dizi var.Fransada yasiyorum fransadan ornek vereyim.Hep bilgi,teknoloji,insanlarin yasamlarini nasil kolaylastiracagi,yeni cikan kanunlari,yani insan hayatindaki onemli etkenleri anlatiyor butun tvler.Oynayacak dizi varsa gunu bellidir,ya haftada 1 gun yada 2 gun,film dersen o bile saati bellidir.

Aksam tv karsisina geciyorm,20 kanal geziyorum 20 sindede dizi var.Niye milletin bilgilenmesi icin,cikan kannun maddeleri,insanlarin haklarini anlatan programlar,vs gibi ihtiyacimiz olan seyler yok bizlerde...

Lutfen aci ama gercek olan bazi seyleri kabullenelim.Ulkemizi,milletimizi ne kadar cok seversek sevelim,ne kadar cok ulkemiz icin canimizi vermeye hazir olursak ollaim buda bizim ulkemizin aci bir gercegi.Bu gercegide kimse yok sayamaz.

Abicim sen beni anlamıyormusun yoksa anlamak mı istemiyorsun ?? Yoksa Kafanmı çok iyi senin ! diyorumki Türkiyede sorunlar olabilir, Şayet ben öyle düşünmüyorum ! Ama bu senin Türk insanı için Böyle çinkince kelime konuşma hakkını vermez ! Kaldıki Konu Türkiye ve Türk Vatandaşlarımız içinse Hep birlikte gerekeni yaparız ! Kimse benim güzelim Vatanıma Milletime KOYUN DİYEMEZ !

Koyun derken belli bir siyasi görüşe sahip olan, A partisine oy veren kişilere söylüyorsan ağır konuşurum. Kimseye hakaret etme hakkınız yok kime neye oy verirse versin.

Bu neyin kafasi birader? Avrupa ulkesi derken balkan ulkelerini kastetmedim tabii ki. Sen bi Isvicre, Norvec, Finlandiya, Isvec, Danimarka, Hollanda, Belcika, Avusturya gibi ulkelerle Turkiye'yi bir mi tutuyorsun? O kadar cok bos yazmissin ki. Youtube isiyle bunu nasil bagdastirdin? Yinede soyleyeyim, senin spam yapiyor olman herkesin ayni sekilde calisiyor oldugunu gostermez. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum, yasamayida dusunmuyorum.

Hadi madem Turkiye onlara gore ucuz diye gelebiliyolar diyelim. Sen Turkiye'den ucuz olan bi ulkeye tatile gidebilen bi temizlik iscisi gordun mu? Hani onlar madem sirf Turkiye daha ucuz diye gelebiliyolar. Romanya'da Turkiye'den ucuz. Hadi ayda 1,000 lira kazanan temizlik iscisi kalksin gitsin Romanya'ya tatile. Gidebilir mi? Biraz mantik yahu, nasil uyutuyolar sizi Turkiye'de bilmiyorum ki. Acin su gozlerinizi biraz. 20 mpbs internet dahi olmus 60 70 lira hala bana Turkiye'yi savunuyosunuz. Ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok kusura bakmayin. Dizi izleyin siz, koyun gibi yasamaya devam edin.

Düşünceniz her ne olursa olsun bu size hakaret etme hakkı vermez bunu bilin.

RmknB.jpg

@Mercurial

Sen eger bu 100/70 lik kisimdan akp'ye oy verenleri 100/30 lik kismida chp yada diger parti destekleyicilerini kastediyorsan orda iste senle yolumuz ayrilir.

Burda siyaesete gore,siyasetteki oy dagilimina gore bir konusma yada tartisma yapmiyoruz.Ulkemizin genelindeki sorunlari tartisiyoruz bunu bilmeni isterim.

adama bak ya nasıl sinirlerim alt üst oldu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Allah razı olsun ellerin dert görmesin

ya çok merak ettim arkadaas taktın bir diziye sorması ayıp evinde belgesel kanalından baska bir kanal yok spor gazetesi dergisi almassın magazin takip etmessin dimi .Ben gene sölüyorum senin hayatın beni benim hayatım seni ilgilendirir fikirlerde ayrı düşmekde çok normal Ama ben nasılki sana kalkıp tv izlemeyince kendini geliştirdiğini zanneden bir zavallı muamelesi yapmıyorsam sende kalkıp ben ve benim gibi düşünen insanlara koyun muamelesi yapamassın sonra sorarlar adama SENİ KİM ÇOBAN YAPTIKİ KOYUN SEÇER oldun diye.

Söleyim sana dostum yolun basındayken dön 8 seneni bosa feda etmişssin 3 ay bizim köye git ordada çobanlık ögretirler sana hemde tvyi açmıyorum izlemiyorum diye kasmassın kendini

Kendini BENİM GİBİ SAPINA KADAR TÜRK HİSSEDEN KİMSEYE HAKARET ETMEMİŞTİR ARKADAŞ ÖZÜR DİLEMESİ SAÇMA OLUR.

şimdiki halini diyorum..

1 SİSTEM KÖLESİ OLSUN AMAN SUS PUS SES ÇIKARMA

2 KENDİ İÇİMİZDE DÜŞMAN ETTİLER BİZİ

3 VALLA HAVA DA KARADA AMERİKADAN TÜRKİYEYE KADAR SALDIRIYORLAR

4 SİYASETİN EN BÜYÜK ALETİ YALAN TABİ Kİ DE

6 KADIN VE ÇOCUK TACİZİNDE BİR NUMARA YOKSULLUK DA SINIR TANIMIYORUZ

7 UYMAYANLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR MAKAM ARAÇLARINDA ŞOV YAPIYOR

SON OLARAK HALKI HARİÇ HERKESİ DÜŞÜNÜYOR Kİ BİZ Mİ YOKSUL KALMAYACAĞIZ DEDİRTİYOR...

VE ARKADAŞ AÇIK ARA BUNLARI KASTEDİYOR İŞTE BENLİĞİNİ KAYBETMEMİŞ KOYUN OLMAMIŞ BİR TÜRK İLK TÜRK DEVLETLERİNDEN BU YANA TÜRKLÜĞÜNÜN ÖZÜNÜ BİLEN TÜRK KOYUN OLMAZ ARKADAŞIM BEN ÜSTÜME ALINMIYORUM.

Arkadaşlar her ödeme günü gelince bu forumda coğu kişi aynı şeyleri söylüyor. ( Muslera vs haric ). Güle güle harcayın, bol bol harcayın vs.

BOL BOL HARCAMAYIN, BİRİKTİRİN.
BOL BOL KENDİNİZİ GELİŞTİRİN.
COK CALIŞIN VE GERCEKCİ OLUN.

Hayalperest olmayın. Sizi kimse kurtarmıcak.

Teşekkürler.

Kendini BENİM GİBİ SAPINA KADAR TÜRK HİSSEDEN KİMSEYE HAKARET ETMEMİŞTİR ARKADAŞ ÖZÜR DİLEMESİ SAÇMA OLUR.

şimdiki halini diyorum..

1 SİSTEM KÖLESİ OLSUN AMAN SUS PUS SES ÇIKARMA

2 KENDİ İÇİMİZDE DÜŞMAN ETTİLER BİZİ

3 VALLA HAVA DA KARADA AMERİKADAN TÜRKİYEYE KADAR SALDIRIYORLAR

4 SİYASETİN EN BÜYÜK ALETİ YALAN TABİ Kİ DE

6 KADIN VE ÇOCUK TACİZİNDE BİR NUMARA YOKSULLUK DA SINIR TANIMIYORUZ

7 UYMAYANLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR MAKAM ARAÇLARINDA ŞOV YAPIYOR

SON OLARAK HALKI HARİÇ HERKESİ DÜŞÜNÜYOR Kİ BİZ Mİ YOKSUL KALMAYACAĞIZ DEDİRTİYOR...

VE ARKADAŞ AÇIK ARA BUNLARI KASTEDİYOR İŞTE BENLİĞİNİ KAYBETMEMİŞ KOYUN OLMAMIŞ BİR TÜRK İLK TÜRK DEVLETLERİNDEN BU YANA TÜRKLÜĞÜNÜN ÖZÜNÜ BİLEN TÜRK KOYUN OLMAZ ARKADAŞIM BEN ÜSTÜME ALINMIYORUM.

Güzel abiciğim adam ne yazmış sanırım okuyamadın

Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.

Istanbulda asgari ücret 800 TL. Bahçelievler, bakırköyde ortalama bi ev 500-600 bin TL. Uzak bölgelerde 300 bin TL.

Arkadaaslar benim adım orçun yaşım 23 ben 800 liraya +yol parasına çalışan bir market çalışanıyım Lise mezunuyum açık ögretimden adalet bölümü okuyorum benim amacım sölemek istediğim şey tartısmanın basından beri Az para kazanıyorsa tatile çıkmasın tatile çıkamıyorum demektense neden bu kadar erken evlendim neden bu kadar pahalı cep telefonum var neden bu kadr çok çocuk yaptım die düşünsün tamam ülkede refah düzeyi düşük kabul ediyorum bu kimseyi ilgilendirmez ama bende iktidar partisine oy vermiyorum zaten buranın konusuda o değil Arkadaslar ben kendimi yanlıs tanıtmak istemem kimseye birinin kalbini kırmakda istemem ama sizden ricam mesaj sayıları bin küsürlerde olan arkadaslar yani bu işten parayı vurmus forumda herkesin hocam dediği arkadaslar şu mesajlarını yazarken biraz daha sakin bir uslup kullanırsa sanıyorum bu tip tartısmalar çıkmaz ben genede ksuura bakmayın basınızı agrıttım diyorum susuyorum

bu siyaset ve görüş ayrılıkları ülkemizin birlik ve beraberliğinin en büyük düşmanı!!
akıllı olalım oyuna gelmeyelim arkadaşlar,hepimiz bu vatanın evlatlarıyız!!!

"Türk milleti milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir."
Mustafa Kemal Atatürk

вєякαη;235890' Alıntı:
Güzel abiciğim adam ne yazmış sanırım okuyamadın

Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.

demek ki dışardan türkiyenin halkının koyun gibi güdüldüğü ap açık ortada :) dediğim gibi ben alınmıyorum ama bu ülke de koyun gibi güdüldüğüm ve milli değerlerimin her gün kaybettiğim içinde utanıyorum bu adamın sana koyun bana koyun demesinden önce ya da yurt dışından birinin bunları söylemesinden önce senin nasıl hissettiğin önemli. LAN SEN NASIL DERSİN NASIL HAKERET EDERSİN LAN SEN KİMSİN diyemezsin kimseye herkesin kendi görüşü dünya bakışı vardır. Yani Ben koyun değilim arkadaş diyemessinden önce o adama onu dedirtmicek şeyler sunman başarılar sunman lazım buda kişisel olarak değil toplumsal olarak olur. 2-3 sayfa önce babamla aynı yaşta ev sahibinin yaşamlarını kıyaslamıştım babam devlet memuru o adam tuvalet temizledi bi oku istersen o zaman kimin kimi koyun yerine koyduğunu anlarsın k.bakma en büyük hakaret 55 yaşına geldin mi devlet tarafından salak yerine koyulmak olabilir bence. bir kesime hitap aldığı cümlesinden bende nasiplenmiyorum aksine BUGÜN SÜREKLİ DİZİ İZLERİM YABANCI NİKİTA YA konuk oldu türkiyede çekilmiş 1 bölümü var arap ülkesiyiz gözlerinde ya da 007 diğer ikinci bir örneği OLAYLARA ANLICAN ÜLKE İÇİNDE BAKMICAKSIN EVRENSEL BAKICAKSIN Kİ ANLIYABİLESİN VE ARKADAŞ İLK KONUYU AÇAN KİŞİ EVRENSEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞ HANGİ SEÇİM BENİ DAHA BAŞARILI KILAR BİZDE BU DOĞRULTUDA ÜLKEMİZİN EKSİK VE ARTILARINI SÖYLÜYORUZ BU KADAR ! uzatmaya gerek yok. eksiklerini sayıp tartışmaktan ülkenin artılarına gelemedik bana göre tek artısı ANAVATAN'IN YERİNİ HİÇ BİR ŞEYİN TUTMAMASI HER GÜN KENDİ KÜLTÜRÜNÜN İNSANLARINDAN BİRİ OLMAMASI VE TABİ Kİ AİLE ÖZLEMİDİR. Ama ben bunları umursamam alışırım diyorsan bir dakika durma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri