Yurtdışında yaşam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benimde 2 senedir hayalim amerika ne olursa olsun orda yaşamayı düşünüyorum kaçakta olsa

Mesela bende Bulgaristan vatandaşlığı var gitsem avrupanın her yerine gider yaşarım ama izlenimlerime göre onlarda yetişmiş eleman arıyor artık işçi doygunluğuna erişmiş adamlar artık okul bitirip gitmek lazım yada okulu orda okumak lazım başka çare yok gibi

Bu neyin kafasi birader? Avrupa ulkesi derken balkan ulkelerini kastetmedim tabii ki. Sen bi Isvicre, Norvec, Finlandiya, Isvec, Danimarka, Hollanda, Belcika, Avusturya gibi ulkelerle Turkiye'yi bir mi tutuyorsun? O kadar cok bos yazmissin ki. Youtube isiyle bunu nasil bagdastirdin? Yinede soyleyeyim, senin spam yapiyor olman herkesin ayni sekilde calisiyor oldugunu gostermez. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum, yasamayida dusunmuyorum.

Hadi madem Turkiye onlara gore ucuz diye gelebiliyolar diyelim. Sen Turkiye'den ucuz olan bi ulkeye tatile gidebilen bi temizlik iscisi gordun mu? Hani onlar madem sirf Turkiye daha ucuz diye gelebiliyolar. Romanya'da Turkiye'den ucuz. Hadi ayda 1,000 lira kazanan temizlik iscisi kalksin gitsin Romanya'ya tatile. Gidebilir mi? Biraz mantik yahu, nasil uyutuyolar sizi Turkiye'de bilmiyorum ki. Acin su gozlerinizi biraz. 20 mpbs internet dahi olmus 60 70 lira hala bana Turkiye'yi savunuyosunuz. Ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok kusura bakmayin. Dizi izleyin siz, koyun gibi yasamaya devam edin.

Biz Türkiye de yaşamaktan ve her ne olursa olsun sıkıntılara göğüs geren bir millet olduğumuz için gurur duyuyoruz. Belki güzel yaşayamıyoruz ama ülke olarak gayet mutluyuz ve gururluyuz. KOYUN GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİN YAZMIŞSINIZ . Türkiye için söylediğiniz bu çirkin ve aşağılayıcı sözden dolayı forum adına bir özür dilemenizi bekliyorum. Size hiç yakıştıramadım . !

Tr de okuyup kendini gösterme fırsatın da var. İşin aslı çalışmada
Misal Odtü, Bilkent e kas ve gir, bak hayatın nasıl değişir

Koyun gibimi (yaglımı koyalım yagsızmı koyalım) esas sen neyin kafasını yaşıyorsun birincisi ben spam yapmıyorum kendi çapımda oyun videoları çekmeye çalışıyorum he bu seni ilgilendirirmi aslında hiç ilgilendirmez takmıssın bir temizlik işçisine konusup duruyorsun arkadas çok seviyorum dediğin ülkene gelde bir zahmet sor o adamlardan birine kaççocuk sahibiler tatilmiş sizin hayattaki refah görünüşünüz bumu o saydıgın ülkedeki prezervatif kullanımı kürtaj sayısı bunlarla sen burdaki kullanım sayılarını bir arastırsana vay anasını satim be sen 1000 liraya çalışan işçi olucaksın haftada üç defa eşinle halvete girceksin eşin 3 yılda bir mutlaka dogurcak sonra para yetmiyor tatile çıkamıyoruz norveçde filandiyada olsak böle olmazdı geç bu işleri ya bırak tek düzelikden baska bişey değil bu yazdıkların

E birader sen neyi savunuyorsun o zaman? Ben mi diyorum millete cocuk yapin diye? Ben sana Avrupa ulkelerindeki refah durumunun Turkiye'den cok daha iyi oldugunu, kiyaslanamayacagini soyledim. Sense buna sacma dedin. Simdiyse gelmissin benim soyledigim seyin aynisini soyluyorsun. Ayrica refah kelimesinin anlami bolluk ve rahat icinde yasamak demektir. Yani evet, tatile gitmek refah bi hayatin gostergesidir. O insanlar gelip tatil yapip eglenebiliyolar degil mi? Ya peki Turkiye'de ki insanlar? Yegane amacin kirani odemek icin yasamak midir? Verdigim temizlik iscisi sadece bi ornektir.

Al sana hesap,

Maas 1,000 TL - asgari ucretin bile ustunu hesapliyorum bak. 400 lira kira, haftalik 70 lira yiyecek icin desen 280 lira. Elektrik - su en kotu 100 lira. 2 tane cocuk oldugunu varsay ve 2 sine gunluk 3 lira harclik verdigini dusun. gunde 6 liradan ayda 120 lira. Toplamda eder 900. Daha luks sayilabilecek telefon, bilgisayar gibi esyalardan bahsetmedim bile. Ustteki giderlerde minimum duzeydekiler zaten.

Bu mudur yani yasamandaki sebep?

---------- Mesaj saat 04:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:51:45 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;235789' Alıntı:
Biz Türkiye de yaşamaktan ve her ne olursa olsun sıkıntılara göğüs geren bir millet olduğumuz için gurur duyuyoruz. Belki güzel yaşayamıyoruz ama ülke olarak gayet mutluyuz ve gururluyuz. KOYUN GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİN YAZMIŞSINIZ . Türkiye için söylediğiniz bu çirkin ve aşağılayıcı sözden dolayı forum adına bir özür dilemenizi bekliyorum. Size hiç yakıştıramadım . !

Afedersin ne icin ozur dileyeyim? Kendi ustune neden aliniyorsun? Koyun gibi yasayanlar kendi ustune alinsin sen degil. Ayrica ulke olarak "mutluyuz" demen yanlis. Ben sana milyonlarca genc bulurum firsatini buldugu anda Turkiye'den kacacak olan. Soyledigim gibi, ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok malesef.

E birader sen neyi savunuyorsun o zaman? Ben mi diyorum millete cocuk yapin diye? Ben sana Avrupa ulkelerindeki refah durumunun Turkiye'den cok daha iyi oldugunu, kiyaslanamayacagini soyledim. Sense buna sacma dedin. Simdiyse gelmissin benim soyledigim seyin aynisini soyluyorsun. Ayrica refah kelimesinin anlami bolluk ve rahat icinde yasamak demektir. Yani evet, tatile gitmek refah bi hayatin gostergesidir. O insanlar gelip tatil yapip eglenebiliyolar degil mi? Ya peki Turkiye'de ki insanlar? Yegane amacin kirani odemek icin yasamak midir? Verdigim temizlik iscisi sadece bi ornektir.

Al sana hesap,

Maas 1,000 TL - asgari ucretin bile ustunu hesapliyorum bak. 400 lira kira, haftalik 70 lira yiyecek icin desen 280 lira. Elektrik - su en kotu 100 lira. 2 tane cocuk oldugunu varsay ve 2 sine gunluk 3 lira harclik verdigini dusun. gunde 6 liradan ayda 120 lira. Toplamda eder 900. Daha luks sayilabilecek telefon, bilgisayar gibi esyalardan bahsetmedim bile. Ustteki giderlerde minimum duzeydekiler zaten.

Bu mudur yani yasamandaki sebep?

---------- Mesaj saat 04:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:51:45 civarında gönderildi. ----------

Afedersin ne icin ozur dileyeyim? Kendi ustune neden aliniyorsun? Koyun gibi yasayanlar kendi ustune alinsin sen degil. Ayrica ulke olarak "mutluyuz" demen yanlis. Ben sana milyonlarca genc bulurum firsatini buldugu anda Turkiye'den kacacak olan. Soyledigim gibi, ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok malesef.

Türkiyeden bahsediyorsunuz konu Türkiye !!!!! Kendini çok mu akıllı sanıyorsun ? Ortaya bir laf atıyorsun sonra kendi üzerinize neden alınıyorsun diyorsun . Kime diyorsun o lafı o zaman???? LAf nereye gitti arkadaş ???? He?? Koyun gibi lafı uzayamı söylüyorsun ?? Bu forumdaki vatandaşta Türkiye vatandaşı bende Türk vatandaşıyım . Ben kimseye bu lafı söyletmem ! Türkiye şartlarını bende beğenmiyorum ! Ama ben böyle alaycı dille konuşmuyorum ve kimsenin alay etmesine müsade etmem heleki alay edilen kişi Bir Türk İse !! Biraz değerlerimizi unutmayalım !

Bu mudur yani yasamandaki sebep?[/QUOTE' Alıntı:
bak şimdi aynı şelerden konusmaya basladık daha dogrusu gerginlik geçti ve birbirimizi anlamaya basladık bende diyorumki evet o adam o kadar çocuk yaptıgı için o maaşına bakmadan sürekli ürediği için Allah büyükdür diyip düşünmeden hareket ettiği için ki hepimiz müslümanız Allah tabiki büyük sakın yanlıs anlasılmasın ama bende zaten o tarif ettiğin adamın tatile gitmeye hakkı yok diorum hocam benim babam 1den fazlasına bakamam demiş 1 tanede kalmıs ama babamın arkadasları asgari ücretle çalışanların 3-4 çocukları doguyor eee benim babam 4-5 yılda birde olsa tatile götürebildiyse beni babammı akıllı davranmıs sence yoksa ülkede refah düzeyide varmıymıs (ula yazdıkca konu karısıyor neyse en basit örnek şu abicim cebindeki telefon milyarlık içinde kontörü yok) bizim ülkemizin ekonomik açıdan alt seviyede olan insanları son dönemde bu halde buda bence refah zaten hakketmedigimizi gösteriyor

@Mercurial ustada katiliyorum yazdiklarinda ve destekliyorumda.

Kimse kusurabakmasin,burda bir hakaret filan yokdur,bi deyim yada hayatimizin her alaninda kullanilan bir cumle diyebiliriz bu.

Ayrica bu koyun lafinda Turkiyedeki esim,dostum akrabamda giriyorsa ve bu yazilanlari yapiyorsa benim icinde onlar bir koyundur(mecazi anlamda tabikide).

Sokakda 100 kadini cevirsen sorsan,dun siyasette ne oldu,egitimde durum ne,yada ulke ekonomisi ve ulkeyi ilgilendiren soru sorsan hic biri yada 100/95 i hic bir sey anlatamaz.Ama o 100 kadina sen 2 sene once final yapmis diziyi sorsan sana oturur usenmez sabaha kadar anlatir.

Ankaraya mahallemize gidince,annemgil olsun mahalledeki kadinlar olsun,kocalari ise gidince cikar mahallede yada bir evde toplanip gun yaparlar,sohbet ederler,yaslarina baksan 25-30-35-40 yaslarinda.Avrupda 60 yasindaki kadin tir surer,her isi yapar.Sonrada avrupayi begenmeyiz,koyun denilince kizariz.

Ulkemizi cok seviyoruz,asla kimseyede soz ettirmeyiz ama bunlar gercek.Eger halen ekonomik olarak,Guclu devlet olarak ,lider ulke olarak kimsenin gozunde iyi bir ulke olarak gorunmuyorsak iste bizim bu koyun gibi diziden diziye,her yeni kanalda baslayan dizilere,sacma sapan onumuze servis edilipde arkadaan ulkeyi hallac pamuguna ceviren ic yada dis farketmez odaklarin yuzyillardir bizi nasil evire cevire tokadi bura vura her guclendik,gucleniyoruz deyisimizde hooopp sen kimsin otur bakim diyen gucleri nsayesinde.Buda iste benim universite mezunu olmayan annemden,kardesimden,esimden dostumdan kisacasi ulkemizdeki egitim seviyesinin dusuk olmasindan.

Ulkenin 100/70 i yuksek okul mezunu olsun yani egitimli olsunda ben bakim hangi tv'de hangi diziyi izlettirebilecekler millete,kimi kandirabilecekler.Tabi ulke olarak cok yokluk cektik zorluklar filan,sanki annemizin babamizin okuma sartlari firsati vardida okumadilarmi ama en azindan bundan sonra herkes okusun egitim seviyesi yukselsin ki bi kendimize gelelim.

Ve bizdeki egitim seviyesi yukselmedigi surece ne bu Guzel ulkemiz lider ulke,guclu ulke olur,nede biz yillardir bu ulke iyi,surasinin sartlari iyi diye tartismalari bitirebiliriz.Begenmedigimiz Iran' bizden egitim seviyesi olarak 50 kat ilerde.Begenmediginiz yunanistan 50 kat ilerde.Ha yasam sartlari filan ulkemizden kotu olabilir ama adamlar egitimli,senden benden herseyi cok cok ilerde akillari calisiyor.

Bosverin bu kirici muhabbetleride,okuyun,okutun,parayi erken bulabilmek icin okul birakmayin,hayatinizi,gelecekdeki cocuklarinizi dusunerek guzel bir yasam,guzel bir hayat icin onlarin yolunu siz ayarlayin.Onlarda bizim gibi 3 kurus icin youtube gibi seylerin ustunde,kendilerini hic etmesinler.Okusunlar,hic bir ise giremesede egitimli,bilincli bir vatandas olsunlar.illaki gun gelir bir gun o egitimi onun icin bir kapi acar.

Sistem olarak,insan haklari olarak,yasam standartlari olarak avrupa'nin 30 yil gerisindeyiz.
insanlik,vicdan,yardimlasma,ve harbiden yasanilasi bir ulke toprak icinde bunlardan 100 yil ilerdeyiz.Teknoloji olarakda cok cok ilerdeyiz,bir cok alanda ama sistem,egitim oturmadigi icin bizi bu iyi oldugumuz yonlerde olsa geriye atiyor adamlarin karsisinda.Bunun icin once egitim,gerisi corap sokugu gibi gelir.

Abi bırakın her şeyi yaa :) kardeşim şunu söyliyim ATATÜRK CUMHURİYETİNDEN GÜN GEÇTİKÇE KOPAN BİR ÜLKE OLMAKTAN ÇIKTIK bu ne demek biliyor musun işcinin emekcinin değerini kaybettiği çalışanın hakkının verilmediği yabancıya gitmesin eşime dostuma gelsin hesabı yapılan bir ülkenin olduğu istersen 4 üni oku BABANIN ANNENİN YAPTIĞIN İŞ DOĞRULTUSUNDA OTORİTERLİ Bİ ÇEVRESİ YOKSA İSTEDİĞİN GİBİ Bİ HAYAT SÜREMEZSİN BU ÜLKEDE..

şimdi gelelim benim babam 900 lira emekli maaşı alıyor 30 sene emek verdi bu devlete. ev sahibi bile olamadı niye çalmadı çırpmadı. aylık 600 lira kira en düşük 150 lira elektrik su benim okul masrafım o bu şu hesapla 900 geçeli yıl oldu, ben youtube dan kazandığımı aileme veriyorum resmen onlar bana bakmak YERİNE AMA BUNLADA GURUR DUYUYORUM adam altında ki arabaya benzin koyamaz oldu bee geçin bu işleri sen bu duruma gelmek istemiyorsan tabi ki yurt dışı bunları sana yaşatmıcak senin birey olan kişiliğinden sana davranacak ve emek karşılığını alacaksın o yüzden aklın varsa git, kira sında olduğumuz kişi sadece ilkbaharda almayadan geliyor tatilini karşıdaki ev korkutelinde ki yazlığında yapıp gidiyor babamla aynı yaşta ama adamın 1 apartmanı 1 arabası 1 de yazlığı var düşün artık Mesleği ne babamın çalıştığı 30 yıl boyunca almanya da tuvalet temizlemek, ikincisi oğlu taksici almaya da buranın parasıyla geçen yaz 6 bin lira kazandığını söylüyordu düşün artık.
Torunu üniversite'ye girecek yani onlarda eğitim sınıf sınıf mesleki eğitime kaldı 2,5 bin liradan yoğurt fabrikasında işe başladı neyden bahsediyorsunuz abi :) çocuk 18 yaşında bizim üniversite sınavına hazırlananlar senle benle aynı yani.

Diyeceğim özgürlüğüne düşkün gezmeyi görmeyi seven her şeye katlanırım ben diyen bi adamsan git çocuğunu da orada yap bir şekil evladını da kendini de kurtar.

yanlış yazım hataları olabilir hızlı yazdım daha çok şey yazarım da neyse.

вєякαη;235814' Alıntı:
Türkiyeden bahsediyorsunuz konu Türkiye !!!!! Kendini çok mu akıllı sanıyorsun ? Ortaya bir laf atıyorsun sonra kendi üzerinize neden alınıyorsun diyorsun . Kime diyorsun o lafı o zaman???? LAf nereye gitti arkadaş ???? He?? Koyun gibi lafı uzayamı söylüyorsun ?? Bu forumdaki vatandaşta Türkiye vatandaşı bende Türk vatandaşıyım . Ben kimseye bu lafı söyletmem ! Türkiye şartlarını bende beğenmiyorum ! Ama ben böyle alaycı dille konuşmuyorum. Türk İnsanımız İçin !!! Biraz değerlerimizi unutmayalım !

Simdi konusmayayim diyorum sonra siyaset yapiyosun diye banlayacaklar yine. Arkadas kendi ustune alinma diyorum bak. Sen g*t kiliyim diyen, basbakani ilahlastirmaya calisan insanlarla ayni ulkede yasiyosun, ve onlari mi koruyosun bana karsi, kendini onlarla bir mi tutuyosun? Tekrar soyluyorum, kendini koyun gibi hissediyosan ustune alinabilirsin, degilsende soyledigim seyi dert etmene gerek yok zaten. Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.

Ben doğma büyüme Fransa dayım, bu sene lise son, seneye uni için seçimler yaklaşıyor, öyle kolay kolay her tarafa almıyorlar maalesef burada, mühendislik / doktor kazanmak kolay iş değil. Tabi seçime bağlı .. Kiralar evet 500€ - 600€ ama burada Türk yurtlar var aylık 50-100€ yeme içme dahil yani öğrenciye öyle aylık 1500€ gerek yok okumak için, bir de burs alabilme imkanı da var. Hayat koşuları dersen tabi Avrupa Türkiye ye göre daha iyi (€ olmuş 3.2TL :rolleyes:), babam tır şoförü aylık 1800€ alıyor, annem iş bula bildikçe fabrikada çalışıyor ( 1200-1300€) yoksa işsizlik parası alıyor. Dedem/ Babaannem emekli. Allaha şukur, geçimsizlik sorunumuz yok. :)

bak şimdi aynı şelerden konusmaya basladık daha dogrusu gerginlik geçti ve birbirimizi anlamaya basladık bende diyorumki evet o adam o kadar çocuk yaptıgı için o maaşına bakmadan sürekli ürediği için Allah büyükdür diyip düşünmeden hareket ettiği için ki hepimiz müslümanız Allah tabiki büyük sakın yanlıs anlasılmasın ama bende zaten o tarif ettiğin adamın tatile gitmeye hakkı yok diorum hocam benim babam 1den fazlasına bakamam demiş 1 tanede kalmıs ama babamın arkadasları asgari ücretle çalışanların 3-4 çocukları doguyor eee benim babam 4-5 yılda birde olsa tatile götürebildiyse beni babammı akıllı davranmıs sence yoksa ülkede refah düzeyide varmıymıs (ula yazdıkca konu karısıyor neyse en basit örnek şu abicim cebindeki telefon milyarlık içinde kontörü yok) bizim ülkemizin ekonomik açıdan alt seviyede olan insanları son dönemde bu halde buda bence refah zaten hakketmedigimizi gösteriyor

Eh yani ayni sekilde dusunuyormusuz ama sen mesajima niye o kadar sert ciktin onu anlamadim acikcasi. Kendinde diyorsun ya bak, millet gelecegin ne getirecegini dusunmeden hareket ediyor. Bu tarz seylerde ulkenin geri kalmasina, refah seviyesinin dustukce dusmesine sebep oluyor. Suan TL bile son yillardaki en dusuk degerlerine ulasti.

Türkiye: Gelişmekte olan ama kendini gelişmiş hisseden bir ülke.

Size şöyle söyleyeyim.
Yurtdışında yaşama şansım olsa 1 dk düşünmem, bavulumu toplar Çeker giderim bu ülkeden.

Simdi konusmayayim diyorum sonra siyaset yapiyosun diye banlayacaklar yine. Arkadas kendi ustune alinma diyorum bak. Sen g*t kiliyim diyen, basbakani ilahlastirmaya calisan insanlarla ayni ulkede yasiyosun, ve onlari mi koruyosun bana karsi, kendini onlarla bir mi tutuyosun? Tekrar soyluyorum, kendini koyun gibi hissediyosan ustune alinabilirsin, degilsende soyledigim seyi dert etmene gerek yok zaten. Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.

Abiciğim güzel konuşuyorsun ben sana hak veriyorum o konuda bişey demiyorum.
Şu anda durumlar böyle Türkiyede malesef ama Türkiye gelişmekte olan bir ülke.
Ama Kullandığın cümleler çok ağır, resmen hakarettir bu ben üzerime alınmıyorum şimdi diyorsun ki Söylediğim şey Türkiyeye karşı değil, Türkiyede yaşayan insanlara karşı, Bu ne demek şimdi ? Türkiyede yaşayan vatandaşlarımıza koyun diyorsun o zaman ?

Eh yani ayni sekilde dusunuyormusuz ama sen mesajima niye o kadar sert ciktin onu anlamadim acikcasi. Kendinde diyorsun ya bak, millet gelecegin ne getirecegini dusunmeden hareket ediyor. Bu tarz seylerde ulkenin geri kalmasina, refah seviyesinin dustukce dusmesine sebep oluyor. Suan TL bile son yillardaki en dusuk degerlerine ulasti.

TLnin değeri koyunlardan mı düştü kardeş?

вєякαη;235837' Alıntı:
Abiciğim güzel konuşuyorsun ben sana hak veriyorum o konuda bişey demiyorum.
Şu anda durumlar böyle Türkiyede malesef ama Türkiye gelişmekte olan bir ülke.
Ama Kullandığın cümleler çok ağır, resmen hakarettir bu ben üzerime alınmıyorum şimdi diyorsun ki Söylediğim şey Türkiyeye karşı değil, Türkiyede yaşayan insanlara karşı, Bu ne demek şimdi ? Türkiyede yaşayan vatandaşlarımıza koyun diyorsun o zaman ?

ülkeyi yönetenler meclis dekiler para babaları her gün aptal yerine koyuyor bir şey olmuyor da bu adam doğru bir şey demiş çok mu kardeşim :)

Bu konudan dolayi kimsenin banlanmamasini istiyorum.Lutfen asiri derecede siyaset,karsit goruslu mesajlar,kisisel ciddi atismalara girmeyin.

Dusuncelerinizi,fikirlerinizi duzgun bir dille dile getirin bunu 1 ay bu konuda tartisalim yazisalim.Kimse kimseyi kiracak uzecek turden mesajlar yazmasin.Ne sizin kafaniz agrisin nede bizim.

Saygilar.

ya sen ne diyorsun Muslera sen bu adamın bu lafınıdamı destekliyorsun sölediğim şey türkiyeye değil türkiyede yasayan insanlara karşıydı ne demek arkadas ya bu nedir ya kim arkadasım o insanlar ben biz siz onlar bunlar şunlar işte kaç tane adam var kardeşim türkiyede oturmayıp bu forumda olan yüzden 10luk kısım koyun değil geriye kalan yüzde 90lık kısımmı koyun bu forumda ya ayaklrınız yere bassın dilinde kemiği yok derler ama hakketen bu kadar fütursuzca konusanı ilk defa görüyorum neymiş Türkiyeye değil YTürkiyede yasayanlara karsıydı yazıklar olsun be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri