Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu neyin kafasi birader? Avrupa ulkesi derken balkan ulkelerini kastetmedim tabii ki. Sen bi Isvicre, Norvec, Finlandiya, Isvec, Danimarka, Hollanda, Belcika, Avusturya gibi ulkelerle Turkiye'yi bir mi tutuyorsun? O kadar cok bos yazmissin ki. Youtube isiyle bunu nasil bagdastirdin? Yinede soyleyeyim, senin spam yapiyor olman herkesin ayni sekilde calisiyor oldugunu gostermez. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum, yasamayida dusunmuyorum.
Hadi madem Turkiye onlara gore ucuz diye gelebiliyolar diyelim. Sen Turkiye'den ucuz olan bi ulkeye tatile gidebilen bi temizlik iscisi gordun mu? Hani onlar madem sirf Turkiye daha ucuz diye gelebiliyolar. Romanya'da Turkiye'den ucuz. Hadi ayda 1,000 lira kazanan temizlik iscisi kalksin gitsin Romanya'ya tatile. Gidebilir mi? Biraz mantik yahu, nasil uyutuyolar sizi Turkiye'de bilmiyorum ki. Acin su gozlerinizi biraz. 20 mpbs internet dahi olmus 60 70 lira hala bana Turkiye'yi savunuyosunuz. Ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok kusura bakmayin. Dizi izleyin siz, koyun gibi yasamaya devam edin.
Koyun gibimi (yaglımı koyalım yagsızmı koyalım) esas sen neyin kafasını yaşıyorsun birincisi ben spam yapmıyorum kendi çapımda oyun videoları çekmeye çalışıyorum he bu seni ilgilendirirmi aslında hiç ilgilendirmez takmıssın bir temizlik işçisine konusup duruyorsun arkadas çok seviyorum dediğin ülkene gelde bir zahmet sor o adamlardan birine kaççocuk sahibiler tatilmiş sizin hayattaki refah görünüşünüz bumu o saydıgın ülkedeki prezervatif kullanımı kürtaj sayısı bunlarla sen burdaki kullanım sayılarını bir arastırsana vay anasını satim be sen 1000 liraya çalışan işçi olucaksın haftada üç defa eşinle halvete girceksin eşin 3 yılda bir mutlaka dogurcak sonra para yetmiyor tatile çıkamıyoruz norveçde filandiyada olsak böle olmazdı geç bu işleri ya bırak tek düzelikden baska bişey değil bu yazdıkların
вєякαη;235789' Alıntı:Biz Türkiye de yaşamaktan ve her ne olursa olsun sıkıntılara göğüs geren bir millet olduğumuz için gurur duyuyoruz. Belki güzel yaşayamıyoruz ama ülke olarak gayet mutluyuz ve gururluyuz. KOYUN GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİN YAZMIŞSINIZ . Türkiye için söylediğiniz bu çirkin ve aşağılayıcı sözden dolayı forum adına bir özür dilemenizi bekliyorum. Size hiç yakıştıramadım . !
E birader sen neyi savunuyorsun o zaman? Ben mi diyorum millete cocuk yapin diye? Ben sana Avrupa ulkelerindeki refah durumunun Turkiye'den cok daha iyi oldugunu, kiyaslanamayacagini soyledim. Sense buna sacma dedin. Simdiyse gelmissin benim soyledigim seyin aynisini soyluyorsun. Ayrica refah kelimesinin anlami bolluk ve rahat icinde yasamak demektir. Yani evet, tatile gitmek refah bi hayatin gostergesidir. O insanlar gelip tatil yapip eglenebiliyolar degil mi? Ya peki Turkiye'de ki insanlar? Yegane amacin kirani odemek icin yasamak midir? Verdigim temizlik iscisi sadece bi ornektir.
Al sana hesap,
Maas 1,000 TL - asgari ucretin bile ustunu hesapliyorum bak. 400 lira kira, haftalik 70 lira yiyecek icin desen 280 lira. Elektrik - su en kotu 100 lira. 2 tane cocuk oldugunu varsay ve 2 sine gunluk 3 lira harclik verdigini dusun. gunde 6 liradan ayda 120 lira. Toplamda eder 900. Daha luks sayilabilecek telefon, bilgisayar gibi esyalardan bahsetmedim bile. Ustteki giderlerde minimum duzeydekiler zaten.
Bu mudur yani yasamandaki sebep?
---------- Mesaj saat 04:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:51:45 civarında gönderildi. ----------
Afedersin ne icin ozur dileyeyim? Kendi ustune neden aliniyorsun? Koyun gibi yasayanlar kendi ustune alinsin sen degil. Ayrica ulke olarak "mutluyuz" demen yanlis. Ben sana milyonlarca genc bulurum firsatini buldugu anda Turkiye'den kacacak olan. Soyledigim gibi, ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok malesef.
Bu mudur yani yasamandaki sebep?[/QUOTE' Alıntı:bak şimdi aynı şelerden konusmaya basladık daha dogrusu gerginlik geçti ve birbirimizi anlamaya basladık bende diyorumki evet o adam o kadar çocuk yaptıgı için o maaşına bakmadan sürekli ürediği için Allah büyükdür diyip düşünmeden hareket ettiği için ki hepimiz müslümanız Allah tabiki büyük sakın yanlıs anlasılmasın ama bende zaten o tarif ettiğin adamın tatile gitmeye hakkı yok diorum hocam benim babam 1den fazlasına bakamam demiş 1 tanede kalmıs ama babamın arkadasları asgari ücretle çalışanların 3-4 çocukları doguyor eee benim babam 4-5 yılda birde olsa tatile götürebildiyse beni babammı akıllı davranmıs sence yoksa ülkede refah düzeyide varmıymıs (ula yazdıkca konu karısıyor neyse en basit örnek şu abicim cebindeki telefon milyarlık içinde kontörü yok) bizim ülkemizin ekonomik açıdan alt seviyede olan insanları son dönemde bu halde buda bence refah zaten hakketmedigimizi gösteriyor
вєякαη;235814' Alıntı:Türkiyeden bahsediyorsunuz konu Türkiye !!!!! Kendini çok mu akıllı sanıyorsun ? Ortaya bir laf atıyorsun sonra kendi üzerinize neden alınıyorsun diyorsun . Kime diyorsun o lafı o zaman???? LAf nereye gitti arkadaş ???? He?? Koyun gibi lafı uzayamı söylüyorsun ?? Bu forumdaki vatandaşta Türkiye vatandaşı bende Türk vatandaşıyım . Ben kimseye bu lafı söyletmem ! Türkiye şartlarını bende beğenmiyorum ! Ama ben böyle alaycı dille konuşmuyorum. Türk İnsanımız İçin !!! Biraz değerlerimizi unutmayalım !
bak şimdi aynı şelerden konusmaya basladık daha dogrusu gerginlik geçti ve birbirimizi anlamaya basladık bende diyorumki evet o adam o kadar çocuk yaptıgı için o maaşına bakmadan sürekli ürediği için Allah büyükdür diyip düşünmeden hareket ettiği için ki hepimiz müslümanız Allah tabiki büyük sakın yanlıs anlasılmasın ama bende zaten o tarif ettiğin adamın tatile gitmeye hakkı yok diorum hocam benim babam 1den fazlasına bakamam demiş 1 tanede kalmıs ama babamın arkadasları asgari ücretle çalışanların 3-4 çocukları doguyor eee benim babam 4-5 yılda birde olsa tatile götürebildiyse beni babammı akıllı davranmıs sence yoksa ülkede refah düzeyide varmıymıs (ula yazdıkca konu karısıyor neyse en basit örnek şu abicim cebindeki telefon milyarlık içinde kontörü yok) bizim ülkemizin ekonomik açıdan alt seviyede olan insanları son dönemde bu halde buda bence refah zaten hakketmedigimizi gösteriyor
Simdi konusmayayim diyorum sonra siyaset yapiyosun diye banlayacaklar yine. Arkadas kendi ustune alinma diyorum bak. Sen g*t kiliyim diyen, basbakani ilahlastirmaya calisan insanlarla ayni ulkede yasiyosun, ve onlari mi koruyosun bana karsi, kendini onlarla bir mi tutuyosun? Tekrar soyluyorum, kendini koyun gibi hissediyosan ustune alinabilirsin, degilsende soyledigim seyi dert etmene gerek yok zaten. Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.
Eh yani ayni sekilde dusunuyormusuz ama sen mesajima niye o kadar sert ciktin onu anlamadim acikcasi. Kendinde diyorsun ya bak, millet gelecegin ne getirecegini dusunmeden hareket ediyor. Bu tarz seylerde ulkenin geri kalmasina, refah seviyesinin dustukce dusmesine sebep oluyor. Suan TL bile son yillardaki en dusuk degerlerine ulasti.
вєякαη;235837' Alıntı:Abiciğim güzel konuşuyorsun ben sana hak veriyorum o konuda bişey demiyorum.
Şu anda durumlar böyle Türkiyede malesef ama Türkiye gelişmekte olan bir ülke.
Ama Kullandığın cümleler çok ağır, resmen hakarettir bu ben üzerime alınmıyorum şimdi diyorsun ki Söylediğim şey Türkiyeye karşı değil, Türkiyede yaşayan insanlara karşı, Bu ne demek şimdi ? Türkiyede yaşayan vatandaşlarımıza koyun diyorsun o zaman ?
Simdi konusmayayim diyorum sonra siyaset yapiyosun diye banlayacaklar yine. Arkadas kendi ustune alinma diyorum bak. Sen g*t kiliyim diyen, basbakani ilahlastirmaya calisan insanlarla ayni ulkede yasiyosun, ve onlari mi koruyosun bana karsi, kendini onlarla bir mi tutuyosun? Tekrar soyluyorum, kendini koyun gibi hissediyosan ustune alinabilirsin, degilsende soyledigim seyi dert etmene gerek yok zaten. Soyledigim sey Turkiye'ye karsi degil, Turkiye'de yasayan insanlara karsiydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.