@Muslera06 Hocam reelde tanismak isterim. Biliyorumki paristen cook uzaksiniz.
Birgun yolunuz duserse Auxerre,paris,dijon,orleans,sens vss civarlarina kesinlikle misafir etmek isterim.
---------- Mesaj saat 20:41:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:44 civarında gönderildi. ----------
Hayir hocam,issizlik maasiyla ancak yasanir zaten.Ben o yazimi, is ve meslek sahibi olanlar icin yazdim.Etrafimdaki bazi arkadaslarimin kucuk sirketleri bile 4-5 k euroyu haftada kazaniyor.Ama buraya yeni gelmis birisi asla ayni sartlarda olmaz.Kazanacagi 1k euro, onunlada ancak karnini doyurur.Soylemek istedigim;cocuk bile yurumeden once emekliyor.Calisip azim etmek gerek. 30-40 yildir burada oturupta hala fransizca bilmeyenler cogunlukta burada. Siz o insandan ne beklersiniz? Adini adresini yazmasindan aciz insanlar derki; "irkcilik var,biz niye essek gibi calisiyoruzda gavur buroda calisiyor" der.Azmeden calisan her insan biryerlere gelir.
Eyvallah ustadim,Paris'e gelip gidiyorum aslinda isler sebebi ile.Yakin zamanda yeniden gelme durumum olabilir "Courbevoie 92400" bolgesine.Imkan ve firsat olursa gorusuruz neden olmasin.