Yurtdışında yaşam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Muslera06 Hocam reelde tanismak isterim. Biliyorumki paristen cook uzaksiniz.
Birgun yolunuz duserse Auxerre,paris,dijon,orleans,sens vss civarlarina kesinlikle misafir etmek isterim.

---------- Mesaj saat 20:41:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:44 civarında gönderildi. ----------

Hayir hocam,issizlik maasiyla ancak yasanir zaten.Ben o yazimi, is ve meslek sahibi olanlar icin yazdim.Etrafimdaki bazi arkadaslarimin kucuk sirketleri bile 4-5 k euroyu haftada kazaniyor.Ama buraya yeni gelmis birisi asla ayni sartlarda olmaz.Kazanacagi 1k euro, onunlada ancak karnini doyurur.Soylemek istedigim;cocuk bile yurumeden once emekliyor.Calisip azim etmek gerek. 30-40 yildir burada oturupta hala fransizca bilmeyenler cogunlukta burada. Siz o insandan ne beklersiniz? Adini adresini yazmasindan aciz insanlar derki; "irkcilik var,biz niye essek gibi calisiyoruzda gavur buroda calisiyor" der.Azmeden calisan her insan biryerlere gelir.

Eyvallah ustadim,Paris'e gelip gidiyorum aslinda isler sebebi ile.Yakin zamanda yeniden gelme durumum olabilir "Courbevoie 92400" bolgesine.Imkan ve firsat olursa gorusuruz neden olmasin.

ben üniversite mezunuyum ayda 3 bin tl maaş alan hiç bir mezun arkadaşım yok :) Rakamlar büyük ama size küçük geliyor sanırım. Ayda 1200 tl ye ev geçindiren üni mezunu arkadaşım var.

Eyvallah ustadim,Paris'e gelip gidiyorum aslinda isler sebebi ile.Yakin zamanda yeniden gelme durumum olabilir "Courbevoie 92400" bolgesine.Imkan ve firsat olursa gorusuruz neden olmasin.

Pm gonderemedim, telefon numarami vereyim,gelmeden once arayin.Bir cayimi kahvemi icin..

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yazdıklarını okudum. Tam manasıyla neyin ne olduğunu açıklayan bir yazı olmuş yine. Hocam konuyla pek alakalı değil; Fransa'da gemi inşaatı veya çelik konstrüksiyon üzerine dizayn işleri nasıl? Bir bilgin var mı konuda?

Pm gonderemedim, telefon numarami vereyim,gelmeden once arayin.Bir cayimi kahvemi icin..
Ustad bi davet attim kabu ledersin ondan sonra yazabilirsin bilgilerini bana bende donus yaparim.

@Muslera06 yazdıklarını okudum. Tam manasıyla neyin ne olduğunu açıklayan bir yazı olmuş yine. Hocam konuyla pek alakalı değil; Fransa'da gemi inşaatı veya çelik konstrüksiyon üzerine dizayn işleri nasıl? Bir bilgin var mı konuda?
Ustad net bilgim yok yanlis yonlendirmeler yapmak istemem ancak Celik construction konusunda para var her yonu ile diyebilirim.Maas durumlari olsun,bu is alanindaki eleman ihtiyaci filan bakimindan iyi bir meslek diyebilirim.

Ustad net bilgim yok yanlis yonlendirmeler yapmak istemem ancak Celik construction konusunda para var her yonu ile diyebilirim.Maas durumlari olsun,bu is alanindaki eleman ihtiyaci filan bakimindan iyi bir meslek diyebilirim.

Üstad çok saol cevabın için. Buradayken araştırması zor oluyor o yüzden sormak istedim. Hocam eğer çelik konstrüksiyon üzerine, çizim veya saha formenliği tarzı bir duyum alırsanız paylaşırsanız çok makbule geçer.. Bu işte 10 sene gibi yeterince bir tecrübeye sahibim.. Teşekkürler cevap için.

yurtdışında okumaya evet gidebildiğin kadar kariyerinde ilerle.

çalışmaya ve yurtdışında yaşamaya hayır. Ben şuan kıbrıstayım burası pek yurt dışı sayılmaz bile sonuçta yavru vatan ama ben bile işlerimi yoluna koyup doğduğum yere memleketime dönecem ilk fırsatta inş.

amcam yur dısında otobüs soförlüğü yapıyor ayda 20bin kron kazanıyor. o da yaklaşık 7bin tl yapar.
bir kuzenim ise yine danimarkada bir şirkette ticaret ve dış ilişkiler bölümünde calısıyor. 5 dil biliyor. yani üniversite mezunu 40 bin kron alıyor o da yaklaşık 13-14 bin tl yapıyor
türkiyede otobüs söförlüğü yapsan 1500 tl alırsın
türkiyede 5 dil bilsem bi şirkette calıssan alacağın en fazla 3 bin tldir.
fark ortada secim senin...

çok pardon arkadasımda :D sorsana ev kiraları ne kadarmıs veya mortgage taksitleri

kardeş moskovada yasıyorum.senın dusundugun gıbı bı maceraya atıldım.yurtdısında hersey bı yana gurbet cok koyuyor.istedıgınde arkadaslarının yanında olamıyosun aılenın yanında olamıyosun. yenı arkadaslar yenı eglenceler bulurum dıyosun.ama eskılerı tutmaz.memleketını hıc tutmaz yurtdısı.buna amerıka dahıldır. cogu yerde yasam pahalıdır. avrupa dısında okul ucretlerıde az degıldır. turkıyenın egıtım sıstemı kotu degıl sadece guzel bı unıv kazanman gerek.ılk 10 unıversıte en az.

çok pardon arkadasımda :D sorsana ev kiraları ne kadarmıs veya mortgage taksitleri

Ne kadarsa ne kadar. Maasinin %30 unu veriyordur en fazla ev kirasina. Dusun bi sen Turkiye'de temizlik isi yapip yurtdisina tatile gidebilen, hatta yurtdisini gectim yurticinde tatile gidebilen birini gordun mu? Alinan maas maksimum 1,000 lira. 400-500 lira kira. Refah bakimindan kiyaslayamazsin bile Turkiye ile Avrupa ulkelerini.

Ne kadarsa ne kadar. Maasinin %30 unu veriyordur en fazla ev kirasina. Dusun bi sen Turkiye'de temizlik isi yapip yurtdisina tatile gidebilen, hatta yurtdisini gectim yurticinde tatile gidebilen birini gordun mu? Alinan maas maksimum 1,000 lira. 400-500 lira kira. Refah bakimindan kiyaslayamazsin bile Turkiye ile Avrupa ulkelerini.

ya saçma sapan konusma arkadas Yunanistanda avrupa ülkesi parasızlıkdan ne haldeler ya bende bunu anlamıyorum ya nasıl bir milletiz abi kimisi gelir 1 gün ugrasır spam yapar derki ben 15 saat ugrastım uykusuz kaldım böle böle bırakıp gidiyorum 5 kuruş kazanmısım ama hiç düşünmez bu gavur milleti ne çalışkan die arkadas hiç kusura bakma sende aynı mantalitedesin ezbere konusuyorsun gelirinin yüzde 30ymus ya bırak bu işleri ezberci olmayın ya sen gitcegin yerin vatandası bile olmuyorsun arkdasım bunun için bile çok uzun bir süreç seni bekliyor neyden bahsediyorsun sen otur ananın babanın lafını dinle.Ayrıca sölim sana türkiyede tatil yapan o temizlikci gavurlar neden tatil yapabiliyor çünkü bizim ülkemiz ucuz bir ülke ruslar türklerden yüzde 30 indirimli fiyatla tatil köyünden dışarı çıkmadan tatil yapmaları seni hiç kandırmasın Spam yapa yapa Reel düşünce gücünüzü kaybetmeyin neyse çokda dagıtmayayım konuyu(Otur ananın babanın lafını dinle derken nescafeye yazdım :D)

İnan bana Polonya'da bile Türkiye'de alacağın eğitimin 2 katını alırsın. Olay sadece eğitim değil burada Fransa olsun Senegal bile olsun yurtdışında yaşamanın sana katacağı şeyler çok farklı olur. Para konusuna gelince ülkeye göre fiyat bilgilerimizi arkadaşa aktarırsak daha makbule geçer en azından kafasında fikir uyandırırız

katılıyorum sana kardesım bulgarıstan polonya makedonya sırbıstan gıbı balkan ulkelerınde 300-500 euroya cok rahat ve huzurla yasarsın. tabı yasamandan yasamana fark war. yurtdısına cıkınca her gece dısco bar cafe karı kız yapcam dersen 50000 euro bıle az gelır adama.yapma demıyoz tabı en kralını yap ama hersey yerınde guzel. bırde soyle bırsey war yurtdısına cıkmadan ben bozulmam degıpte bozulan onlarca kısı tanıyorum sen onlar gibi olma nerde dogup buyudugunu yerını yurdunu vatanını unutma gidersen. son diyecegım seyde yurtdısı her zaman kurtulus degıl.sen kendını gelıstırmeye bak gercekten gıtme gıbı planın warsa ingilizce ögrenmeye basla sımdıden yolunu belırle ne yapmak ıstedgıne önce karar wer yurtdısını tek we son care dıye gorme bu senın dezavantajında olabılır kardesım

ya saçma sapan konusma arkadas Yunanistanda avrupa ülkesi parasızlıkdan ne haldeler ya bende bunu anlamıyorum ya nasıl bir milletiz abi kimisi gelir 1 gün ugrasır spam yapar derki ben 15 saat ugrastım uykusuz kaldım böle böle bırakıp gidiyorum 5 kuruş kazanmısım ama hiç düşünmez bu gavur milleti ne çalışkan die arkadas hiç kusura bakma sende aynı mantalitedesin ezbere konusuyorsun gelirinin yüzde 30ymus ya bırak bu işleri ezberci olmayın ya sen gitcegin yerin vatandası bile olmuyorsun arkdasım bunun için bile çok uzun bir süreç seni bekliyor neyden bahsediyorsun sen otur ananın babanın lafını dinle.Ayrıca sölim sana türkiyede tatil yapan o temizlikci gavurlar neden tatil yapabiliyor çünkü bizim ülkemiz ucuz bir ülke ruslar türklerden yüzde 30 indirimli fiyatla tatil köyünden dışarı çıkmadan tatil yapmaları seni hiç kandırmasın Spam yapa yapa Reel düşünce gücünüzü kaybetmeyin neyse çokda dagıtmayayım konuyu(Otur ananın babanın lafını dinle derken nescafeye yazdım :D)

ucuz bi ülke değil onlara göre ucuz bi ülke :) oda tl nin itibarsızlığından dolayı arkadaşım. vatandaşına neresi ucuz 5 tl olan benzin mi ucuz 1 lira olan simit 1.20 olan ekmek mi ?

5+ sene demisinde nee okycan öyle tip var bitek 6 yil.

Gider kamu yönetimi olursan felan tabi az maaş alirsin düzgün bi bolum kazan ingilizc e oku yurt dişinda okumana gerek kalmaz geçerliliği olur diplomanin.

Lise son sinifa gelmişin ama hala eğitime dair bilgin 00

Bigunu video aramaktan ziyade bu konuya ada.

Bunun erasmusu var - master var- yüksek lisansi var var oğlu var

Türkiye'd okuyacam dedikten sonra çokta güzel okunur.
Bir şeyleri tecrübe etmeden milletten duyduklarınızla atıp tutmayın.
Sizin niyetiniz yeter ki okumak olsun.
Üni giden çoğu arkadaşın niyeti öyle olmuyor ne yazık ki.

Bu neyin kafasi birader? Avrupa ulkesi derken balkan ulkelerini kastetmedim tabii ki. Sen bi Isvicre, Norvec, Finlandiya, Isvec, Danimarka, Hollanda, Belcika, Avusturya gibi ulkelerle Turkiye'yi bir mi tutuyorsun? O kadar cok bos yazmissin ki. Youtube isiyle bunu nasil bagdastirdin? Yinede soyleyeyim, senin spam yapiyor olman herkesin ayni sekilde calisiyor oldugunu gostermez. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum, yasamayida dusunmuyorum.

Hadi madem Turkiye onlara gore ucuz diye gelebiliyolar diyelim. Sen Turkiye'den ucuz olan bi ulkeye tatile gidebilen bi temizlik iscisi gordun mu? Hani onlar madem sirf Turkiye daha ucuz diye gelebiliyolar. Romanya'da Turkiye'den ucuz. Hadi ayda 1,000 lira kazanan temizlik iscisi kalksin gitsin Romanya'ya tatile. Gidebilir mi? Biraz mantik yahu, nasil uyutuyolar sizi Turkiye'de bilmiyorum ki. Acin su gozlerinizi biraz. 20 mpbs internet dahi olmus 60 70 lira hala bana Turkiye'yi savunuyosunuz. Ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok kusura bakmayin. Dizi izleyin siz, koyun gibi yasamaya devam edin.

Bu neyin kafasi birader? Avrupa ulkesi derken balkan ulkelerini kastetmedim tabii ki. Sen bi Isvicre, Norvec, Finlandiya, Isvec, Danimarka, Hollanda, Belcika, Avusturya gibi ulkelerle Turkiye'yi bir mi tutuyorsun? O kadar cok bos yazmissin ki. Youtube isiyle bunu nasil bagdastirdin? Yinede soyleyeyim, senin spam yapiyor olman herkesin ayni sekilde calisiyor oldugunu gostermez. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum, yasamayida dusunmuyorum.

Hadi madem Turkiye onlara gore ucuz diye gelebiliyolar diyelim. Sen Turkiye'den ucuz olan bi ulkeye tatile gidebilen bi temizlik iscisi gordun mu? Hani onlar madem sirf Turkiye daha ucuz diye gelebiliyolar. Romanya'da Turkiye'den ucuz. Hadi ayda 1,000 lira kazanan temizlik iscisi kalksin gitsin Romanya'ya tatile. Gidebilir mi? Biraz mantik yahu, nasil uyutuyolar sizi Turkiye'de bilmiyorum ki. Acin su gozlerinizi biraz. 20 mpbs internet dahi olmus 60 70 lira hala bana Turkiye'yi savunuyosunuz. Ulkemi bende seviyorum ama savunulacak bi tarafi yok kusura bakmayin. Dizi izleyin siz, koyun gibi yasamaya devam edin.

Koyun gibimi (yaglımı koyalım yagsızmı koyalım) esas sen neyin kafasını yaşıyorsun birincisi ben spam yapmıyorum kendi çapımda oyun videoları çekmeye çalışıyorum he bu seni ilgilendirirmi aslında hiç ilgilendirmez takmıssın bir temizlik işçisine konusup duruyorsun arkadas çok seviyorum dediğin ülkene gelde bir zahmet sor o adamlardan birine kaççocuk sahibiler tatilmiş sizin hayattaki refah görünüşünüz bumu o saydıgın ülkedeki prezervatif kullanımı kürtaj sayısı bunlarla sen burdaki kullanım sayılarını bir arastırsana vay anasını satim be sen 1000 liraya çalışan işçi olucaksın haftada üç defa eşinle halvete girceksin eşin 3 yılda bir mutlaka dogurcak sonra para yetmiyor tatile çıkamıyoruz norveçde filandiyada olsak böle olmazdı geç bu işleri ya bırak tek düzelikden baska bişey değil bu yazdıkların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri