yurtdışına gidiceksen gideceğin ülkeyi iyi sec. bunların arasında almanya, İngiltere, brüssel,BENELUX, ve buna benzer siyasi sorun olmayan ve refah düzeni yüksek olan ve sosyal devlet olan (işsiz kalsan bile sana bakan ev yemek kiranı veren) ülkelere kendini atmaya gayret göster.
şimdi bazı gidenler veya orada yaşıyanlar diceki memleket gibisi yok insanı yok sosyal hayat yok. buna kanma. gitmeden bilemezsin.
ben cok gördüm yurtdışına sonradan gidenler cok memnun . cünki SORUN yok orda. kafan rahat ! iş cok ! isteğen herekz iş buluyor.
hele senin gibi sonradan gelenler ve türkiyede pişmiş olanlar dahada atılgan ve başarılı oluyor (cünki senin gibi sonradan gelenler yanlış anlaşılmasın "hanzolaşmamış" oluyor).
türkiyede okuyacaksan mutlaka bi erasmus programma katılmaya çalış .
yeterki sen iste.
şimdi bazı gidenler veya orada yaşıyanlar diceki memleket gibisi yok insanı yok sosyal hayat yok. buna kanma. gitmeden bilemezsin.
ben cok gördüm yurtdışına sonradan gidenler cok memnun . cünki SORUN yok orda. kafan rahat ! iş cok ! isteğen herekz iş buluyor.
hele senin gibi sonradan gelenler ve türkiyede pişmiş olanlar dahada atılgan ve başarılı oluyor (cünki senin gibi sonradan gelenler yanlış anlaşılmasın "hanzolaşmamış" oluyor).
türkiyede okuyacaksan mutlaka bi erasmus programma katılmaya çalış .
yeterki sen iste.