merhabalar odeme yontemı wm secılebılıyor galıba diğer sorumda
basvuru esnasında bırden fazla kanal ekleyıp ama bırkac kanalım yuzunden dıger kanallarımında kabul gormemesı nasıl olur orasını anlamadım
Hocam ödeme yöntemimiz wm sadece , Şöyle hocam belki inanmıcaksınız ama tek seferde 250 tane kanal yazan arkadaş olmuş , ve bir kısmı incelendi hiç bir tanesi şartları sağlamıyor. Bunun gibi çok sayıda başvuru geliyor , bundan sonra hem sizin hem bizim iyiliğimiz için tek kanal bile tespit edilse tüm başvuru silinecek. Bunun önüne geçmek için sizden kanallarınızı emin olmadıkça yollamamanızı rica ediyoruz.
açıkcası bende pek kapananları ödeyeceğine ihtimal vermiyorum. açıkcası merak ettiğim nokta açık sorunsuz kanalalrın ödemesi sorunsuz yapılacak mı
Hocam hiç kimseye bir garanti vermiyorum , ancak ne konuşuldu ne yazıldıysa hepsini sizlerle paylaştım ve bana güven verdikleri için bütün kanallarımı soktum. Umarım herşey anlaşıldığı gibi olur , ipler ana -network'un elinde olunca ben kimseye net bir tavır sergilemem , sergileyemem zaten.
Hocam 45 gün kuralı yok mu? Mesela ilk ay biraz bekletiyoalr ödeme için.. yoksa çok iyiymiş. Bir de paypal yok mu acaba ödeme için?
Hocam neler konuşuldu, yazıldı ve imzalandıysa size aynen aktarıldı. Umarım herşey umduğumuz gibi gider.
Hayırlı olsun Partnerlerin çoğalması hepimiz için iyi sanırım. İnsanlar biraz nefes almaya başladı
Sağolun hocam iyi dilekleriniz için .
arkadaş kapananları herkes ödüyorda bu quiz neden ödemiyor
hayırlı olsun diyelim bi kaç güne denemek için bir kaç kanal gönderirim...
Hocam boşta olup , şu an hiç para kazandırmayan ve şartlarımızı sağlayan varsa deneyin derim. Büyük kanallarınızı sokmak için ben de erken olduğunu düşünüyorum. Ben kendim risk aldım hepsini soktum , bakalım bekleyip göreceğiz.
basvuru esnasında bırden fazla kanal ekleyıp ama bırkac kanalım yuzunden dıger kanallarımında kabul gormemesı nasıl olur orasını anlamadım
cevap ıcın tesekkurler
Hocam yukarıda arkadaşa cevapladığım gibi tek seferde 250 ,100 ,50 tane kanalla başvuran kişiler oldu, sizlerin ve bizlerin iyiliği için bir tane kanalınızın bile günlük 400 izlendiği tespit edildiği an tüm başvurunuzu siliyoruz. Bu konuda sizlerden hassasiyet bekliyorum.
İyi çalışmalar ..