aranan kan bulundu inşallah omru uzun olur quiz gibi cope çevirmezler. adam akıllı sağlam organik izlenimli kanal organik aboneli kanal bağlayalım tertemiz kalsın partner bizlerde mutlu sekilde paralarımızı alalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam senle ne zaman tanistik bilmiyorum ama insallah yoluna koyabilirsek devam ederizŞartları biraz ağır olsun uzun ömürlü olsun diye bakıyor herkes ama yeni açılanların birçoğu daha çok kazandırayım die değilde daha çok kazanayım diye uğraştığından uzun olamıyor ne yazıkki şahsi fikrim olamıyacakta. Jeitonun şartları daha ağır olmasına rağmen şuanda alımları durdurdu açıkçası bu şartlarda alım yapmaya devam edersen seninde çok uzun ömürlü olucağını düşünmüyorum. Ama yinede hayırlı olsun. İyi forumlar İyi kazançlar dilerim.
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] partneri söylemiyorsunuz ancak şartlarınıza göre sağlam kanal sokmak lazım e biz partneri bilmeden nasıl sokalım? bu iş basit bir şey değil.. belki ödeme yapmayan, daha öncede denediğimiz partner? bunu söylemek zorundasınız hocam.. zaten görüştüm diyorsunuz kimseye partnerlik vermezler zaten.. millet sağlam kanallarını bağlayarak büyük yatırım yapmış olacak sizin şirkete, bu nedenle bilmemiz lazım
Herkes bir şeyler açmaya başladıne oluyo ya hayırlı olsun
Youtube sartlari tek hocam, herkes o sartlara gore sekillenecegi icin gercek bir rekabet ortami yok aslindayanlız en iyisi bu ha![]()
rekabet rekabet rekabet...
Kapanmayla nası baş edeceksiniz?
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bilmiyorum hocam quizde bize posta koydu youtube ödemiyor diye diğer partnerler çatır çatır ödüyor kapananı işte sonuçlar buradaYoutube sartlari tek hocam, herkes o sartlara gore sekillenecegi icin gercek bir rekabet ortami yok aslinda
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam icine girdikce karmasiklasiyorvalla bilmiyorum hocam quizde bize posta koydu youtube ödemiyor diye diğer partnerler çatır çatır ödüyor kapananı işte sonuçlar burada
kaldı ki partner kurma işini sır gibi saklıyor herkes...
dahası quiz şu halde bile aylık 1000 kapanma kotasını geçiyordur...
bir şeyler var
orda bir köy var uzakta görmesekte bilmesekte o spam kazancı bizim kazancımız
aklıma şu resim geldi hocam
google adwords yani google>google adsense>mcn>bizim yeni networkler>bankalar giderler vs.>spammerlar![]()
aranan kan bulundu inşallah omru uzun olur quiz gibi cope çevirmezler. adam akıllı sağlam organik izlenimli kanal organik aboneli kanal bağlayalım tertemiz kalsın partner bizlerde mutlu sekilde paralarımızı alalım.
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] partneri söylemiyorsunuz ancak şartlarınıza göre sağlam kanal sokmak lazım e biz partneri bilmeden nasıl sokalım? bu iş basit bir şey değil.. belki ödeme yapmayan, daha öncede denediğimiz partner? bunu söylemek zorundasınız hocam.. zaten görüştüm diyorsunuz kimseye partnerlik vermezler zaten.. millet sağlam kanallarını bağlayarak büyük yatırım yapmış olacak sizin şirkete, bu nedenle bilmemiz lazım
Hocam senle ne zaman tanistik bilmiyorum ama insallah yoluna koyabilirsek devam ederizmesajlari tam okuyamadim benle alakali bisi geciyosa cevap veririm insallah cok hastayim suan
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size de gönderelim madem bir tane denemelikGönderdik bir tane.
yanlız en iyisi bu ha![]()
rekabet rekabet rekabet...
İnşallah hocam bizimde sizden ricamız kriterleri sağlamayan kanalları göndermemeniz. Tabiki Kontroller yapılacak ancak gözden kaçanlar bizi zor duruma düşürebilir.
Hocam skype'tan detaylı konuşalım isterseniz kafanızdaki soru işaretleri için. Kısaca şunu söyleyebilirim ödeme yapmayan daha önce denenen bir partner olmadığını söyleyebilirim. Tabiki ipler şirketin elinde , size %100 garanti veremiyorum . Yaptığımız işin de ciddi bir iş olduğunun farkındayım buna göre adımlar atmaya çalıştık ve çalışacağız. Teşekkürler
İnşallah , tekrar desteğin için teşekkürler .
Tabiki , eğer şartları sağlıyorsa pazartesi davetiyeniz gelir.
Hocam en iyi falan diye ayrım yapmayalım , her partneri sonuna kadar değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.
anlamadım hocam, yani söylemeyecek misiniz hangi partner şirketi olduğunu? webmoney olduğuna göre rus şirketi muhtemelen ve bunu bildirmeniz gerekli.. ödeme yapmayan partner yok demişsiniz de CN'ye sokun bakalım ödüyor musonuç olarak partneri bildirmediğiniz takdirde pek faydalı olmayacaksınız bize hocam
10 kanalım cn de var hocam ödüyor
açık kalan kanalları bütün partnerler ödemek zorunda
ama cn mn gibi partnerler 4-5 haneli ödemeleri öemiyor orası doğru
benim aldığım ödemeler 3 haneyi gecmiyor cn ve mn de ondan sorun yasamıyorum
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam
arkadasın da dediği gibi partneri acıklamalısınız
bu hem aleyhinize hem de lehinize olabilir
aleyhinize ; birkaç arkadas hub almak için partnere mail atabilir ve alabilir. bu da sizin pastanızın bölüşmesi anlamına gelir
zaten eninde sonunda partnerin ismi ayyuka çıkacaktır. şimdiden açıklarsanız daha iyi olur.
partneri açıklamanız lehinize şu şekilde olabilir: partneri öğrenenler daha rahat size basvuru yapabilir.
partneri acıklamazsanız gelecek basvurular x olacaksa
acıkladıktan sonra bu sayı 10x olur diye tahmin ediyorum
yine de sizin bileceğiniz bir iş
dediğim gibi isim eninde sonunda ayyuka cıkacak
kolay gele![]()
benim 18 dolarımı niye ödemiyor açık olduğu halde osman hocam![]()
http://www.ytpara.com/partner-networkleri/86331-creative-nation-odemenin-ustune-yatiyor.html
hayırlı olsun 500 izlenim biraz az olmuş gibi 5-10 k olması her 2 taraf içinde iyi olurdu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.