Zeplin Network Tanıtım

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra kanala 1 tane bile izlenim gelmedi günlük 1200 izlenim getiren kanala şuan izlenim gelmiyor sizce nedendir hocam sözleşmeylemi alakalı yoksa başka birşeymidir

Hocam analytics'e yansıyandan mı bahsediyorsunuz ? Eğer öyleyse bu aralar bayağı bir geriden takip ediyor analytics

Daha önce de belirttiğim gibi , bu son kapanmalardan sonra biz de 100'e yakın bir kapanma yaşadık bu kadar özenle kanal almamıza rağmen bu kapanmaların önüne geçmek ne yazıkki imkansız. 1000 kotasına yaklaşma gibi bir sıkıntımız henüz söz konusu değil ancak tedbiri arttırmak adına alımları biraz yavaşlatacağız, bu kapanmalardan sonra başvurularda da azalma olduğu için kriterleri değiştiyormiyoruz ancak davetiyelerinizin gelme süresi normale göre biraz uzayacaktır.
Bilginiz olsun. İyi çalışmalar.

Daha önce de belirttiğim gibi , bu son kapanmalardan sonra biz de 100'e yakın bir kapanma yaşadık bu kadar özenle kanal almamıza rağmen bu kapanmaların önüne geçmek ne yazıkki imkansız. 1000 kotasına yaklaşma gibi bir sıkıntımız henüz söz konusu değil ancak tedbiri arttırmak adına alımları biraz yavaşlatacağız, bu kapanmalardan sonra başvurularda da azalma olduğu için kriterleri değiştiyormiyoruz ancak davetiyelerinizin gelme süresi normale göre biraz uzayacaktır.
Bilginiz olsun. İyi çalışmalar.
kriterleri artırsanız daha saglam kanallarla basvuru yapılacaktır.

---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

benim şu an bağlı olmayan kanallarım var hic bi partnere bağlamıyorum. çünkü neyin ne olacağı belli değil

kriterleri artırsanız daha saglam kanallarla basvuru yapılacaktır.

---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

benim şu an bağlı olmayan kanallarım var hic bi partnere bağlamıyorum. çünkü neyin ne olacağı belli değil

Hocam belirttiğim gibi , gelen başvurulara göre bir çözüm yolu üretmeye çalışıyoruz biz de. Yanlış anlamayın ancak youtube'da neyin ne olacağı hiç bir zaman belli değil ben kendim de uzun zamandır bu işi yapıyorum , şu işle uğraşan herkes 5 dakika içinde tüm kanallarını kaybedebilir. Sadece bu olasılığı biraz olsun değiştirmek bizim elimizde olan . Ana partnerle hafta içi tekrar görüşülecek , konuyu güncellemeye devam ederim.

hocam benim kanal kapanmış bunun ödemesi ne zaman yapılıyor

Eskiden olsa o kapanan 100 kanalın 4-5 i anca kapanırdı.Ne kadar kaliteli kanal alırsanız alın kapatmayı youtube yaptığı için yine kapanacaktır. İnşallah düzelir de sizde kazanırsınız bizde :)

4-5 Aralık başvurularından davetiyesi gelenler : [MENTION=9020]Alex[/MENTION] , [MENTION=13218]aragon[/MENTION] , [MENTION=12784]onlinedetay[/MENTION] , @Shehriyar [MENTION=8181]Emrah[/MENTION] Kxxxxxx [MENTION=23925]muhaberat[/MENTION] [MENTION=39949]abdullah19[/MENTION] [MENTION=10436]earthquake[/MENTION] [MENTION=15519]berkesakir[/MENTION] , [MENTION=10739]aek[/MENTION] [MENTION=13845]original[/MENTION] , [MENTION=13695]erbain[/MENTION] [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] , [MENTION=29018]RAGO[/MENTION] [MENTION=13132]imparator[/MENTION] , [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] , [MENTION=7796]Hakan[/MENTION] Çxxxxxx

Davetiyeyi görüp onayladıktan sonra geri dönüş yaparsanız sevinirim , iyi çalışmalar.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] davetiye onaylandı bilginize. Çok teşekkürler bizlere yeni bir kapı araladığınız için ayrıca.

başvurduğum 2 kanalım kabul edilmiş.
girdim davetiyeyi kabul edip para kazanmaları açtım. ödeme bilgilerini nereye girecem hocam ? [MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

webmoney soruyor hocam ondan dolayı boş geçmişim.
bende paypal veya banka var onda da iletişime geçmemiz gerekiyormuş geçeyim bari :)
sağol hocam

rıca ederımde webmoneyde vardı,
ısıne karısmak gıbı olmasın ama webmoneyın yoksa kullan bence iyi kotu işe yarıyo

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] davetiye onaylandı bilginize. Çok teşekkürler bizlere yeni bir kapı araladığınız için ayrıca.

Böyle yorumları görmek moral oluyor hocam çok saolun.

webmoney soruyor hocam ondan dolayı boş geçmişim.
bende paypal veya banka var onda da iletişime geçmemiz gerekiyormuş geçeyim bari :)
sağol hocam

Hocam webmoney alırsanız iyi olur , ödememiz wm üzerinden yapılacak . Wm ödemeleri bittikten sonra wm bilgisi girmeyenlerle iletişime geçeceğiz. İletişim bilgilerini doğru girdiyseniz merak etmeyin. Ayrıca banka'da limit 100 dolar ve eğer geçmezseniz paranız yanar ondan dolayı wm hesabı almanız gerekiyor.

bir ara webmoney alıp döneyim o zaman hocam iyi akşamlar

Kanalı başarıyla bağladık. Teşekkürler hocam

Ben teşekkür ederim hocam kolay gelsin , bu arada 6 Aralık ve 7 Aralık başvurularından bir kısım davetiyeler yarın yine öğleden sonra gelicektir.

------

Bu arada genel durumumuza bakacak olursak açıldığımız günden beri 3000'den fazla kanal başvurusu almamıza rağmen sadece 300 kanala davetiye yolladık, geçtiğimiz haftaki toplu temizlikte 100'e yakın kanalımızı kaybettik. Partnerimizin spam kolu olduğumuzu düşündüğümüzde 1000 kotası herhangi bir sorun teşkil etmiyor şu an bizim için.

Bundan sonraki planımızda ne olursa olsun haftalık en fazla 150-200 kanal alarak yolumuza devam etmek. Hep en kötüyü düşünerek 1000 kanal kotasınının tedbirlerini almaya devam ediyoruz.

İyi çalışmalar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri