Zeplin Network Tanıtım

Davetiyeler

6 Aralık ve 7 Aralık 22:00'ye kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] [MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=45118]freddie[/MENTION] [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION] [MENTION=37380]deeper[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=13819]Liaison[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] [MENTION=8002]mehmet[/MENTION] kxxx , hayrettin xxxxx , mehmet xxxxx , mert xxxxxx , nurullah xxxxxxx [MENTION=19306]tuna terzioglu[/MENTION] , [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] , [MENTION=7796]Hakan[/MENTION]

İyi çalışmalar

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] davetiyeler gelmiş teşekkürler.

hocam birşey soracaktım şimdi kasım kazancı aralığın 20 ile 30 u arasındamı ödenecek.

birde ben webmoney olmadığı için ödeme kısmını boş bıraktım 100 doları geçmişşem ödeme gününde bana telefon ilemi ulacaksınız nasıl iletişime geçilecek teşekkürler kolay gelsin.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] davetiyeler gelmiş teşekkürler.

hocam birşey soracaktım şimdi kasım kazancı aralığın 20 ile 30 u arasındamı ödenecek.

birde ben webmoney olmadığı için ödeme kısmını boş bıraktım 100 doları geçmişşem ödeme gününde bana telefon ilemi ulacaksınız nasıl iletişime geçilecek teşekkürler kolay gelsin.

Evet hocam 20-30 arası ödemeler , Hocam daha öncede belirttiğim gibi ödeme yöntemimiz webmoney , ancak ilk 1 -2 ay herkes webmoney sahibi olana kadar geçici olarak banka üzerinden de gönderim yapacağız. Formu doldururken vermiş olduğunuz skypela veya telefonla size ulaşacağız. Webmoney hesabınız yoksa şiddetle almanızı tavsiye ederim. Aldıktan sonra bana ulaşırsanız başvuru formunuza cüzdan numaranızı eklerim. Kolay gelsin.

Evet hocam 20-30 arası ödemeler , Hocam daha öncede belirttiğim gibi ödeme yöntemimiz webmoney , ancak ilk 1 -2 ay herkes webmoney sahibi olana kadar geçici olarak banka üzerinden de gönderim yapacağız. Formu doldururken vermiş olduğunuz skypela veya telefonla size ulaşacağız. Webmoney hesabınız yoksa şiddetle almanızı tavsiye ederim. Aldıktan sonra bana ulaşırsanız başvuru formunuza cüzdan numaranızı eklerim. Kolay gelsin.

hocam webmoney çok karışık ya bi kere açtım girmedi hesaba bida paypal seçeneği ekleseniz bari öyle yapsak yada banka ödemesi temelli getirseniz olmazmı şuan için

hocam webmoney çok karışık ya bi kere açtım girmedi hesaba bida paypal seçeneği ekleseniz bari öyle yapsak yada banka ödemesi temelli getirseniz olmazmı şuan için

Hocam webmoney skype desteği kullanabilirsiniz , yardımcı oluyorlar sürekli. İlk aylarda bankayı kullanacağız webmoney'i olmayanlar için sonrası için paypal eklemeyi düşünüyoruz. Merak etmeyin ödemeniz size ulaştırılacaktır , siz formdaki iletişim bilgilerini doğru girin yeter :)

Hocam webmoney skype desteği kullanabilirsiniz , yardımcı oluyorlar sürekli. İlk aylarda bankayı kullanacağız webmoney'i olmayanlar için sonrası için paypal eklemeyi düşünüyoruz. Merak etmeyin ödemeniz size ulaştırılacaktır , siz formdaki iletişim bilgilerini doğru girin yeter :)

tamamdır mailde var, skypede var , cepte var 3 üde var hocam formda birinden bakamassam birinden mutlaka bakarım yani webmoney biraz karışık yoksa aççamda gene uğraşayım yapamaya çalışırım

tamamdır mailde var, skypede var , cepte var 3 üde var hocam formda birinden bakamassam birinden mutlaka bakarım yani webmoney biraz karışık yoksa aççamda gene uğraşayım yapamaya çalışırım

Ya sen yapıştır benim webmoneyi ne ugraşıcan 2 saat :D. elden veririm ben sana

Gençadam , hazır çekilmişi var :) . Destekten yaz, teamle gelip yardımcı oluyo zaten arkadaşlar. Gözünde büyütmüşsün çok basit.

yok bea patron bi ton şey var zamanında uğraştım yok program indir onun dosyasını onu tamamla yok fatura resmi gönder sonra giriş yaprken telefona sms gelmiyo onu yap sanki da vincinin şifresini çözüyoz zaten ruslarla aralar kötü bide türklerin paralarının üzerine yatarlar uğraş dur sonra jargon bana banka ödemesi yapar ya ödeme zamanı iletişim bilgilerim var formda

davetıye basvuru yapıldıktan nekadar sonra gelıyor

Günün yoğunluğuna bağlı değişiyor hocam , kotamıza ulaştığımız zaman orada kesiliyor şu ana kadar en geç 3 günde geldi en erken 1 gün.

yok bea patron bi ton şey var zamanında uğraştım yok program indir onun dosyasını onu tamamla yok fatura resmi gönder sonra giriş yaprken telefona sms gelmiyo onu yap sanki da vincinin şifresini çözüyoz zaten ruslarla aralar kötü bide türklerin paralarının üzerine yatarlar uğraş dur sonra jargon bana banka ödemesi yapar ya ödeme zamanı iletişim bilgilerim var formda

Skype destekten yardım ediyorlar hocam sürekli çok zor değil aslında , programı yüklemek şart değil bildiğim kadarıyla.

6 Aralık ve 7 Aralık 22:00'ye kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] [MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=45118]freddie[/MENTION] [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION] [MENTION=37380]deeper[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=13819]Liaison[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] [MENTION=8002]mehmet[/MENTION] kxxx , hayrettin xxxxx , mehmet xxxxx , mert xxxxxx , nurullah xxxxxxx [MENTION=19306]tuna terzioglu[/MENTION] , [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] , [MENTION=7796]Hakan[/MENTION]

İyi çalışmalar

jargon hocam davetiye yolladı demişsin ama malesef 4 kanalla başvurdum hiçbirine gelmedi :s

6 Adet Kanalımın Davetiyesini Aldım.

Sorularım ;
1 - Dashboard varmı nasıl ödeme alıcaz ?
2 - 6 Kanalla başvurdum 6 sıda aynı dashboarddamı olacak yani hepsi bir yeremi ödenecek ?
3 - video ortalarını kendimizmi girecez yoksa otomatik mi giriliyor network tarafından ?
4 - Kanalı soktuk atılması mümkünmü neden atılır ?
5 - Tekrar Başvuru Yapabilirmiyiz Ayrı Kanallarla Başvurduğumuz kanallar kabul edilmezse bağlı kanallarımıza etki eder mi ?

Şimdilik bu kadar...

TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri