Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 kanal ile başvuru yapılmıştır . İnşallah daha çok kanalla çalışırız .
5 adet kanal ile başvuru yaptım. devamı kat kat fazlasıyla gelecek inş.
1 adet kanal ile başvuru yapıldı. devamı kat kat fazlasıyla gelecek inş.
1 tane sağlam bir kanal ile başvuru yaptım hocam.
Tamam hocam davetiyeniz görüldü , işlem sırasına koyduk. Muhtemel gelme süresi 2 gün gözüküyor.
Şimdi yazan arkadaşa 2 gün sonra diyorsunuz. Ben sorunca belli olmuyor diyorsunuz. Bazen almıyoruz, sebebini de söylemiyoruz diyorsunuz, skype tan cevap da yok.
Şahsen daha hizmetinize başlamadan memnun kalmadığım için başvurularımı başka yerlere yapıp bağladım.
Muhtemel davetiye süremizin zaten 2 gün olduğu konuda belirtmiştik.Şimdi yazan arkadaşa 2 gün sonra diyorsunuz. Ben sorunca belli olmuyor diyorsunuz. Bazen almıyoruz, sebebini de söylemiyoruz diyorsunuz, skype tan cevap da yok.
Şahsen daha hizmetinize başlamadan memnun kalmadığım için başvurularımı başka yerlere yapıp bağladım.
Davetiyesi gelenler : [MENTION=13845]original[/MENTION] , [MENTION=12607]AhmetPolat[/MENTION] [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ( 4 kanalınıza gelmiştir) [MENTION=7866]futli[/MENTION] [MENTION=24247]black_axe[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=27868]ScrollLock[/MENTION] [MENTION=8806]soldiertr[/MENTION], [MENTION=23992]dursun[/MENTION] yxxxx [MENTION=24383]devil_inside[/MENTION] , [MENTION=10066]omer[/MENTION] yxxxxx [MENTION=44994]eyyubvevo[/MENTION] [MENTION=9127]PreludeBB2[/MENTION] [MENTION=26639]Muhammedtagay[/MENTION] [MENTION=27895]saiyan100[/MENTION]
Son davetiye gönderimi :23.12.2015 15:50:36
Kanalınız neden kabul olmamış olabilir maddeler halinde yazıyorum:
1) Son 1 hafta içerisinde 1 gün bile 1000'in altında kalmış veya toplam izlenimi 50.000'in altında olabilir.
2) Bir kanal yüzünden tüm başvurunuz yanmış olabilir.
3) Tüm ışıkları yeşil olmadığı için yani telif veya topluluk ihtarı veya para kazanmaya kapatılmış olabilir.
4) Kanalınız zaten quiz gibi bir partnere bağlı olmuş olabilir. ( Kanalınızın adsense 'e bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)
5) Daha önceden başvuru yaptığınız bir kanal olabilir.
6) Kanal Avatarınız ünleme düşmüş olabilir.
7) +18 görünümlü veya disney içerik yollamış olabilirsiniz.
davetiyeler gelmiş. teşekkürler...Davetiyesi gelenler : @original , @AhmetPolat @Erhan26 @Katip ( 4 kanalınıza gelmiştir) @futli @black_axe @malkomxtuba @ScrollLock @soldiertr, @dursun yxxxx @devil_inside , @omer yxxxxx @eyyubvevo @PreludeBB2 @Muhammedtagay @saiyan100
1) Son 1 hafta içerisinde 1 gün bile 1000'in altında kalmış veya toplam izlenimi 50.000'in altında olabilir.
3) Tüm ışıkları yeşil olmadığı için yani telif veya topluluk ihtarı veya para kazanmaya kapatılmış olabilir.
4) Kanalınız zaten quiz gibi bir partnere bağlı olmuş olabilir. ( Kanalınızın adsense 'e bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)
Davetiyesi gelenler : [MENTION=13845]original[/MENTION] , [MENTION=12607]AhmetPolat[/MENTION] [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ( 4 kanalınıza gelmiştir) [MENTION=7866]futli[/MENTION] [MENTION=24247]black_axe[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=27868]ScrollLock[/MENTION] [MENTION=8806]soldiertr[/MENTION], [MENTION=23992]dursun[/MENTION] yxxxx [MENTION=24383]devil_inside[/MENTION] , [MENTION=10066]omer[/MENTION] yxxxxx [MENTION=44994]eyyubvevo[/MENTION] [MENTION=9127]PreludeBB2[/MENTION] [MENTION=26639]Muhammedtagay[/MENTION] [MENTION=27895]saiyan100[/MENTION]
Daha öncesinde hiçbir yere bağlantısı bulunmayan kanalıma davetiye gelmiş.
5 tane daha vardı onlara gelmemiş.(5 tanenin durumu daha önce quizden atılmıştı 4 ay önce)sebep bu olabilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.