Zeplin Network Tanıtım

Arkadaşlar kategori ile neden alakası olsun?? baştan almayacaklardı, aldılar sonra ay sonu geldiğinde atılırsa içime kurt düşer. inat eder 3 kuruşun peşine düşerim. Bu yetkili yada yetkililer bunun açıklamasını yapacak. Quiz gibi toplayıp çökme peşinde ise olmaz. işi güzel yapacaklar

alımları kapatmışlardı.kotaya yakalanmamak için kapattılar herhalde.baştan başlarını sıkmayacakları kadar başvuru alsalar bunlar yaşanmaz.

Partner bugün bize google'dan uyarı aldıklarını ve kanalları atmak zorunda olduklarını belirtti. Bu ayın başında yaşanan kapanmalardan dolayı zaten alımları kapatmıştık ancak bu yeterli olmadı malesef. Partnerin spam dışında bir çok özgün kanalı da olduğu için risk seviyeleri yükseldi ve çıkartmak zorunda kalındı. Bugünü yolda geçirdiğim için partnerden gelen mesajı geç gördüm ve henüz birebir görüşemedik daha detaylı açıklamayı yarın yazarım.

Ayrıyaten bazılarınız 2 aylık paradan bahsetmiş aralık ayının ödemelerini 20 ocak'ta tamamlamıştık , ocak ayı ödemeleri için ise görüşeceğiz. Sub olduğumuz için ödemelerde garanti veremiyoruz doğal olarak ancak elimizden geleni yapacağınız şüpheniz olmasın.

Bildiğim kadarıyla kanallarınızın para kazanması gitmedi ancak giden varsa bu durumu bize bildirebilir.

Biraz zaman geçtikten sonra alım yapmaya devam edilecek ancak bir süre ara vermek durumundayız bu durumdan dolayı. Anlayışınız için teşekkürler

Patladımı üstüne mi yattılar ?? Benim kanalda telif veya herhangi bir uyarı yok ve kanala yüklenen son video tarihi 2014 neden çıkarıldım ve kapanan kanal dahi olsa kazanç yatırılacak yazılmıştı ? Neden kazançlar yatırılmadı hemde kesinleşme tarihi geldiğinde ? Cevapları bekliyoruz.

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

Partner bugün bize google'dan uyarı aldıklarını ve kanalları atmak zorunda olduklarını belirtti. Bu ayın başında yaşanan kapanmalardan dolayı zaten alımları kapatmıştık ancak bu yeterli olmadı malesef. Partnerin spam dışında bir çok özgün kanalı da olduğu için risk seviyeleri yükseldi ve çıkartmak zorunda kalındı. Bugünü yolda geçirdiğim için partnerden gelen mesajı geç gördüm ve henüz birebir görüşemedik daha detaylı açıklamayı yarın yazarım.

Ayrıyaten bazılarınız 2 aylık paradan bahsetmiş aralık ayının ödemelerini 20 ocak'ta tamamlamıştık , ocak ayı ödemeleri için ise görüşeceğiz. Sub olduğumuz için ödemelerde garanti veremiyoruz doğal olarak ancak elimizden geleni yapacağınız şüpheniz olmasın.

Bildiğim kadarıyla kanallarınızın para kazanması gitmedi ancak giden varsa bu durumu bize bildirebilir.

Biraz zaman geçtikten sonra alım yapmaya devam edilecek ancak bir süre ara vermek durumundayız bu durumdan dolayı. Anlayışınız için teşekkürler

Garanti veremiyorsan burdaki kesin konuşmalarına ne demeli ?

Ödeme koşullarımız :

Kasım Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : Zeplin Network Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri
Aralık Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : Zeplin Network Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

- Kapanan kanallarınıza ödeme yapılacaktır.

- Kesinti miktarımız kapanan kanallar da dahil olmak üzere tüm kanallarınız için yüzde 30'dur.

- Ödemelerimiz webmoney üzerinden yapılacak olup ,minumum ödeme tutarımız 10 dolardır.

- Ödemeler 25-30 gün içerisinde yapılmaktadır. Örneklendirmek gerekirse Kasım ayı kazançları Aralık 25-30 arasında ödenir.

O zaman adam gibi açıklamanı yapacaksın! Kimseyi yanıltarak partnere çekmeyecektin!

Kanalı atılanlardan biri de benim. Kanal kazancı çok iyiydi bana göre.

Ama buradaki arkadaşın Quiz mantığıyla hareket edeceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü zaten Quiz mağduriyetinden sonra normal kullanıcılardan 3 5 tık ileride olan arkadaşyar "Yerli Partner" işine soyundu. Artık adı hublukmu olur başka bir şeymi neyse.

Açılan konu ve tanıtımlar da yanlış bir yönlendirme yok bana göre. Ha hatalar olabilir. Ama kimsenin de böylesi bir işe girerken googleden ya mail gelirse ihtimalini göz önünde bulundurup, tanıtım mesajına yazmasını bekleyemezsiniz ve ya bekleyemeyiz. Şayet bu durum mümkün olsaydı Quiz bu duruma düşmezdi.

Arkadaşın iyi niyetini şöyle yorumlayın derim. Bizlerin sıkıntısı neydi? Quiz kapananları ödemiyor du. Ayakta kalanların bir şekilde parasını aldık. Ama arkadaş kanal kapanırsanın hesabını yaparak zaten konuyu irdelemiş ve hubluk aldığı partner şirketle ona göre şartlarını belirlemiş ki konusunda yazmış... Vesselam.

Arkadaşın burada yapacağı bir şey yok zor günlerde forum faydalansın diye uğraşıyorlardı sadece.Google Adsense'den bile ödeme alınacağı kesin değilken sub network'ün kendi başına garanti vermesini bekleyemezsiniz.Hubluk aldığı partner ne derse onu yapmak zorunda arkadaş.

Patladımı üstüne mi yattılar ?? Benim kanalda telif veya herhangi bir uyarı yok ve kanala yüklenen son video tarihi 2014 neden çıkarıldım ve kapanan kanal dahi olsa kazanç yatırılacak yazılmıştı ? Neden kazançlar yatırılmadı hemde kesinleşme tarihi geldiğinde ? Cevapları bekliyoruz.

Ödeme koşullarımız :

Kasım Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : Zeplin Network Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri
Aralık Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : Zeplin Network Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

- Kesinti miktarımız kapanan kanallar da dahil olmak üzere tüm kanallarınız için yüzde 30'dur.

- Ödemelerimiz webmoney üzerinden yapılacak olup ,minumum ödeme tutarımız 10 dolardır.

- Ödemeler 25-30 gün içerisinde yapılmaktadır. Örneklendirmek gerekirse Kasım ayı kazançları Aralık 25-30 arasında ödenir.

O zaman adam gibi açıklamanı yapacaksın! Kimseyi yanıltarak partnere çekmeyecektin!

Hakkımızda yeterli bilgi sahibi olmadan veya yanlış anladığınız için böyle ithamlarda bulunmuşsunuz , aralık ödemeleri zaten yapıldı ,hangi kesinleşen kazancınız yatırılmadı öncelikle onu bir belirtin.

İkincisi hiçbir zaman kesin konuşmadık , ilk açıldığımız günde de bunu belirttik sonrasında da . Bu forumda hiç bir açılan sub-network hub kesin konuşamaz sonuçta hepimiz bir yerlere bağlıyız. Orada kesin konuşmuşsunuz dediğin yer network'un şartları onlar tabiki o dille yazılacaktır :) . Normal şartlar altında olan durumları belirttik ve 2 ay boyuncada uyguladık , sonrasında da uygulamaya devam edeceğiz. Forumda 71 sayfa mesaj burada duruyor , aradan cımbızla seçip koymak yerine geneline göz attığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Biz hep açıklamamızı yaptığımızı düşünüyorum , sizi hiç bir zaman habersiz bırakmadık , her türlü durumu paylaştık açıklama yaptık skype'tan tek tek ilgilendik. 2 aydır kapanan kanallarınızı 20 günde ödedik , bu süreci atlattığımız zaman da ödemeye devam edeceğiz. Ancak sadece iyi günümüzde destekçimiz olanlarla değil , anlayış ve bilgi sahibi olanlarla. Teşekkürler

Adsense olaylarından sonra ara vermiştim, kalan sağlam 2 kanalımı da buraya bağlamıştım ve ikisininde ödemesini sağ sağlim aldım. Onun dışında ilgilenmek zorunda olmadığı şeylerde bile ilgilendi yani elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Şuanda o iki kanalımda patladı, adsense bağlasak zaten çöp olacaktı, hiç yoktansa kira param çıktı yani bu partner sayesinde :)

Ödeme koşullarımız :

hocam bu işi ne kadar zamandır yapıyosunuz bilemem ama; 3 ödeme yaptım 10 tane de yapsam 11. kesin değil. Bunu herkes bilir bilmelidir. Yanıltma yok burada bana göre. Lütfüyü de az çok tanıyorum; böyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Elinden geleni yapacaktır bekleyip görelim. Bana da neler yazdılar bak şimdi birinin esamesi okunmuyor. İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı; bir gün sizin başınıza gelir anlarsınız.

Son düzenleme:
K bakmayın biraz sert yazmış olabilirim. Bu kanalla 3 4 partnere girdim her ödeme dönemi gelindiğinde ödeme yapılmadı ve partnerden çıkarıldım sert tepkim bundan dolayıdır. Ama arkadaş konu içeriği demiş ben başvuru yapınca tanıtımı okurum sonraki mesajlar değil ilk mesaj benim için önem arzediyor. Kendiside kusura bakmasın hem dediğim gibi kanal ile 3 4 partnerde de aynı sorunu yaşamam hemde en çok ihtiyacım olduğu döneme denk gelince ve sinirler gergin olunca biraz sert konuşabiliyoruz ;)

Zeplin Network benim için de çok önemli bir yere sahiptir. Lütfü arkadaşımızda son derece özveriyle çalışan, bizleri mağdur etmemek için elinden geleni yapan birisi. Ben sayesinde Ağustostan beri ilk kez ödeme aldım Geçtiğimiz hafta. Quiz ve Adsense vurgunlarından sonra çok zor durumda kaldım, çektiğim kredileri ödeyemeyecek duruma geldim. Bu ay ki kredi taksitlerimi ödediysem bu Zeplin Network Sayesinde olmuştur. Benim de kanalım geçen ay kapandı ve sağolsunlar parasını ödediler. 1 Aylık ta olsa sayesinde kredi taksitlerimi ödedim. Google uyarısı ile Ana Partnerden gelen bu duruma yapılacak bir şey yok. Kendisine herşey için teşekkürü borç bilir, en kısa sürede yeniden birlikte çalışmayı dilerim.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] in elinden geleni yapacağına eminim şu son ocak kazançlarınız için aralık ayı ödememi sorunsuz aldım bende ondan önceki ayı da sorunsuz yapmışlar zaten bu ayda ana partneri ödeme yapar ise yapacaktır diye düşünüyorum. Adsense ödeme yapmıyorken ana mcnler paralara çöküyorken kalkıp sub network'e garanti gözüyle bakan zaten kendini kandırır milli piyango gibi düşeneceksiniz artık bu işi ya tutarsa diye. buna güvenerek borca harca giren veya buna güvenerek geçimini temin etmeye çalışanlar çok bekler ve boş bekler. Alternatiflere yönelmelisiniz. Kimseye ne yapacağını söyleyemem YT'yi de bırakın demiyorum kuru parası olan dayanma gücü olan var ise zaten devam etsin Youtube'a ama buradan ailesini bakmaya çalışan kredi borcu ödeyen vb. kişiler var ise ekstra alternatif olarak buraya devam edip gerçek hayatta garanti bir gelir kaynağı elde etmelidir.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

Hocam, atılan kanallar için ödeme ile alakalı bir görüşme veya gelişme var mı. Yeniden alımlar olacağını dediğiniz için kanalı farklı bir partnere de henüz bağlamadım. Biraz son durum bilgisi verebilirmisin.

1 adet kanal kalmıştı onla şubat ayını da kurtarayım diyordum :) ama hayal oldu her şey için teşekkürler. Tekrar alımlar açıldığında burada olacağım..

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

Hocam, atılan kanallar için ödeme ile alakalı bir görüşme veya gelişme var mı. Yeniden alımlar olacağını dediğiniz için kanalı farklı bir partnere de henüz bağlamadım. Biraz son durum bilgisi verebilirmisin.

Hocam aralık ödemeleri gibi ocak ödemelerinin de ödeneceğinin bilgisini aldık , ancak yakın zamanda alımların açılacağını sanmıyorum , beklemedeyiz.

Hocam aralık ödemeleri gibi ocak ödemelerinin de ödeneceğinin bilgisini aldık , ancak yakın zamanda alımların açılacağını sanmıyorum , beklemedeyiz.

İnşallah Ana Partnerden bu konuda olumlu habeler gelir bir an önce. Bende 1-2 kanal hazırlayıp yeniden partnerinizle çalışmak istiyorum. Umarım Şubat ortası gibi yeniden alımlar açılır. Bende kanalları bu tarihlere kadar bir yere bağlamayı düşünmüyorum. Zeplin i bekleyeceğim. Peki görüşmeleriniz var mı hocam yeniden alımlarla ilgili. Partnerden size verilen bir tarih yada bilgi var mı acaba bu konuda. Görüşmek dileğiyle. :)

hocam elimde iyi izlenim ve güzel abonesi olan bir kanalım var başvuru yapmak istedim ama alımlar kapalı yazıyor.izlenim 208bin abone ise 416dır sizin partnere bağlamak istiyorum videolar geçen ayın 4ü ve 5inde atıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri