Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam gidisat nasil onumuzdeki ay cekebilir miyiz yuzde 70e durumlar nasil gosteriyo
sub networklerin kapatılması sizi etkileyecek mi hocam? partnerle durumu konuşabildiniz mi?
sub networklerin kapatılması sizi etkileyecek mi hocam? partnerle durumu konuşabildiniz mi?
Partnerle görüştük hocam sıkıntı yok , devam ediyoruz .
13.06.2016 18:20:03'e kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=10930]teoo[/MENTION] [MENTION=49915]izzet1905[/MENTION] [MENTION=8363]burak[/MENTION] Çxxxxx
1 seneyi devirmiş kanallarınızı almaya devam ediyoruz
ödemeler ne zaman başlayacak bu arada ?
Evet hocam odemeler ne zaman baslar
Hocam sub-networkler üzerindenki son güncellemelerden dolayı partner mayıs ve haziran 'ı beraber ödeyeceğini belirtti geçen hafta , ben de mayıs ödemesini öne çekmeye çalışıyorum , netleşince bilgi vericektim size. Henüz raporlarda ulaşmadı bize , bu ay daha önceki aylara göre gecikicek ödemeler.
Bugün 20.06.2016 14:27:35'e kadar başvuru yapanların davetiyesi gönderildi .
Hocam sub-networkler üzerindenki son güncellemelerden dolayı partner mayıs ve haziran 'ı beraber ödeyeceğini belirtti geçen hafta , ben de mayıs ödemesini öne çekmeye çalışıyorum , netleşince bilgi vericektim size. Henüz raporlarda ulaşmadı bize , bu ay daha önceki aylara göre gecikicek ödemeler.
Bugün 20.06.2016 14:27:35'e kadar başvuru yapanların davetiyesi gönderildi .
Günden güne kötüye gidiyor şartlar hocam. Umarım bu ay için geçerlidir bu ödeme olayı. Partnerinizin çok tercih edilmesinin sebebi diğer partnerlere göre erken ödemelerdi bunu da suistimal ederlerse durum vahim hocam.
Kötü oldu bu mayıs ödemesini en erken ne Zaman alabiliriz acaba biraz bastırsan hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvahlar olsun beraber odenecekse bittik![]()
Eski kanal sartlari nelerdir
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam gelişme var mı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
4-5 gündür biraz yoğun olduğum için ilk defa davetiyesi gelenleri etiketleyemedim, aslında girip baktıysanız çoğu 2-3 gün önceden gönderilmişti , şimdi boşluk bulmuşken davetiyesi gelenleri ve davetiye onayı bekleyenleri etiketliyelim :
21.06.2016 15:57:33'e kadar başvuruda bulunanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=45118]freddie[/MENTION] , [MENTION=8164]PLuToNiuM[/MENTION] ,@ Lumsa Txxxx [MENTION=38355]Calavera[/MENTION] ( Sizin gönderdiğiniz link açılmamıştı dün , bugün geldi davetiyeniz ) , [MENTION=48752]sakop8[/MENTION] , [MENTION=40046]Ozcann[/MENTION] [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] [MENTION=48418]ytkayseri[/MENTION] , selami çxxxxx , mazlum yxxxxxx , [MENTION=13132]imparator[/MENTION] , [MENTION=13218]aragon[/MENTION]
Davetiye yolladığımız ancak bir süredir davetiyesini kabul etmeyenler : [MENTION=48418]ytkayseri[/MENTION] , [MENTION=13132]imparator[/MENTION], [MENTION=10930]teoo[/MENTION] ( 12 hazirandan beri bekliyor davetiyeniz ) [MENTION=8363]burak[/MENTION] Çxxxx (10 hazirandan beri bekliyor ) , [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] ( hocam 45Zw , cJDw , uwGw ile biten kanallarınızın davetiyesi 31 mayıstan beri bekliyor )
Bir süre daha kabul edilmezse davetiyeler geri çekikecektir , hangi kanal olduğunu bulamayanlar skype'tan iletişime geçebilir .
Mayıs Ödemeleri hakkında güzel haberler aldık , inşallah ayın 30'una kadar tamamlanacak ödemeler . [MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] , erman hocam eleştirinizi özellikle dikkate aldım 2 gündür partnerle görüşüyorum en geç ayımızda bile 30 gün olmadan açık-kapalı ödeyeceğiz inşallah.
2 kere yazdım ama cevap vermedınız guncel alım sartlarınız nelerdır,
ve eskı kanalların partnerinize baglamak için sartları nelerdır acaba
Hocam 2 mesaj üstte size cevap vermiştim ama sizde onu görmediniz sanırım, tekrardan belirteyim normal şartlarımız hala geçerli 300k izlenim süresi ve 100 abone , 3 aylık video yaşı.
Ancak kapanma oranımızı azaltmak adına eğer kanalınız 9-10 ayı devirmişse ve 30-40 dolar kazandıracak kadar izleniyorsa bu şartlara bakmadan alım yapıyoruz , bir süre daha böyle eski kanalları toplayıp ödeme yüzdemizi yükselteceğiz .
kusura bakma gormemıs olabılırım,
eskı bosta kanallar var,ne kazandırdıgını bılmıyorum bosta oldugu için
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.