Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hani açıklanmadı![]()
Merhabalar , Çekilişi buradan takip edebilirsiniz , saat 20:00 olarak kurdum ancak yaptığım demolarda sitedeki saat farkından dolayı tam saatinde açıklamadığına denk geldim. En geç yarın bu link üzerinden netleştirir diye düşünüyorum , takibini yapabilirsiniz.
https://www.cekilisyap.com/zeplin-network-ylbas-cekilisi
Not: Konudaki mesaj sıranız çekiliş numaranızı temsil etmektedir. Örnek vermek gerekirse 2. sayfanın ilk mesajı 11 numaradır.
Not2: Kazanan kişilerin konuya 2 kere mesaj yazdığı tespit edilirse iptal edilip yedeklerden devam edilecektir.
Belirttiğim gibi hocam demo çekiliş 3 saat farkla açıklandı , site çalışıyor ancak saat farkı mevcut bir miktar 23:00 'da açıklanacağını düşünüyorum. Güvenli olması açısından bu siteyi tercih ettik , bu tarz güvenli çekiliş sunan başka bir site göremedim. Eğer yarına kadar açıklanmamış olursa , canlı yayın açıp o şekilde yapabiliriz.
Hocam bana şans vurdu mu acaba ben yorum attığım sayfayı bulamadım kafam karıştı![]()
Hocam bana şans vurdu mu acaba ben yorum attığım sayfayı bulamadım kafam karıştı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.