100 Bin Onaysız kanal alınacakdır

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben toplasam 100 tane açmışımdır..
hangi babayiğit onaysız 100000 tane açtı
vay be 100000 la 100000 bak bi sıfır fazla kaçsa 10000000 o ne la error verdim

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocam bence google de çalışan birine cebine bişiler sıkıştır sana versinler kanalları :)
şaka bi yana

inanmak başarmanın yarısıdır bu forum sayende inandılar vede başardılar tşkler :)

Eğer gerçekten ciddiysen bu konuda gerekli kişilere yonlendiririm seni benim işim başımdan aşkın eski ekibimdeki yazılımcı ofisini açmış bu işin altından çok kolay kalkar . Ama biliyorsunkı bu işler biraz paraya bakar . Aslında 1 ay once yenıden ytye basladıgımda singup botu kullandım 3 4 gun ama senin işini görmez biraz yorucu ve hataları cok ( 1-2 saat arayla programı kontrol etmelısın ) . Gerekli kadarını kaydettım kanalları yaptım bırdaha bakmadım ( Şuanki durumu bılmıyorum ). Eğer bekler isen martta ofisi açıcam o zamana butun sıstem otomatıge donucek suanda açılan adsenseler ve ilerleyiş martı gösteriyor bu zaman dilimi uzamaz ama düşebilir hee ; Acelem var dıyorsan arkadaşın numarasını onun ıznıyle sana atabılırım [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Tek bir kişi açacak diye düşünsek, günde 10 saat çalışsa ve her bir mail için 1 dakika desek. ( Onaya takılmaları hesaba kattığımızda yaklaşık 1 mail 1 dk da açılıra denk gelir). Bu 10 saatin 600 dakikası dolu dolu kullanılamaz. İnsani ihtiyaçları da çıkarırsak verimli bir 400 dakika elde ederiz bir gün için. Yani günde 400 mail.

Bir kişi açmak istese yani 250 gün yaklaşık 8 ay yapar. 8 kişilik bir ekip oluşturulsa 1 ayda halledilebilecek bir iş. 100.000 tane içinse tanesi 40 kuruştan desek 40k para yapıyor. 8e böldüğümüzde kişi başı 5.000 lira para eder. Gayet makul bir ücret.

Ben niye bunu hesapladım bilmiyorum ama mailler ne kadar uzun sürede teslim edilirse o kadar iyi olur. Ne kadar farklı kullanıcıdan alınırsa da o kadar iyi olur.

Tabi bu maillerin kimden alındığı hangi ay açıldığı vs. güzel bir sistem olmalı ki sorun çıkmasın.

Şimdi birde bu maillerin onaylanması kısmı var, bota bağlanması tokeni bilmemnesi off.

Tabi bu işleri hallettikten sonra gelecek parası da var.

Kanal takip işini söylemişmiydim. Bio nun programı 3 günde bir tarar bu kadar kanalı.

Para kazanma açması da var

Adsense bağlama işini de söylemeyim ben isterseniz.

100.000 mail için kaç adsense gerekir ki?

Kaç adres kaç farklı isim gerekir?

Serkan abi böyle kanal açmayı nerden öğrendi.

Sizi bilmem de ben gaza geliyorum.

Temiz proxy de lazım mı hocam? :D

Evet arkadaslar baslikdada yazdigi gibi bu islerle ugrasan kisilerden fiyat istiyorum.100.000 Adet gmail alinacakdir.Yani 100.000 Adet onaysiz kanal diyelim daha anlasilir olsun.

Fiyat ve teslim suresi tarzinda teklif verirseniz sevinirim.Tekliflerinizi pm yolu ile yada [email protected] adresine mail ile iletirseniz sevinirim.

Saygilarimla.

Usta düzenli müşterilerim var söz verdim onlara mahcup olmadan ancak 4 ayda 100k teslimat yapabilirim.Benimle çalışmak isterseniz ve iyi bir fiyatta anlaşırsak bu işe talibim.
Saygılar...:)

Eğer gerçekten ciddiysen bu konuda gerekli kişilere yonlendiririm seni benim işim başımdan aşkın eski ekibimdeki yazılımcı ofisini açmış bu işin altından çok kolay kalkar . Ama biliyorsunkı bu işler biraz paraya bakar . Aslında 1 ay once yenıden ytye basladıgımda singup botu kullandım 3 4 gun ama senin işini görmez biraz yorucu ve hataları cok ( 1-2 saat arayla programı kontrol etmelısın ) . Gerekli kadarını kaydettım kanalları yaptım bırdaha bakmadım ( Şuanki durumu bılmıyorum ). Eğer bekler isen martta ofisi açıcam o zamana butun sıstem otomatıge donucek suanda açılan adsenseler ve ilerleyiş martı gösteriyor bu zaman dilimi uzamaz ama düşebilir hee ; Acelem var dıyorsan arkadaşın numarasını onun ıznıyle sana atabılırım @Serk@nYT
Ustad skype adresimden yada mailden bana ulasabilirsen goruselim bi seninle.

Usta düzenli müşterilerim var söz verdim onlara mahcup olmadan ancak 4 ayda 100k teslimat yapabilirim.Benimle çalışmak isterseniz ve iyi bir fiyatta anlaşırsak bu işe talibim.
Saygılar...:)
Ustad senle daha oncede calistik,skype adresimi biliyorsun yada oguzalp ile iletisime gecip gorusebilirsin veyahut konferans yapip gorusebiliriz.

Serkan abi bunca emeği youtube yerine kendin bir projeye ada yerli youtube yaparsın yemin ediyorum :(

Abi sen spamın krallarındansın lakin youtube değişmeye çalışıyor diye düşünüyorum.Özellikle 5 yıl içerisinde çok daha farklı bir hâl alacağını tahmin ediyorum.İnternetin resmi televizyonu gibi bir hâl alacak.Gittikçe kurumsallaşıyor,statüsünü arttırıyor.O balıkesirli çılgın eşeklerin oynadığı halden çıkıp televizyon kanallarından,radyo kanallarına,kişisel kanallardan,belgesel videolarına kadar kaliteli yapımlar içeren tek bir platform olmak istediğini düşünüyorum.

Canlı izleme olanakları,yeni gelen Red ile beraber Youtube her bir an daha da kurumsallaşıyor diye düşünüyorum.

Hadi bakalım mailci arkadaşlar ellere kuvvet :D

u3lWwh.jpg

Hayaller Paris Gerçekler Onaysız mail aranıyor :)

100.000 mail alınca yaz skyptan da abone kasak onlarla :D

heyy maşallah .... biz 4-5 aydır mail açmayı bırak tek kanal giriş yapmadık...

Serkan abi bunca emeği youtube yerine kendin bir projeye ada yerli youtube yaparsın yemin ediyorum :(

Abi sen spamın krallarındansın lakin youtube değişmeye çalışıyor diye düşünüyorum.Özellikle 5 yıl içerisinde çok daha farklı bir hâl alacağını tahmin ediyorum.İnternetin resmi televizyonu gibi bir hâl alacak.Gittikçe kurumsallaşıyor,statüsünü arttırıyor.O balıkesirli çılgın eşeklerin oynadığı halden çıkıp televizyon kanallarından,radyo kanallarına,kişisel kanallardan,belgesel videolarına kadar kaliteli yapımlar içeren tek bir platform olmak istediğini düşünüyorum.

Canlı izleme olanakları,yeni gelen Red ile beraber Youtube her bir an daha da kurumsallaşıyor diye düşünüyorum.
Aynen katiliyorum ama degisime ayak uydurmak,uydurabilmek yada en azindan esas degisime kadar cabalamakda lazim.

Yani bu konudan 100bin kanal acacak kazanacak diye sadece bunu cikarmakda biraz abes kacar.Hersey yukle kazan degil...

30bın uyeyız her uye 4 tane acsa 120bın yapar ,serkanın yaptıgı kıyakların yanında lafımı olur

Aynen katiliyorum ama degisime ayak uydurmak,uydurabilmek yada en azindan esas degisime kadar cabalamakda lazim.

Yani bu konudan 100bin kanal acacak kazanacak diye sadece bunu cikarmakda biraz abes kacar.Hersey yukle kazan degil...

Bu kadar gmail spam içinmi lazım özgün içinmi hocam onu merak ettim sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri