Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube kapalı olduğu için YANDEX DNS KULLANARAK GİRENLER VAR MI şuan?
3cx ile doprulanmıs ve elle yükleme yapılan kanal sahipleri var ise hocam bu işi anlarız ama sanırım olay buna gidiyor. tel doğrulamasını olacağını dusunmuyorum gercek teller bile kapanıyor. haliyle 1 youtube tr kapalı oldugundan herkes yandex dns vs kullanıyor haliyle bundan olabilir....
Bak aklıma ne geldi yandex maiiler kapatıldı ?????? YANDEX DNS KULLANANLAR KİMLER ?
Bence de sorun botun otomatik kontrol yapmasında. Bu api key alırken *.videoyap.com/* gibi yazıyoruz onu da mı silsek?
Youtube kapalı olduğu için YANDEX DNS KULLANARAK GİRENLER VAR MI şuan?
Ben öyle giriyordum acaba Google Yandex DNS ye de mi kıl kaptı
sabahtan beri diyorum arkadaşlar bot ile bir hamle yapınca gidiyor kanallar
Valla çok akıllıca bi soru hocam, yandex dnslerle giriş yapmadığım kanallar ayakta. çoğu giriş yaptığım uçtu gitti. :/
[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] valla şimdi sen öyle yazınca bugün ilk defa online oyunda ping var diye yandex dns girmiştim tesadüfmüdür ki biraz önce kanallar patladı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.