15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Bence de sorun botun otomatik kontrol yapmasında. Bu api key alırken *.videoyap.com/* gibi yazıyoruz onu da mı silsek?

sabahtan beri diyorum arkadaşlar bot ile bir hamle yapınca gidiyor kanallar

3cx ile doprulanmıs ve elle yükleme yapılan kanal sahipleri var ise hocam bu işi anlarız ama sanırım olay buna gidiyor. tel doğrulamasını olacağını dusunmuyorum gercek teller bile kapanıyor. haliyle 1 youtube tr kapalı oldugundan herkes yandex dns vs kullanıyor haliyle bundan olabilir....

Bak aklıma ne geldi yandex maiiler kapatıldı ?????? YANDEX DNS KULLANANLAR KİMLER ?

Ben host dosyası kullanıyorum dns kullanmıyorum.. Yabancı forumlarda falan durumlar nedir acaba ?

Arkadaslar ben suan DNS ile giris yapıyorum YouTube.
Tahminen bircok kisi ilede bu DNS'yi ortak kullanıyorum.

DNS üzerinde duruyorum ben suan sadece.Bot ile alakası yok neden derseniz eger, hic video yüklemeden hatta özgün kanallar bile gümlerlen bot ile olacagını pek zannetmiyorum suanda.

Özgün çalışanlar var aramızda, ne bot kullanmışlar ne başkasının videosunu araklamışlar. Onların ki bile kapanıyor, bu durumda bot ile alakası kalmıyor bence kanalların kapanmasının.

Bence de sorun botun otomatik kontrol yapmasında. Bu api key alırken *.videoyap.com/* gibi yazıyoruz onu da mı silsek?

ben "*.videoyap.com/*" bunu hiç yazmadım onalrda kapandı. arakdaşalrın dediği gibi DNS lerden oalbilir diye düşünüyorum , çünkü bütn hesapalrımı titizlikle açıyordum ama yine kapandı.

Google internette yaptigimiz herseyden haberdar .. ip gizledim ipi hayalet yaptim ipin üstünü boya yaptım ipe sihir yaptım filan sökmez onlara Youtube nin her spamcidan haberi var ve dalga dalga geliyor .. Ins en kisa zamanda durur boyle devam ederse Tüm TR sifirdan baslicak..

Arkadaslar bencede Botları suçlamayalım cunku onlardan kaynaklanan bir şey değil ..

Benim Manuel yüklediklerim telefonlarla onayladigim tum hesaplar gitti hiçibirini Videoyapa baglamadim .. ve 3 gundur satin aldim videoyapi daha hesaplar duruyor ..

Valla çok akıllıca bi soru hocam, yandex dnslerle giriş yapmadığım kanallar ayakta. çoğu giriş yaptığım uçtu gitti. :/

hocam ben suan dırek onu dusunuyorum yandex mailler gitti acaba yandex dns mi gidiyor artık? nihayetınde 2si kapısıyor cok.. birde ruslar bu telıf haklarında esnekler abd çok canı yanıyor. dns girişler patlıyor galiba

YABANCI FORUMDA PROBLEM YOK BEYLER?? goremedım.. bakıyorum.. yabancı forumlarda sorun oldugunu goren varmı ? yurtdışı ulkelerd eyaşayan arkadaşalr ???????
demekkı sorun bizim ***Türkiyede... halıyle bizim botlar diye düşünüyorum.. emin değilim zan altına kimseyi sokmak istemem... bakıyorum benım başıma gelmedi ama öğrenmek için bakıyorum....
not tum kanallarım gmail.com .. kanallarda maksımım 1 yada 2 kanal var.... bunuda belirtmek isterim.. gmaile 2 kanal en fazla açık aktif... belki buda farklı bir durumdur...

**Arkadaşlar internet sağlayıcıların dns ayarları ne bilim youtubeye giriş için kullanılan dns noları vb... ? aynı kullanan arkadaşların kanalları kapanmış olabilirmi?malum farklı yontemlerle youtubeye giriyoruz. youtubede bunların bir tanesini güvenlik problemli görebilir o nu kullanan arkadaşlarında kanallarını tehlikeli görüp silmiş olabilirmi ?? sadece fikir fırtınası işte.. olabilirmi?

Ben Yandex DNS kullanıyorum da herkesin Yandex DNS kullandığını düşünmüyorum

Sorun hepimizin bir ortak noktası beyler iyi düşünelim

Kazançlar 0 TL oldu şuan hepsi gitti hesapların

Benim Dns 156*154*70*22 vs 156*154*71*22 dns ile oldugunu sanmıyorum.

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] valla şimdi sen öyle yazınca bugün ilk defa online oyunda ping var diye yandex dns girmiştim tesadüfmüdür ki biraz önce kanallar patladı

ben 2 ay önce dedim sorun botlarda diye. herkes 5000 kişi kullanıyor yeaa bişi olmaz ayağına yattı.

mantıklı olun botlar herkese ayrı ayrı ip vermez. hepsi cimri bot sahiplerinin yanlış anlaşılmasın haklılarda bende olsam 5-10 kişiyi 1 ipde toplardım nerde herkese ayrı ip ayrı vds verecek bolluk.

bugün birşey yok dersiniz 3 ay sonra botu kullanmazsınız hesabınız (vds-ip) başkasına devredilir. devreden adam basar spamı hooop güm.

Ankette "web tabanlı bot" seçeneğinin fazla olması hatanın bottan kaynaklandığına değil, çoğunluğun web tabanlı bot kullandığına işaret eder. Yani anketten bir sonuç çıkarmak mantıklı olmayabilir.
Bot satıcılarına da buradan bir tavsiyede bulunayım. 5000 kişi aynı IP'yi mi kullanıyor bilmiyorum, ancak bu kişiler hem sizin yazılımınıza aylık bir ücret ödese, hem de kendi sunucularını kullansa çok daha sağlıklı olabilir. Herkes kendi IP adresinden mesul olur, botlar zan altında kalmaktan kurtulur. Doğrudan yazılım satışı yapılır, hizmet değil yani.

Bende yandex dns kullanıyorum tüm kanallar gitti.

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] valla şimdi sen öyle yazınca bugün ilk defa online oyunda ping var diye yandex dns girmiştim tesadüfmüdür ki biraz önce kanallar patladı

yapma ya.... Valla hocam Dns değişme zamanımzı geldi... yandex mail kapatılınca bence dns de artık patladı dusuncesındeyım artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri