18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

sabah yeni adsense açtım reklamlar çıkıyordu şimdi kanala baktım reklam çıkmıyor

açtığım yeni adsenseler den sadece 1 'inde reklam çıkıyor bu kanalda da 2 adet video var bunda sorun yok

diğer reklam çıkmayan kanallarda ise 10 ve üzeri video var ve videoların tamamına yakını aynı başlık etiker ve açıklama girilmiş durumda

şimdilik benim gözlemlediğim
kanalda ki videoların aynı başlık girilmesinden dolayı kanalı spam olarak algılayıp reklam çıkmayabilir

sabah yeni adsense açtım reklamlar çıkıyordu şimdi kanala baktım reklam çıkmıyor

açtığım yeni adsenseler den sadece 1 'inde reklam çıkıyor bu kanalda da 2 adet video var bunda sorun yok

diğer reklam çıkmayan kanallarda ise 10 ve üzeri video var ve videoların tamamına yakını aynı başlık etiker ve açıklama girilmiş durumda

şimdilik benim gözlemlediğim
kanalda ki videoların aynı başlık girilmesinden dolayı kanalı spam olarak algılayıp reklam çıkmayabilir
aynı durum bendede var ,aynı başlıkdan olmazki zaten bölüm farklıdır diye düşünüyorum

Hala aynı durum var geçerli izlenme de yansımıyor adsense e

Son zamanlarda video yükleyenlerde çıkmıyor galiba reklamlar anladığım kadarıyla bir şeyler deneyip başarılı olan oldu mu ?
Tam izlenmelerin olduğu zaman reklam göstermiyor sayfa görüntülenme sayısı doğru yansımıyor...

Tek Kanal Tek Adsense Aynı Gmail Üzerinde...

Adsenseyi açtımda reklamlar Çıkıyordu.. Şimdi Reklamlar Çıkmıyor...
Kanalda herşey Normal Videoların para kazanması açık Yeşil...

Bu Sorunun Çözümünü Bilen Yokmu ???...

Tek Kanal Tek Adsense Aynı Gmail Üzerinde...

Adsenseyi açtımda reklamlar Çıkıyordu.. Şimdi Reklamlar Çıkmıyor...
Kanalda herşey Normal Videoların para kazanması açık Yeşil...

Bu Sorunun Çözümünü Bilen Yokmu ???...

hocam genel sorun bence youtube adsense kaynaklı eski yeni kanallardada var bu sorun bende.

kanallaro silmistim bida kanal yaptim ayni icerikten gene gitti reklamlar izlenim var ama reklam yok videolarda

Acaba tek adsensede sadece 1 kanalon reklamlari acik olabilir mi? Bunu kontrol eden var mi?
Tek adsense tek kanal yeni guncellleme mi olacak acaba

arkadaşlar geçen senelerde de aynı olay oluyordu , özellikle yıl sonuna doğru reklamveren sayısında azalma olur çünkü yıl sonu genellikle yeni yılın planlamasını yaparlar yani muhtemelen geçici bir sorun.

Yeni açtığım ingiltere adsense hesabında 117 bin gösterimde sadece 13 bin reklam gösterimi olmuş.Eski hesapların adsense istatistiklerine bakmadım ama kazançlarda düşme yok sadece yeni hesaplarda mı oluyor acaba?

Yeni yıl geldi değişiklik yok reklamlar hala gösterilmiyor. Reklam gösterilmeyen kanalı olup tekrar kanal açtığında reklam gösteriliyor mu acaba ? aynı içeriği kartlarla yeni kanala iletsek para kazanabilir miyiz deneyen oldu mu ?

Benim reklamlarım sadece mobil de gösteriliyor. Var mı bir çözümü?

YouTube un algoritmaları, görüntüleyenlerin videolarınızı izlerken aşırı reklama boğulmadığından emin olmak için de çalışır. Bu nedenle, bazen demografik eşleşme olsa bile para kazanılan videolarınızda reklamlar her zaman gösterilmez.

Hayır az reklam koysak gösterilecek mi yani anlamadım ?
sağda solda bile reklam gösterilmiyor genel bi sıkıntı var her zaman gösterilmesiyle alakalı bi durum değil normalde %10 olan TO %1-2 lerde dolanıyor bildiğim kadarıyla baya bir kişi de yaşıyor bu sorunu.

Videolarınızda reklamları görmüyorsanız kontrol etmeniz gereken bazı öğeler:

Videonuzda reklamları SİZ görmüyorsanız videoyu izleyen başkaları reklamları görüyor olabilir mi?
Videoda reklam etkinleştirilmiş mi ve gizlilik seviyesi herkese açık olarak ayarlı mı?
Bu video reklamverenlerin hedeflemek istediği bir demografinin ilgisini çekiyor mu? Belki kitleniz için kullanılabilir bir reklam yoktur veya bu video, reklamverenlerin ulaşmaya çalıştığı bir kitleye hitap etmiyordur.
Videonuz hassas içerikler veya yanıltıcı meta veriler barındırıyor mu? Reklamverenler, markaları için güvenli videoları severler.
Bu videoda veya AdSense hesabınıza bağlı başka bir kanalda telif hakkıyla korunan materyaller var mı?

Videolarınızda reklamları görmüyorsanız kontrol etmeniz gereken bazı öğeler:

Videonuzda reklamları SİZ görmüyorsanız videoyu izleyen başkaları reklamları görüyor olabilir mi?
Videoda reklam etkinleştirilmiş mi ve gizlilik seviyesi herkese açık olarak ayarlı mı?
Bu video reklamverenlerin hedeflemek istediği bir demografinin ilgisini çekiyor mu? Belki kitleniz için kullanılabilir bir reklam yoktur veya bu video, reklamverenlerin ulaşmaya çalıştığı bir kitleye hitap etmiyordur.
Videonuz hassas içerikler veya yanıltıcı meta veriler barındırıyor mu? Reklamverenler, markaları için güvenli videoları severler.
Bu videoda veya AdSense hesabınıza bağlı başka bir kanalda telif hakkıyla korunan materyaller var mı?

2 tane aynı içerik var 1 tanesinde var digerinde yok bence alakası yok yok bu yazılanlarla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri