2013 Eylül Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan bir gelişme yok bende.

Konuya mesaj yazıldığını görünce ödendi sandım çok heycanlandım :D

Jack mesaj atmış youtubeden parayı geç aldık yarın veya yarından sonra paralarınız gönderilecek demiş.

Jack mesaj atmış youtubeden parayı geç aldık yarın veya yarından sonra paralarınız gönderilecek demiş.

evet hocam dün yani 31'inde yazmış onu

FOR SEPTEMBER PAYMENTS- We apologize for the delay. Youtube sent us the payment list late and so processing took a little longer than usual. We are so sorry but payment IS COMING hopefully tomorrow or asap!:)

PLEASE MAKE SURE YOU HAVE FILLED OUT THE PAYPAL FORM CORRECTLY. The form was sent to the email associated with your youtube channel. If this is not filled out, or not filled out correctly, you won't be paid. We pay based on what YOUTUBE reports.

Google Translate
EYLÜL ÖDEMELER-Biz gecikme için özür dileriz. Youtube geç bize ödeme listesini gönderdi ve böylece işlem biraz normalden daha uzun sürdü. Biz çok üzgünüm ama ödeme yarın ya da en kısa zamanda umarım GELİYOR! :)

DOĞRU PAYPAL FORMU OUT DOLU EMİN OLUN LÜTFEN.Formu youtube kanalı ile ilişkili e-posta gönderildi. Bu dolduran değil, ya da doğru doldurulmadı değilse, size ödeme olmayacaktır. Biz YOUTUBE raporları ne dayalı ödeme.

ya arkadalar 25 eylülden beri hesabıma geçen para hala banka hesabıma geçmedi iki defadır şubeye gidiyorum orda da görünmüyo..normalde test için ilk başta küçük bir miktar yatmıştı ve iki günde hesabıma girmişti ama bir ayı geçti bu para geçmedi..nereye başvurmam lazım ne yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim.bol kazançlar

ya arkadalar 25 eylülden beri hesabıma geçen para hala banka hesabıma geçmedi iki defadır şubeye gidiyorum orda da görünmüyo..normalde test için ilk başta küçük bir miktar yatmıştı ve iki günde hesabıma girmişti ama bir ayı geçti bu para geçmedi..nereye başvurmam lazım ne yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim.bol kazançlar

paypala 25 eylülde ödeme mi geldi awesomenessten ?

neyse enazından özür dileyip bişeyler söylemişler merak ediyordum ne oldu diye

Fullscreen odemeleri yapti sagolsun dakika sasirtmiyorlar.Simdi Awessonomesi bekliyorum bugun yapmasi lazim sabaha karsi yada yarin sabah normalde.

Awsomses ile bir diger sorunda :-) kazanilan paranin tamamini göndermemesiymis. Adam 1035 kazandirm sadece 100 dolar gönderdiler diye yaziyor. Telif felanda yememis ama parayi eksik almis.

Paypal ile kanal mailinin aynı olmasına gerek yok dğeilmi ben formdan mesaj yolluyorum ama otomatik yanıt bile gelmiyor.

eylülde 516 dolarım vardı kasımda gelecekmiş ödeme bekliyorum şuan iletişime geçtim

Paypal ve kanal maillerin aynı olmasına gerek yok arkadaşlar. [MENTION=1322]nsk1984[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION]

Benim de ödemem gelmiş. Ödeme yapmıyor diyenler ne durumdalar bakalım :)

Bu partner firması sorunsuz ödeme yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri