2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir konu var.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...-yapilan-degisikliklere-iliskin-aciklama.html

Orda da şöyle bir ibare var.
''
Artık ödeme ayarlarının her ayın 15'ine kadar güncellenmesi gerekmiyor. Bunun yerine, ödemeler her ayın 21'inden itibaren yapılmaya başlanacaktır. Ödemelerin elinize mümkün olduğunca çabuk geçmesi için ideal olarak ayın 21'ine kadar bir ödeme biçimi seçmeniz ve ödeme üzerindeki bekletmeyi kaldırma işlemlerini tamamlamış olmanız gerekir. Fakat bu tarihi kaçırmanız durumunda dahi, siz bize gerekli bilgiyi sağladıktan hemen sonra ödeme işlemi başlatılır. Örneğin banka hesabınızı ayın 23'ünde doğrularsanız ödeme işlemi ayın 24'ünde başlatılır. Ayrıca 200 TL'yi aşan bir ödeme eşiği seçebilir ve ödemelerinizi belirli bir tarihe kadar bekletebilirsiniz.
''

Siz acaba eski Adsense durumunumu görüyorsunuz?
Normalde ayın 15'i gibi kesinleşen hesaplar bu ay 11 Gecesi kesinleşti.
Normalde 12-15'i derdi Adsense 15'den önce kesinleşmezdi.

Yani bu ay herşey erken oldu, ödemede 21'de başlayabilir.
Evet. Tamam hatırladığım mail buydu. Büyük ihtimalle 21 inde yatar. Tabi ki inşallah :)

sebep gösterdikleri kanalda telif yoktu ihtar yoktu id engellemesi yoktu tertemiz kanaldı bir iki videoda 3.taraf vardı sadece :) neyse çözücem bu işi

sebeb gösterdikleri kanalı nerden öğreniyorsun ki, benim 200 e yakın kanalım aynı anda gitti hepsini tek tek kontrol ettim hepsine aynı mail, hiç birinde şu kanaldan yada şundan ötürü yazmıyordu, yaptığım tek şey daha önce sebepsiz kapatılanı açtım böyle gitti

sebeb gösterdikleri kanalı nerden öğreniyorsun ki, benim 200 e yakın kanalım aynı anda gitti hepsini tek tek kontrol ettim hepsine aynı mail, hiç birinde şu kanaldan yada şundan ötürü yazmıyordu, yaptığım tek şey daha önce sebepsiz kapatılanı açtım böyle gitti

tüm kanallara mail geliyor ve mailin başında hangi kanalı sebep gösterdikleri yazıyor :)

Bunu biliyorum fakat gelen mailde daha farklıydı. Zaten ayın 21 inde kesin ödeme yapılacak diye yazmadım ben. Dikkatli okuyun.

asıl kanalları boş ver gidenin yeri doldurulur :d

---------- Mesaj saat 23:06:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:04:56 civarında gönderildi. ----------

buyrun hocam, burdaki bilgi yeterli sanırım

Ödeme bilgilerinizde herhangi bir değişiklik yapmanız gerekiyorsa, sonraki ödeme döneminde ödeme alabilmeniz için ayın 21'inden önce gerekli değişiklikleri yaptığınızdan emin olun. Herhangi bir ayın 21'inden sonra yapılan değişiklikler, sonraki ödeme dönemine kadar geçerli olmaz.

Ödeme yapılır: Ayın 24'ünde veya bu tarihten birkaç gün sonra, Ödemeler sayfanızda ödemenizin hesaplandığını gösteren bir "Ödeme" satırı görürsünüz. Bu aşamada, ödemenizin işleme koyulmasını ve size gönderilmesini sağlarız.

Ödeme yerine ulaşır: Ödemenin, 4-10 gün içinde banka hesabınıza geçmesi beklenir.

Ödemenizle ilgili herhangi bir sorun varsa, Ödemeler sayfanızda bir bildirim yayınlanır.

Ödemeler sayfanızda, düzenleme kredileri veya ücretlerle ilgili tüm kesintiler de görüntülenir.

link:https://support.google.com/adsense/answer/1709893?hl=tr&ref_topic=1727160

Merhaba mNote,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Ödemelerinizin kesinleştirilmesi, yine ilgili ayın ilk yarısında gerçekleşmektedir. Ancak, eski sistemde hesabınızda herhangi bir güncelleme yapmanız gerekiyorsa (örn. yeni banka hesabı tanımlamak), bu işlemi ayın 15'inden önce yapmanız gerekiyordu. Aksi takdirde, ödemeniz bir sonraki aya kalıyordu. Artık, değişikliği ayın 20'sinde de yapsanız, bu değişiklikten hemen sonra ödemeniz işleme konacaktır ve bir sonraki ayı beklemeniz gerekmeyecektir.

Ek olarak, eskiden ödemeler genellikle ayın son haftası yapılırken, artık ödemeler 21'inden itibaren işleme konmaya başlayacak ve kazançlarınızı daha erken olarak alabileceksiniz.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum.Konuyla ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

sebep gösterdikleri kanalda telif yoktu ihtar yoktu id engellemesi yoktu tertemiz kanaldı bir iki videoda 3.taraf vardı sadece :) neyse çözücem bu işi

Hocam bencede 3. taraftan kapanmıyor kanallar.Farklı birşey var.Yeni algoritmada bence spama karşı bi önlem var.Ayrıca birşey soracağım. Benim dün tüm kanallarımda para kazanma devredışı kaldı.Bugün o kanalları silip yerine aynı kategoride kanallar açtım 5er video attım.Para kazanmaları aktif durumda fakat aynı adsense'e bağladığım için yeni açtığım kanallarda gider mi acaba 2 3 gün içinde?

Evet. Tamam hatırladığım mail buydu. Büyük ihtimalle 21 inde yatar. Tabi ki inşallah :)

umarım böyle bir güzellik yapmış olsunlar, çoğumuzun işine gelicektir, ne demek pini 21 de gir ödemeni al böyle birşey yapmışlarsa, bence son yaptıkları vurgun bile unutulabilir

Hocam bencede 3. taraftan kapanmıyor kanallar.Farklı birşey var.Yeni algoritmada bence spama karşı bi önlem var.Ayrıca birşey soracağım. Benim dün tüm kanallarımda para kazanma devredışı kaldı.Bugün o kanalları silip yerine aynı kategoride kanallar açtım 5er video attım.Para kazanmaları aktif durumda fakat aynı adsense'e bağladığım için yeni açtığım kanallarda gider mi acaba 2 3 gün içinde?

yeni sistem ile hiçbir kanalın garantisi yok.

sebep gösterdikleri kanal tertenizdi hiç bir uyarı bile yoktu.

Merhaba mNote,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Ödemelerinizin kesinleştirilmesi, yine ilgili ayın ilk yarısında gerçekleşmektedir. Ancak, eski sistemde hesabınızda herhangi bir güncelleme yapmanız gerekiyorsa (örn. yeni banka hesabı tanımlamak), bu işlemi ayın 15'inden önce yapmanız gerekiyordu. Aksi takdirde, ödemeniz bir sonraki aya kalıyordu. Artık, değişikliği ayın 20'sinde de yapsanız, bu değişiklikten hemen sonra ödemeniz işleme konacaktır ve bir sonraki ayı beklemeniz gerekmeyecektir.

Ek olarak, eskiden ödemeler genellikle ayın son haftası yapılırken, artık ödemeler 21'inden itibaren işleme konmaya başlayacak ve kazançlarınızı daha erken olarak alabileceksiniz.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum.Konuyla ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Hocam şimdi kafam gerçekten karıştı, ben pini girmemişim ve ayın 28 inde kimlik doğrulama yapmayı bekliyorum peki ben ayın 28 inde doğrulamayı yaptığım gibi ödeme alacakmıyım yoksa bir dahaki ayın 21 ini beklemek zorundamıyım ?

Hocam şimdi kafam gerçekten karıştı, ben pini girmemişim ve ayın 28 inde kimlik doğrulama yapmayı bekliyorum peki ben ayın 28 inde doğrulamayı yaptığım gibi ödeme alacakmıyım yoksa bir dahaki ayın 21 ini beklemek zorundamıyım ?

Hocam sen birdahaki ayı beklemen gerekebilir yada dogrulama işleminden sonra mail atıp ödeme talebinde bulun. Normalde 21 inden önce yapılması gerekiyor bu işlemin ama birde 23 ünde girdiniz zaman bilgi verin ödeme yapalım gibi bir mesaj görmüştüm sanki

Hocam sen birdahaki ayı beklemen gerekebilir yada dogrulama işleminden sonra mail atıp ödeme talebinde bulun. Normalde 21 inden önce yapılması gerekiyor bu işlemin ama birde 23 ünde girdiniz zaman bilgi verin ödeme yapalım gibi bir mesaj görmüştüm sanki

bakayım hocam öyle bir seçenek sunsalar isterim tabikide

bu ay ödememi alıyım biraz moral bulucam sonrasını bakıcaz

28 hesabı doğrularsan ve 200 tl yi geçmişse kazançların 29 unda ödemeni alırsın :)

Ya hocam 200 tl yi ben 1 ay önce geçmişim, eminmisiniz yani 29 unda alırmıyım parayı ?

Emin değilim ama açıklama öyle benim de ağustos çekim duruyor 17 ekimde iptal ettğimde geri yatırıldı dedi. bakalım inşallah bu ödemei yöntemi işe yarar

Söz konusu Açıklama
" Örneğin banka hesabınızı ayın 23'ünde doğrularsanız ödeme işlemi ayın 24'ünde başlatılır. Ayrıca 200 TL'yi aşan bir ödeme eşiği seçebilir ve ödemelerinizi belirli bir tarihe kadar bekletebilirsiniz."

yarın pazartesi bende kendimi ona göre ayarladım inş yarın ödemeyi alırız çoğu arkadaş öle dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri