Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mümkünse adsense de 1 tane olmasın,tabi partnerdeben hem partner hem adsense çalışıyorum.adsense hesabım birden fazla,partner zaten girebildigim bütün partnerlere giriyorum.ne kadar alternatifli çalışırsam içim o kadar rahat ediyor.adsense ve bütün partnerler bi anda parayı keseceksede ona yapıcak bişey yok zaten,onun haricinde nasılsa birileri para gönderir
![]()
İşleme girmeyenler beğenebilir mi?
2 iş bankası yattı,ziraat yatmadı.eve geldim şimdi,iş bankalarına para yattı diye mail gelmedi ama ziraat hesabına yattı diye mail geldi![]()
bendede aynı durum yarın yatıcak büyük ihtimalan itibariyle mavi oldu, ama hesap hala 0![]()
hala öğrenemediniz eft saatleri dışında hesabınıza para geçmiyeceğinian itibariyle mavi oldu, ama hesap hala 0![]()
hala öğrenemediniz eft saatleri dışında hesabınıza para geçmiyeceğini
normalde ben parayı çektikten sonra geliyor bu maillar hocam.bi baktım mail gelmiş ziraat hesabına para yattı diye.kalkıp gittim bende bankaya ama hesapta para filan yok.sonra iş bankasına geçtim,iki hesabada para yatmış ama onların mailı gelmedi.zaten normalde ben parayı çekerim,ertesi gün gelirdi bu maillar normalde.ama ödeme yaptık diye mail atıyorlar,hesapta para yok.diger hesaplarda para var ama ödeme yaptık diye mail atmadılar![]()
banka ödemesini 2 gün önce girdiğim adsense yeni işleme girdi.
daha demin girdi üstad.yeni derken tahmini ne zaman dostum.
yeni derken tahmini ne zaman dostum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.