2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri gittiyse diğerlerine yansıması için o 7 adsense arasında bağ kurması gerekti. aynı pc den mi çalışıyorsun

вєякαη;738566' Alıntı:
ben özgün çalışıyordum . yaptığım tek hata adsenselerin 1 tanesini vdsden açmıştım. o adsense geçen ay işleme girmemişti ve ban yemişti. ondan sonra bu hesapların hiç biriside işleme girmemiş 2005 tarihli hesabım dahi işleme alınmamış

Benim tahmini düşüncem birisi bizi gözetliyor

Bu 2005 tarihli hesap şu herzaman bahsettiğiniz hesap mı ? yoksa bu başkamı ?

eski bir hesabım ve o zamandan bu yana düzenli ödeme aldıgım bir hesaptı.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

biri gittiyse diğerlerine yansıması için o 7 adsense arasında bağ kurması gerekti. aynı pc den mi çalışıyorsun

aynı pc den uzun yıllar çok hesap kontrolü yapıyordum bu zamana kadar birşey olmamıştı. ne olduysa vds den sonra oldu

bnm 3 adsense var 3 ünü de aynı pc den giriyorum sıkıntı olur mu?

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

kanalları adsenseye ilişkilendirince ister istesemz aynı pcden girmiş oluyorum bu da var yani

sence olay açık değil mi. aynı pc den bu kadar çok adsense çalışırsan en ufak bir hatanda zincirleme gider. kurdu yalnız yakalayan çakal sürüsü yavrularını da parçalar. bu hatanı not edindim, başına gelmesine üzüldüm ama buda deneyim oldu hem senin için hem bizim için. allah bundan sonra kazancına zeval vermesin. para kazanılır, kalbin kırılmasın.

вєякαη;738576' Alıntı:
eski bir hesabım ve o zamandan bu yana düzenli ödeme aldıgım bir hesaptı.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

aynı pc den uzun yıllar çok hesap kontrolü yapıyordum bu zamana kadar birşey olmamıştı. ne olduysa vds den sonra oldu

вєякαη;738588' Alıntı:
şu anda ne kadar hayal kırıklığı yaşıyorum bir Allah bir ben bilirim .....

Daha önceden bende aynı duyguları yaşadım senin adına üzgünüm , Aceba hiç forumda kazancınla hava falan attınmı malum izleniyoruz google yetkilileri tarafından.

вєякαη;738597' Alıntı:
yüksek ihtimal bu forumda izleniyoruz ve incelemeye alındığımızda herşey bitiyor

suçlusu yetkililer o zaman forumu dışarıya kapatmaları gerekiyor
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] başkan ne diyorsun bu işe

Daha önceden bende aynı duyguları yaşadım senin adına üzgünüm , Aceba hiç forumda kazancınla hava falan attınmı malum izleniyoruz google yetkilileri tarafından.

Dostum adsense hesapları gitmiş yarasına tuz basmak zorundamısın yav? benimde geçmişte tartışmam oldu tartışmak ayrı sevmemek ayrı birinin kazancını istememek ayrı bir şey ..

Dostum adsense hesapları gitmiş yarasına tuz basmak zorundamısın yav? benimde geçmişte tartışmam oldu tartışmak ayrı sevmemek ayrı birinin kazancını istememek ayrı bir şey ..

Ben polemiğe girmem , tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye düşünmem ben horoz gibi düdükler geçerim.

Onun için yorum yok :P

Ben polemiğe girmem , tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye düşünmem ben horoz gibi düdükler geçerim.

Onun için yorum yok :P

Bende seninle polemiğe girmek için yazmamıştım .. biraz anlayışlı olman için söylemiştim .. :D neyse şimdi polemik başlar maşlar :D kolay qelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri