3-4 gün önce adsenseyi onayladm şubat kazancını ayın 24 ünden önce yatma şansı varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6 hane işte hocam 1.155.25 kuruş :d
6 hane işte hocam 1.155.25 Kuruş![]()
6 hane işte hocam 1.155.25 Kuruş![]()
Serkan abi kuruşları haneden saymaz![]()
Benim oldugum konuda [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] rakam yazamaz hocam 2 katını yazarım![]()
Benim oldugum konuda [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] rakam yazamaz hocam 2 katını yazarım![]()
@Serk@nYT 6 haneli rakam beklediğin söylentisi hakkında tüm frm kullanıcılarına bilgilendirme yapman bekleniyor...![]()
Vayyyy aslanım..Sen alırsın 2.5k yı benden..
Şimdi beni konuşturman.Adsense hesaplarının ekran görüntüsünü paylaştırtma bana.
Arkadaşlar böyle şeylere inanmayın.Bu ayki kazancım fazla ilgilenememden dolayı ve fransaya gidip gelmemden dolayı filan vs işte 25K tl.Yalan yok hıraf da yok.
Allah bereket versin.
Triqalx ve mNote'^un ne kadar kazandığınıda bulmak çok kolay basit bir işlem ile..
Benim kazancımdan 12k çıkartın,elde ettiğiniz sonucu 10 ile çarpın,çıkan sonucu 2 ye bölün,elde ettiğiniz rakam net kesinleşmesi muhtemel rakamdır [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hadi yalan dede bi ekran paylaşım...![]()
Bakın sesleri solukları kesildi...Konuşunda koyayım bi ortaya tapeleri
![]()
Bakın sesleri solukları kesildi...Konuşunda koyayım bi ortaya tapeleri
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.