2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 gün önce adsenseyi onayladm şubat kazancını ayın 24 ünden önce yatma şansı varmı?

1 Lira
Hane

(Altı haneli kazanç) :D

@Serk@nYT 6 haneli rakam beklediğin söylentisi hakkında tüm frm kullanıcılarına bilgilendirme yapman bekleniyor... :D

Şimdi beni konuşturman.Adsense hesaplarının ekran görüntüsünü paylaştırtma bana.

Arkadaşlar böyle şeylere inanmayın. :D Bu ayki kazancım fazla ilgilenemediğimden dolayı ve fransaya gidip gelmelerimden dolayı filan vs işte 25K tl.Yalan yok hıraf da yok.:D:D:D Allah bereket versin,Allah olmayana versin...

Triqalx ve mNote'un ne kadar kazandığınıda bulmak çok kolay basit bir işlem ile..

Benim kazancımdan 12k çıkartın,elde ettiğiniz sonucu 10 ile çarpın,çıkan sonucu 2 ye bölün,elde ettiğiniz rakam net kesinleşmesi muhtemel rakamdır @Triqalx hadi yalan dede bi ekran paylaşım...:D:D:D:D:D

Özledim bu konuyu kontrol etmeyi. :) Partnere geçince kalmadı bu heyecan.

Şimdi beni konuşturman.Adsense hesaplarının ekran görüntüsünü paylaştırtma bana.

Arkadaşlar böyle şeylere inanmayın. :D Bu ayki kazancım fazla ilgilenememden dolayı ve fransaya gidip gelmemden dolayı filan vs işte 25K tl.Yalan yok hıraf da yok.:D:D:D Allah bereket versin.

Triqalx ve mNote'^un ne kadar kazandığınıda bulmak çok kolay basit bir işlem ile..

Benim kazancımdan 12k çıkartın,elde ettiğiniz sonucu 10 ile çarpın,çıkan sonucu 2 ye bölün,elde ettiğiniz rakam net kesinleşmesi muhtemel rakamdır [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hadi yalan dede bi ekran paylaşım...:D:D:D:D:D

65k ov :D fena rakam :D

Neee diyelım Rabbım daha çok verır inşallah.Bizde ancak böyle bakınırız.

Bu ay 500 çekiyorum diye havalardaydım 25kcık lafını duyunca büzüştüm :cool:

Bakın sesleri solukları kesildi... :D:D:D:D Konuşunda koyayım bi ortaya tapeleri :D:D:D:D

hocam yeri değil ama takıldığım bir nokta var benim,
geçen şubat ayında 20.32 tl kazancım vardı kesinleşince 21.64 tl oldu ve pin yola çıkmadı böyle birşey olması mümkünmü normalde ? şuan mart ayında 4 haneli kazancım var bu ayda çıkmaması gibi bir durum söz konusu olur mu kesinleşmeden sonra ?

Dağılın, daha çok var paraların gelmesine :D

Arkadaşlar bizimkisi şaka gırgır... Allahıma 1000 şükür geliyor birşeyler, Allah bu günleri aratmasın... Olmayana, ihtiyacı olana daha çok versin.

Önemli olan ağız tadı ile yiyebilmek, rabbim herkese bizden gani gani fazlasını nasip etsin inşallah.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] nerelerdesiniz kac gundur siz Allah askina :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri