2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziraat bankası bugün çok yoğun EKPSS başvurularıda var kuyruk olmuş şubeleri

bankayı arasam 2 saatte bilgisayarı aşıp da mh lerine bağlanamayıp bir de ona deli olacam..

Malesef öyle olmamış , atıyorum kanalda 100 dolar var , ocak ayı kazancı 20 dolar , ödeme ekranında -100 dolar yazıyor , onu tl olarak çevirmiş 220 tl var , bu arada 20 dolar buhar olmuş

hocam o kesinti olabilir.
daha detaylı yazayım.
şimdi seniin adsense usd iken eylül-aralık/2013 e kadar 85 usd kazanmışsın.
ocak ayında usd adsense hesabın tl ye geçmiş.
tl ye geçtiği zaman adsensen de "hizmet ayarlaması" diye birşey göreceksin.
bu senin 85 usd nin tl karşılığı olacak. varsayıyorum 180 tl olsun.

ocak ayı içindede kazandığın netleşen (kesintiden sonra kalan para)
289,36-180tl = 109,36
yani ocak ayında 109 tl paran kesinleşmiş.
adsensen tl ye geçene kadar da 85 usd kesinleşmiş.

hepsinin toplamı 289,36 kesinleşen olmuş. ödenecek rakam yani

beyler odemenın neden gecıktıgını cozdum tahmını olarak google suan [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Serkan abinin ödemesini yapmaya calısıyor :) onu yaptık'dan sonra sıra bıze gelıcegını dusunuyorum :D

saat 4 den sonra çok zor beyler çogu banka yurt dışından gelen eftleri 4 den sonra ertesi güne bırakıyor :S

вєякαη;280965' Alıntı:

Relax'ı mı kaldı hocam. Bir sürü kişi bugüne bel bağladı, borçlarını bugün ödeme sözü verdi. Hiç böyle bir şey yapmazlardı, umarım bugün iş saati içerisinde ödemeleri alırız da sözlerimiz havada kalmaz.

çok ilginçsiniz. size yöntem söylüyorum bunu yapın diyorum yol gösteriyorum.bilgi veriyorum. neyse ya... anlaşıldı. her zamanki gibi bundan sonrada sadece yazıları takip etmek. size yaranılmaz. hiç kimseye yaranılmaz.

Relax'ı mı kaldı hocam. Bir sürü kişi bugüne bel bağladı, borçlarını bugün ödeme sözü verdi. Hiç böyle bir şey yapmazlardı, umarım bugün iş saati içerisinde ödemeleri alırız da sözlerimiz havada kalmaz.

Aynen hocam.

1.Banka hesabı kilitleniyordu
2.Uykusuzum halen bekliyorum.
3.Ders çalışamadım :(

bnce 4.buçuğu bekliyor bankalar.anlaşmışlar

Arkadaşlar bankayı aradım eft bekliyorum kontrol eder misiniz dedim, çağrı merkezinden görüntüleyemiyorlarmış (ya başından savdı ya da gerçekten öyle) Diğer hesaptan düştüyse şubelerimize gidip görebilirsiniz paranızın durumunu dedi.

saat 5' e daha 1 buçuk saat var hocam yatacaktır büyük ihtimal ama hiç böyle geciktiği olmaz dı

az önce google eniştem aradı paralar yarın yatacakmış beklemesinelr kapıda diyor :D

Arkadaşlar acele etmeyin, zaten alan arkadaşlar gelip burda yattı param diye yazarlar. baktınız sizin ki yatmamış o zaman peşine düşün. Şu an benimde yatmadı beklemede.. Kontrole gerek yok iş bankası oto msj atıyor yatınca.. alır almaz buraya yazarım!

Garanti Bankası / İSTANBUL

Arkadaşlar bankayı aradım görüştüm bırakın EFT'nin düşüp düşmediğini havuza kadar baktılar, ilgilendiler vs. PARA YATMAMIŞ yani gözüken hiç bir şey yok.
EFT bize gelir gelmez hesabınıza aktarılacağından emin olabilirsiniz dedi BEKLİYORUZ...

zalım google. ilk ödememizi alacaz naz yaptıkça yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri