abi sabahçısın%300 Render
Spam'a karsiyim.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi sabahçısın%300 Render
Spam'a karsiyim.![]()
Hangi gun sabahlamadikki :dabi sabahçısın![]()
abi sen zaten çok gizli çalışıyorsun fbı gibisin nerde ne zaman olacağın çıkacagın belli değilHangi gun sabahlamadikki :d
Gizlimiz saklimiz yok ya inan.Sadece biseyin o gun bitmesi gerekiyorsa bitmesi icin ne uyku uyuyom nede baska bisey.O is bitecekse bitecek oyle bi sacma huy var isteabi sen zaten çok gizli çalışıyorsun fbı gibisin nerde ne zaman olacağın çıkacagın belli değil
sayende bizde sabahlıyoruz Allah razı olsun![]()
Hangi gun sabahlamadikki :d
yok abi özür dilerim yanlış bişe dediysem espri amaçlı dedimGizlimiz saklimiz yok ya inan.Sadece biseyin o gun bitmesi gerekiyorsa bitmesi icin ne uyku uyuyom nede baska bisey.O is bitecekse bitecek oyle bi sacma huy var iste![]()
evet bornovada oturuyom kardeşim[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] Abi sen bornovadamı oturuyorsun çamdibi-yeşilova filan profil resmindeki yüz yabancı gelmedi ama denk geldikmi acaba![]()
evet bornovada oturuyom kardeşimsen ne iş yapan ki
nerden gördün
hangi tayfadansın
sağlıkçımı gececi mi ?
küçük parkta geçiyor ömrüm benim gündüz boşum akşama kadar oralardayımBelki diyorum emin değilim sima yabancı gelmedi ama
Yok ben Forum bornovada 2 yıl kadar burgerkindeydim boş zamanlarda küçük park ondan sonra alsancak göztepe Burger derken en son kontak attı iş okul birde full oluncaayrıldım kafa dinledim bir süre
mahaledeki internet kafeye girdik geçici boş kalmayalım diye ama bıraktım orayıda bu aralar ytye odaklandım
kısa bi özet geçtimbelki denk gelmişizdir Ben hangi tayfaya dağilim bilmiyom öğrenci-çalışan -Bilişimci tayfadanım ben
Memnun oldum bir daha ki toplantıda bulusuruz elbet
Balkaşların yanında çalıştım hem internetkafelerini işletiyordum akrabalar onlarsa![]()
hocam lütfen rica ediyorum çalışma şeklinizi yüzdelik olarak belirtirmisiniz
yüzde şukadar render yüzde şukadar yt to yt
makinen iyi olursa almaz.
Videoları hazırlamak saatler kanal hazırlamak bazen günler alır.
Ama yt to yt yaparak senin 100 kanaldan kazanamadığını rendercilar bir kanaldan kazanırlar...
Hani spamcılar hep sorar ya, aynı videoları yüklüyorum onun kadar izlenim alamıyorum diye![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.