2015 - Çalışma Stiliniz ?

abi sen zaten çok gizli çalışıyorsun fbı gibisin nerde ne zaman olacağın çıkacagın belli değil :D
sayende bizde sabahlıyoruz Allah razı olsun :o
Gizlimiz saklimiz yok ya inan.Sadece biseyin o gun bitmesi gerekiyorsa bitmesi icin ne uyku uyuyom nede baska bisey.O is bitecekse bitecek oyle bi sacma huy var iste :D

Hangi gun sabahlamadikki :d

Abi işten güçten vakit ayırabildiğin gün ayırabilirsen yani :D yine bir buluşma düzenlesene abi öncekinlere gelemedim yenisine çayınızı içmeye gelirim :)
Olmadı o kadar vaktim yok dersen istanbul ankara civarlarına bu 2 aya yolum düşücek Türkiye'de olursan bi çayınızı içmek isterim abi :) çay şart değil maksat değerli abilerimizle hoş sohbet :)

Gizlimiz saklimiz yok ya inan.Sadece biseyin o gun bitmesi gerekiyorsa bitmesi icin ne uyku uyuyom nede baska bisey.O is bitecekse bitecek oyle bi sacma huy var iste :D
yok abi özür dilerim yanlış bişe dediysem espri amaçlı dedim :(
bu saatten uyumayanlar aynı dertten uyumuyo demek istedim işler güçler hep
ekmek peşindeyim bende abi evimize üç beş kuruş nasıl fazla girer derdindeyiz (derdindeyim) ...
sana bişey demiyoz abi bütün geceler hakkındır senin her türlü :D
bu arada bende gayseriliyim haberin olsun :D :D :D

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] Abi sen bornovadamı oturuyorsun çamdibi-yeşilova filan profil resmindeki yüz yabancı gelmedi ama denk geldikmi acaba :D

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] Abi sen bornovadamı oturuyorsun çamdibi-yeşilova filan profil resmindeki yüz yabancı gelmedi ama denk geldikmi acaba :D
evet bornovada oturuyom kardeşim :D sen ne iş yapan ki :D nerden gördün :D hangi tayfadansın :D sağlıkçımı gececi mi ? yeşilovada akrabamın mekanları var :D az derine inmen lazım :D

evet bornovada oturuyom kardeşim :D sen ne iş yapan ki :D nerden gördün :D hangi tayfadansın :D sağlıkçımı gececi mi ?

Belki diyorum emin değilim sima yabancı gelmedi ama
Yok ben Forum bornovada 2 yıl kadar burgerkindeydim boş zamanlarda küçük park ondan sonra alsancak göztepe Burger derken en son kontak attı iş okul birde full olunca :D ayrıldım kafa dinledim bir süre
mahalledeki internet kafeye girdik geçici boş kalmayalım diye ama bıraktım orayıda bu aralar ytye odaklandım
kısa bi özet geçtim :D belki denk gelmişizdir Ben hangi tayfaya dağilim bilmiyom öğrenci-çalışan -Bilişimci tayfadanım ben :p Memnun oldum bir daha ki toplantıda bulusuruz elbet:)

Balkaşların yanında çalıştım hep internet kafelerini elektronikçilerini işletiyordum akrabalar onlarsa :D

Belki diyorum emin değilim sima yabancı gelmedi ama
Yok ben Forum bornovada 2 yıl kadar burgerkindeydim boş zamanlarda küçük park ondan sonra alsancak göztepe Burger derken en son kontak attı iş okul birde full olunca :D ayrıldım kafa dinledim bir süre
mahaledeki internet kafeye girdik geçici boş kalmayalım diye ama bıraktım orayıda bu aralar ytye odaklandım
kısa bi özet geçtim :D belki denk gelmişizdir Ben hangi tayfaya dağilim bilmiyom öğrenci-çalışan -Bilişimci tayfadanım ben :p Memnun oldum bir daha ki toplantıda bulusuruz elbet:)

Balkaşların yanında çalıştım hem internetkafelerini işletiyordum akrabalar onlarsa :D
küçük parkta geçiyor ömrüm benim gündüz boşum akşama kadar oralardayım :D
forum bornovaya çok geliyorum ;)
oralarda karşılaşmış olabiliriz (hanım duyarsa keseer :D)
inşallah birdahaki buluşmada görüşelim kardeşim

az kanal + orjinal kaynak + manuel çalışma + haftada 3-4 video :)

Benim düşüncem; az kanal, çok para.
YT to TY çalışan bazı vatandaşlardan ricam çirkeflik yaparak kanal kapattırmasınlar. Bazıları bindiği dalı kesiyor farkında değil.

% 100 partner % 80 farkli kaynaktan render to yt % 20 yt to yt render yine

yt to yt yapmak boşa zaman harcamaktır. nedenine gelince Youtube her gün her saat kendini güncelliyor. indrip tekrar yüklediğiniz videolarda md5 değerleri ve videonun içinde bulunan bazı kodlar aynı yapıya sahip olduğu için o videolardan izlenim almanız çok zor. bi nevi o videonun kopyasını oluşturup tekrar yüklüyorsunuz. videonun mutlaka işlenmesi (render) gerekiyor.

makinen iyi olursa almaz.

Videoları hazırlamak saatler kanal hazırlamak bazen günler alır.

Ama yt to yt yaparak senin 100 kanaldan kazanamadığını rendercilar bir kanaldan kazanırlar...

Hani spamcılar hep sorar ya, aynı videoları yüklüyorum onun kadar izlenim alamıyorum diye ;)

hocam bilgileriniz için saolun size 1 soru daha sormak istiyorum bu işlerde yeniyim de tam olarak torrent den videoyu indirip filmin başi ve sonundaki reklamları kesip mi yüklüyoruz ? alinti olarak cevap vermek istemezsiniz pm de atabilirsiniz.

botları bıraktım manual çalışıyorum kategorimi buldum yoluma devam :)

Tam terimleri bilmediğim için şöyle anlatayım bot ile yt to yt yapiyorum render özelliğini de kullanıyorum botun. Şu anlık kapanma yaşamadık şükür diyerek devam ediyoruz. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri