2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
partnere bulastık eldekı pırınctende olduk,bu ay dusuk gelıcek sukur ama

partner türk kızıdır, adsense yüzünne bile bakmaya kıyamayacağın slav ırkından bir cinsi latiftir.

adsense'nin her şeyi güzel de bu işlememe girmeme olayı en temiz çalışanlardan biri olan beni bile rahatsız ediyor. el mahkum partnere kayacağız biraz.

partnere bulastık eldekı pırınctende olduk,bu ay dusuk gelıcek sukur ama

partner türk kızıdır, adsense yüzünne bile bakmaya kıyamayacağın slav ırkından bir cinsi latiftir.

adsense'nin her şeyi güzel de bu işlememe girmeme olayı en temiz çalışanlardan biri olan beni bile rahatsız ediyor. el mahkum partnere kayacağız biraz.
Hocam ne yaptın sen ya :D

ödemenin iki aşamalı yol alması işi uzatıyor havale olayı birinci aşama bankaların keyfine göre hesaba atması ikinci aşama birinden birini 22 inde yakalasak bankaların keyfi pazartesiye atabilir yada en kötü senaryo işleme girme olayı pazartesine sarkar ödemeler salı günü olur. en iyi senaryo ise 22 sinin sabahında işleme girer öğlen dağıtım olur. sonra burada hayat bayram olsa şarkısını söyleriz koro halinde.

dün para kazanma kapatıldı sorunlu kanalı sildim diger kanallarıda sildim şimdi onları tekrar açıyorum açılanlarda para kazanmalar geldi sildigim kanallardan birinde 20 alt kanal vardı denemek için açtıgım onun gmail hesabını sildim ama alt kanallardan biri hala açık duruyor çöp kanal oldugu için kurtarma bilgilerini girmeden silmiştim o kanal sıkıntı çıkarmazsa iyidir.
İnş. adsense işleme girerde paramı alırım ...:)

pazartesiyi geçmez. tahminim perşembe işleme girer cuma hesapta olur

Arkadaşlar Ocak 2014 ile Nisan 2015 arası Ayın 21 Perşembeye denk gelen gün Ağustos 2014.Ödemeler o tarihte sarkmış pazartesiye hatta perşembe günü işleme girmemiş düşünün.Ama işlemde ile ilgili adsense son aylarda aynı tarihte ayın 21 inde sıkıntı çıkarmadan giriyor.

Ben şunu diyim 2 senelik tecrübem ile bence cuma günü tüm ödemeler tamamlanmıyacaktır.

Adsense ödemelerde öncelik sırasını neye göre yapıyor ?
Banka mı ? Miktar mı? Eski kullanıcılarına mı ? Kafasına göre mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri