Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam hesaba mi yatmış ?Herkese merhabalar arkadaşlar şimdi kalktım işe gitmek için baktım ve işleme girmiş ve yatmış. Hadi herkese hayırlı olsun.Gece 1-2 gibiydi sanırım baktım işleme bile girmemişti. Neyse Lary Page ve Sergey Brin bize süpriz yapmak istedile sanırım.
Not!: YouTube adsense.
Hocam hesaba mi yatmış ?
Aynen hocam. Bir kalktım baktım işleme girmiş ve işleme girdiğini belirten yazıya tıklayıp makpuzu görebiliyordum. Hemen hesaba girmiş para hesaba yatmış.Hayırlı olsun bu ayda ben erken alanlardan oldum.
Hangi banka?
TC Ziraat Bankası
Bugün işleme girdi girdi girmezse salı gününe kalır 25 mayıs amerîka özgürlük günü resmi tatil
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] Orçun dediğin gibi daha erken ama işlemeye girenleri geçtim ödemesi hesabına düşenler bile var, şaşırtıcı ve düşündürücü.
İnşallah öyledir hocam. Web adsense ile yt adsense farklı oldu bu sefer sanırım. Benim web adsense den ödemem geldi bile az öncearkadaşlar korkulcak birşey yok bende sizi endişelendirdim, benimde geriye kalan adsenseler işleme girmedi. İşleme girdi dedigim adsense pinini bu ay kesinleşmelerden önce girdim geçen aydanda kesinleşme vardı. pini girdikten sonra ödeme alıyorsunuz benimki epey gecikti 22sinde o yüzden erken işleme girdi ödemeyi alcam, pin girdim diye. Yoksa benimde işleme girmezdi erken sırf pin yüzünden bence kusura bakmayın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.