2017 ARALIK Ayı Kazançları, 2018 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] mutlu heycanlı bu ay spammerlıgını kanıtlayacak belli :D

Arkadaşlar inş kesinleşmeşler olur herkesin ama bildiğiniz gibi adsenseler çoğu kanal devre dışı kaldı para kazanması ve kapanma zaten her zaman oluyor adsensede malum kapanmayı geçtim.

Şunu soruyorum kesinleşmelerde özellikle spam yapanlar için geçen ay aralıkta tüm kanallar devre dışı %90 böle olduğu galiba azınlık olabilir.O yüzden beklentiye girmelimiyiz arkadaşlar

Arkadaşlar inş kesinleşmeşler olur herkesin ama bildiğiniz gibi adsenseler çoğu kanal devre dışı kaldı para kazanması ve kapanma zaten her zaman oluyor adsensede malum kapanmayı geçtim.

Şunu soruyorum kesinleşmelerde özellikle spam yapanlar için geçen ay aralıkta tüm kanallar devre dışı %90 böle olduğu galiba azınlık olabilir.O yüzden beklentiye girmelimiyiz arkadaşlar
kesinleşme konusunda girmemeliyiz bence geçen ay kesinleşmelerden önce devre dışı bırakılan kanalların kazançları kesinleşmedi. Bu ay da kesinleşmiyeceğini düşünüyorum.

Hala adsenseler işlemler devam ediyor... yeni kanallar bekleme modunda para kazanma aktif olmuyor/olumsuz cevapda gelmiyor. noel tatilleri ecnebilerin bitsin. önümüzeki hafta bakıcaz. Adamlar tatil havasından çıksın hele bi... Hayırlısı.

Sevindirici nokta ise geçen yıl KATLİAM Yapmışlardı. Ne kanal, Ne adsense, Ne hesaba para yatan olmamıştı nerede ise. En kötü yıllardan biriydi... Bu sene biraz daha iyi yani, umutluyuz, dertlerimiz daha az... umarız öylede biter 12/2017 dönemi...

Bol kazançlar...

sallamıyorlar adsenseyi açarsanız içinde öyle yazıyor bilip bilmeden SALLAMAYIN.

not: aralık pinleri gelmeyenlere yeni pin bölümü aktif olmuş.

O zaman bu çok bilen arkadaşlar her yazıyı görür görmez konu açmak olsun diye konu açıp durmasınlar bir araştırsınlar bizahmet. Adsensede yazan yazıı biz de gördük .

kesinleşmeler olmadı beklemedeyiz.

edit fatihbaz : konuyu gereksiz güncelleyen arkadaşları banlamak zorunda oldugumu hatırlatmak isterim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İngiltere Adsense kesinleşmiş. %28 Kesinti. Bu ayı da atlattık geçmiş olsun..

TR de kesinleşmiş %24 KESİNTİ, anasayfada gözükmeyenler ödeme bölümünü kontrol etsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar k.bakmayın bu not olarak yazıyorum.Lütfen kesinleşen arkadaşlar spam yapan ''Para kazanması kapandı kesinleşme oldu'' yada '' kanal kapandı ona rağmen kesinleşme oldu.

Eğer bu durumda olup kesinleşenler varsa yazarsa memnun olurum ve ben ve benim gibi bir çok arkadaşta memnun olur.

Son düzenleme:
Katılıyorum. Tr Adsense %28 Para kazanma açık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yüzde 1 kesinti ile kesinleşti :D google kanalımı kapatmıştı tekrar açtırdım bu yüzden özür olarak 1 k kesmiş :D
tr adsense

Arkadaşlar lütfen para kazanmaların geçen ay ki kıyımda kapanıp kapanmadığını da yazın.

%20 Kesinti - İngiltere - Para kazanması hiç kapanmadı

Azerbaycan kesinleşti 11 % kesinti
2 kanaldan birinin para kazanması 5 ocak kapanmıştı
Diğeri sağlam

Son düzenleme:
2 kanal vardı 2 side kapanmıştı ikisi de kesinleşmedi bu ay çerez parası da yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri