fatihbaz
Süper Moderatör
Hocam ben hala adsense den takip edebiliyorum günlük kazançları![]()
benim adsenselerinde hepsi öyle.henüz geçmedi ytden takibe.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben hala adsense den takip edebiliyorum günlük kazançları![]()
kesinleşme konusunda girmemeliyiz bence geçen ay kesinleşmelerden önce devre dışı bırakılan kanalların kazançları kesinleşmedi. Bu ay da kesinleşmiyeceğini düşünüyorum.Arkadaşlar inş kesinleşmeşler olur herkesin ama bildiğiniz gibi adsenseler çoğu kanal devre dışı kaldı para kazanması ve kapanma zaten her zaman oluyor adsensede malum kapanmayı geçtim.
Şunu soruyorum kesinleşmelerde özellikle spam yapanlar için geçen ay aralıkta tüm kanallar devre dışı %90 böle olduğu galiba azınlık olabilir.O yüzden beklentiye girmelimiyiz arkadaşlar
sallamıyorlar adsenseyi açarsanız içinde öyle yazıyor bilip bilmeden SALLAMAYIN.
not: aralık pinleri gelmeyenlere yeni pin bölümü aktif olmuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.