Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizimla dıyılsın.
Bana burda dünyanın en sanatkar fotoşopçusu da gelse resim koysa herkes inansa ben yine teamden bağlanıp gözümle görmeyi tercih ediyorum.Bu kadar basit olsa gerek.Eğer gerçekten gözümle görüp doğruluğunu görürsem burda o şahıstan herkesin önünde özür dilemezsem namerdim
Ben de senin gibi düşünüyordum fatalty bu konu hakkında Karabela kardeşim gayet ikna edici mesajlar yolladı anladım neden bunlarla uğraşılması gerektiğini.Mesela Biri şu kadar kazandım vs diyerek insanlarla ticaret yapıp onları dolandırabilir.Bu bir örnek mesela.
Arkadaşın Skype adresini mesaj atar mısınız?Teamviewer'dan şu anda bağlıyım. Caps alıyorum sizin için. Tanımam etmem. Ben yardım etmesi için özel attım konuyu ilk gördüğümde. Skype istedim verdi ve team'den baktım.
Arkadaşın Skype adresini mesaj atar mısınız?
Gözümle gördüm. Pub id'si gözükmesin diye video çekmiyormuş. Ben id'yi gördüm ama umrumda değil. Allah inşallah 18.000 $ da nasip etsin. Ben ihtiyacım olan cevabı aldım.
Boşuna hakkını yediniz adamın. Ramazana az kala felaket kul hakkı yediniz.
Çoluk çocuk diye dalga geçtiğiniz adam 36 yaşında mühendis.
Adminlerden birisi team'den baglansın ve gözüyle görsün. Sonra burada atıp tutanlar özür dilesin.
Ben de fake gözüyle baktım, team istedim ve ispatladı.
Bir admin bağlansın ve baksın.
Arkadaşın sorusu da şu:
3 saatte bir videosu 450 bin izlenme alıyor. Daha sonra kanalda refresh yapınca banlandığını görüyor. 2 telifi varmış. 3 olduğu için mi kapandı yoksa spam'dan mı kapandı bilemiyor çünkü gmailine giremiyormuş. Pinger çalışmıyor dedi.
İşin özeti: bu parayı bana yedirirler mi diyor.
birşey satmaya veya ispatlamaya calısmıyorum diyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.