3 saatte 1800 dolar

• Kullanıcı jonbasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar resim sahte uzatmanın anlamı yok.baktım diyen kişide sanırım arkadaşı .

Ben de ondan şüpheleniyorum hala pm gelmedi

---------- Mesaj saat 22:47:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:55 civarında gönderildi. ----------

Benim anlamadığım etc_computer gibi bir insan nasıl olur da o resme gerçek der.İşte bunu kafam almıyor

Teamviewer'dan şu anda bağlıyım. Caps alıyorum sizin için. Tanımam etmem. Ben yardım etmesi için özel attım konuyu ilk gördüğümde. Skype istedim verdi ve team'den baktım.

Bence gercek bu resim. Ortalamalar satirina bakin bi. Yazi tipi yani fontlar kullandigin tarayicaya gore degisebilir. Bence bosuna banladiniz elemani

muzur kardeş zaten biz capse göre yorum yapıyoz daha senin caps koymanın mantığı ne.Teamden görüp girmedikçe inanmayacağım bu zatın dediklerine.

pnn5v.png

Bencede bu konu başka foto kaldırmaz Battal bi görsün aracı olda kardeş :)

besaltı56 burdan hiç inandırıcı durmuyorsun.1.mesajın üstelik böyle çetrefilli bir konuya yorum yapıyorsun, umarım yanılıyorumdur

Bana burda dünyanın en sanatkar fotoşopçusu da gelse resim koysa herkes inansa ben yine teamden bağlanıp gözümle görmeyi tercih ediyorum.Bu kadar basit olsa gerek.Eğer gerçekten gözümle görüp doğruluğunu görürsem burda o şahıstan herkesin önünde özür dilemezsem namerdim

Bana burda dünyanın en sanatkar fotoşopçusu da gelse resim koysa herkes inansa ben yine teamden bağlanıp gözümle görmeyi tercih ediyorum.Bu kadar basit olsa gerek.Eğer gerçekten gözümle görüp doğruluğunu görürsem burda o şahıstan herkesin önünde özür dilemezsem namerdim

kardeşim sen bunu niye dert edindin ki bırak adam ne yapıyorsa yapsın.

Ben de senin gibi düşünüyordum fatalty bu konu hakkında Karabela kardeşim gayet ikna edici mesajlar yolladı anladım neden bunlarla uğraşılması gerektiğini.Mesela Biri şu kadar kazandım vs diyerek insanlarla ticaret yapıp onları dolandırabilir.Bu bir örnek mesela.

Ben de senin gibi düşünüyordum fatalty bu konu hakkında Karabela kardeşim gayet ikna edici mesajlar yolladı anladım neden bunlarla uğraşılması gerektiğini.Mesela Biri şu kadar kazandım vs diyerek insanlarla ticaret yapıp onları dolandırabilir.Bu bir örnek mesela.

Orası öyle hocam ama deymez boşver.

Arkadaşlar uzatmayın .. Konuyu açan arkadaşın yazılarının tamamını okudum sizler gibi. Bence Konuyu açan arkadaş kesinlikle doğru söylüyor... Yazılardaki samimiyete inandım .. Eğer bizi kandırma niyeti olsa idi ilk etapta bu resmi koyardı .... Bence hocamızın banını açalım ayıp olmasın .. Yine de karar hakimin ... [Resimdeki Raporlama gerçek hiç bir yanılma göremiyorum ]

Su konuya bir aciklik getirin lutfen. Soz konusu kisinin iddaasi dogru mu degil mi ? Ona gore islem yapilacak !

valla bana sahte gibi gelmedi açıkçası yalnız tbm 0,03 yazıyor 60191 tık desek 1805 verir 1881 gelmiş + 450 bin gösterim var 60 bin tıklama var istatistikler tuhaf geldi

Gözümle gördüm. Pub id'si gözükmesin diye video çekmiyormuş. Ben id'yi gördüm ama umrumda değil. Allah inşallah 18.000 $ da nasip etsin. Ben ihtiyacım olan cevabı aldım.

Boşuna hakkını yediniz adamın. Ramazana az kala felaket kul hakkı yediniz.
Çoluk çocuk diye dalga geçtiğiniz adam 36 yaşında mühendis.

Adminlerden birisi team'den baglansın ve gözüyle görsün. Sonra burada atıp tutanlar özür dilesin.

Ben de fake gözüyle baktım, team istedim ve ispatladı.

Bir admin bağlansın ve baksın.

Arkadaşın sorusu da şu:

3 saatte bir videosu 450 bin izlenme alıyor. Daha sonra kanalda refresh yapınca banlandığını görüyor. 2 telifi varmış. 3 olduğu için mi kapandı yoksa spam'dan mı kapandı bilemiyor çünkü gmailine giremiyormuş. Pinger çalışmıyor dedi.

İşin özeti: bu parayı bana yedirirler mi diyor.

birşey satmaya veya ispatlamaya calısmıyorum diyor.

---------- Mesaj saat 23:04:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşın Skype adresini mesaj atar mısınız?

Özelden teamviewer'ını yolluyorum. Bakarsınız artık.

Gözümle gördüm. Pub id'si gözükmesin diye video çekmiyormuş. Ben id'yi gördüm ama umrumda değil. Allah inşallah 18.000 $ da nasip etsin. Ben ihtiyacım olan cevabı aldım.

Boşuna hakkını yediniz adamın. Ramazana az kala felaket kul hakkı yediniz.
Çoluk çocuk diye dalga geçtiğiniz adam 36 yaşında mühendis.

Adminlerden birisi team'den baglansın ve gözüyle görsün. Sonra burada atıp tutanlar özür dilesin.

Ben de fake gözüyle baktım, team istedim ve ispatladı.

Bir admin bağlansın ve baksın.

Arkadaşın sorusu da şu:

3 saatte bir videosu 450 bin izlenme alıyor. Daha sonra kanalda refresh yapınca banlandığını görüyor. 2 telifi varmış. 3 olduğu için mi kapandı yoksa spam'dan mı kapandı bilemiyor çünkü gmailine giremiyormuş. Pinger çalışmıyor dedi.

İşin özeti: bu parayı bana yedirirler mi diyor.

birşey satmaya veya ispatlamaya calısmıyorum diyor.

Madem öyle, arkadaşın Skype adresini verin kendim bakıp göreyim. Tükürdüğümü yalarım daha ne diyeyim :)

Tutupta tanımam etmem deyip 36 yaşında mühendis derseniz ve uzun süre aktif olmayıp bu olaydan sonra kanıtlar için mesaj yazmanız sizin içinde şüphelerimizi tetikledi.

Amacımız birilerini banlamak değil. Malum Nar Tv denilen kişide bir şeyler satmıyordu ama forumu çocuk parkına çevirmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri