43741 TL kaybettim (adsense ban)

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

teymi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar diğer konuda belirtmiştim http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/24492-odemeleriniz-duraklatilmistir-4.html. 1 adsense hesabım (14K lık) ödeme duraklatmaya alınmıştı ve bugün kapatıldı.

An itibari ile diğer adsense hesabımda (30K lık) kapatılmış.

Her ikisininde ortak yönü pin kodlarını ayın 20 sinden önce 1 er gün arayla girmiş olmamdı.

30 K lık olanı pin koduyla değil kimlikle onaylatmıştım.

14K olanda 29 kanal bağlıydı.
30K olanda ise 1 kanal (2 video) bağlıydı.

Bu durumdan anladığım pin kodu girilmemiş adsense hesabı çok kazanınca direk incelemeye giriyor.

14K lık için canımı sıkmamıştım ancak 30K olan canımı gerçekten sıktı.

Toplamda (dün güncellediğim bakiye bilgime dayanarak) 43741 TL kaybettim.

Sağlam bir spamcı olarak ufaktan özgüne kaysam mı demeye başladım.
Umarım sizin başınıza gelmez. Hani takmıyorum sağlık olsun desem dahi ufaktan koymuyor değil :).

Geçmiş olsun ben de günlük 300 lirayı buldum korkuyorum incelemeye girerim diye. Başkalarının başı ağrımaz umarım.

43k uçtu gitti ve takmıyorsun, iyiymiş :)

sanırım silsile halinde gidiyo adsenseler 1 si patlarsa...

Arkadaşlar diğer konuda belirtmiştim http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/24492-odemeleriniz-duraklatilmistir-4.html. 1 adsense hesabım (14K lık) ödeme duraklatmaya alınmıştı ve bugün kapatıldı.

An itibari ile diğer adsense hesabımda (30K lık) kapatılmış.

Her ikisininde ortak yönü pin kodlarını ayın 20 sinden önce 1 er gün arayla girmiş olmamdı.

30 K lık olanı pin koduyla değil kimlikle onaylatmıştım.

14K olanda 29 kanal bağlıydı.
30K olanda ise 1 kanal (2 video) bağlıydı.

Bu durumdan anladığım pin kodu girilmemiş adsense hesabı çok kazanınca direk incelemeye giriyor.

14K lık için canımı sıkmamıştım ancak 30K olan canımı gerçekten sıktı.

Toplamda (dün güncellediğim bakiye bilgime dayanarak) 43741 TL kaybettim.

Sağlam bir spamcı olarak ufaktan özgüne kaysam mı demeye başladım.
Umarım sizin başınıza gelmez. Hani takmıyorum sağlık olsun desem dahi ufaktan koymuyor değil :).

olamazz yaaaaa çok üzüldüm

Ben kaybetsem bilgisayar ile ilişkimi keserdim
geçmiş olsun yapcak birşey yok .

geçmiş olsun hocam, youtube özgüne geçin diye bangır bangır bağırıyor :)
şimdiye dek 100 den fazla kanalım kapandı süreklide kapanıyor. en iyisi hem özgün hemde spam çalışmak galiba.

ben korkudan kanallarımı 5 ile sınırlandırdım ne iştir ya ağız tadıyla spam yapamıyoruz :)

Hocam geçmiş olsun ya çok büyü bir sayı benim nazarımda. Çok şaşırdım nasıl bir çalışma mantığın vardı gerçekten amaç para kazanmak ise bunu baz alırsak çok ama çok başarılısın valla tebrikler.

Ayrıca bu işi böyle karşılayabilmen erdem ister :) ben yapamazdım canın sağ olsun bu tavrın için de tebrik ederim. Tekrardan geçmiş olsun umarım telafi edersin kısa zamanda.

Ayrıca ilk mesajını beğendim yanlış anlama tavrından karşılayışından dolayı beğendim.

Gecmis olsun. 2 adsense hesabini her zaman ayni ip üzerindenmi giriyordunuz?

hocam öncelıkle gecmıs olsun , benım boyle bı durum basıma gelse adsensem kapandı 45k param gitti diye isyan videosu cekerdım hemde oyle bı cekerdım kı patlama yapardı valla türkiye gündemine otururdum :D

Geçmiş olsun. Kapatılma nedenleri olarak birşey yazmadılarmı hiç?

kısa zamanda çok yol kat etmişsin diyeceğim ama sen dünya turu atmışsın ....
bir daha yaparsın...

son yapılan canlı yayında bununla ilgili değinmişlerdi serkan abiler bir adsense'inizden 5000 tlyi geçmemeye özen gösterin diye :S...cidden üzüldüm geçmiş olsun ama eminim daha fazlasını kazanabilirsin hocam üzülme

Bu olay özgün ile tamamen alakasız bir olay bence. Sıfır temiz hesaplar ve daha pinleri gelmeden büyük rakamlar kazandı diye riske giriyor olabilir.

Özgün çalışıp bu parayı kazansan ne fark edecekti hocam? Adsense ban yedikten sonra geri kurtaran duymadım ben. Belki vardır lakin oda bi ihtimal.

Şuanda kanallarınız kapalı değilse başka adsense hesabınıza taşıyın.

ip ve mac adreslerine dikkat, ip değişir mac değişmez

bugünden tez yok yeniden başla 40k yapmışsan bu sefer iyi çalış yazın 100k ile güzel bir tatil yap

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri