adam yapmıs paylasıyorsağolasın üstat
hocam bu ne işe yarıycakki tam tersi +1lenmesi hitmizi arttırmazmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam yapmıs paylasıyorsağolasın üstat
hocam bu ne işe yarıycakki tam tersi +1lenmesi hitmizi arttırmazmı
hocam bebnim bir videom çok hit alıyor ama reklam yayınlaya bastığım zaman bu video reklam koymak için uygun değil benzeri bir yazı çıkıyor bu işlem işe yararmıpara kazanma kapatıldıgı zaman geri acmak ıcın işe yarıyor hocam
hocam bebnim bir videom çok hit alıyor ama reklam yayınlaya bastığım zaman bu video reklam koymak için uygun değil benzeri bir yazı çıkıyor bu işlem işe yararmı
Ana kanal nasil siliniyor. Biri yardimci olabilir mi?
alt kanal vs. yok diğer videolarımda reklam kazancı bvar onda etkinleştiremiyorum ayrıntı yazmıyor uygun değil yazıyor sadeceticari uygunluk mu yok nasıl yani anlamadım hocam
---------- Mesaj saat 16:21:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:03 civarında gönderildi. ----------
https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=en
alt kanal varsa sorun olabilir ama burdan sılınıyordu bır bak istersen
alt kanal vs. yok diğer videolarımda reklam kazancı bvar onda etkinleştiremiyorum ayrıntı yazmıyor uygun değil yazıyor sadece
valla hocam bir resim koyarsan bir bakayım böyle anlayamadım kusura bakma
evet denemedim hic sizin dediğinizi olma olasılığı var tabiki. ama sebep olan kanalı sildikten sonra adsenseye baglı kanalları yt nasıl acar? acar mı bilmiyorum mlsfzaten o sebep olanı kökten silmek lazım ilerde cunku sorun cıkartıyor arkadasımın basına geldi tekrar kapatıyor mlsf :S
,Şimdi şöyle ben bir hata yaptım para kazanmaya sebep olan kanalı para kazanmaya açmadan direk sildim.
Aslında yanlış oldu lakin sildik bir kere. Ama benim merak ettiğim diğer olayda şu. Şimdi bu işlemleri yaptıktan sonra google+ bağlantısız oluyor kanal. Kanalı bu durumda biraz bekletmek gerekir mi gerekirse ortalama kaç saat?
Yoksa direk google+ ya bağlayarak para kazanmasının açılmasını mı beklemek. Tüm kazancım gidecek valla kafayı yemek üzereyim.
,
kardesim ilk olarak gecmıs olsun hata oluyor insan olan her yerde umarım kaybın yüksek değildir.
ikinci olarak ise google + baglantısını kestikten sonra sayfa sildik diyelim hocam sonra zaten otomatik 20 dk bekletiyor yt bizi.. 20dkdan sonra baglasanız artık ısleme alınmaya göre 1 10 saat arası acılıyor.. benım aynı anda yaptıgım 10 kanal vardı 9u 1 saatte acılmıstı diğeri 7 saat bulmustu![]()
Evet kardeşim sayesinde an itibari ile tüm kanallarımın para kazanmasını açmış bulunmaktayım. Sadece 1 kanal kaldı oda enteresan bir şey oldu ama Allah razı olsun sağolasın.
Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar bugün para kazanmalar kapandı resimde anlatıldığı şekilde yaptım sorun çözüldü.
Evet kardeşim sayesinde an itibari ile tüm kanallarımın para kazanmasını açmış bulunmaktayım. Sadece 1 kanal kaldı oda enteresan bir şey oldu ama Allah razı olsun sağolasın.
Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar bugün para kazanmalar kapandı resimde anlatıldığı şekilde yaptım sorun çözüldü.
ne kadar süre sonra acıldı peki usta ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.